EROTIK

Vi hade haft fest hemma, och gick och plockade ihop tallrikar och annat. Efterhand övergick vi till att hångla lite smått, och jag märkte att vi båda var lite småkåta. Inom kort drog Anna klänningen över huvudet, och drog av sig trosorna. Nu stod hon i bara BH och strumpor med strumpeband. Jag sträckte mig efter henne, men hon vek undan och gick in i köket. Jag hade ställt de kladdiga tallrikarna i diskhon och hällt upp vatten med diskmedel upp till kanten av tallrikshögen. Hon ställde sig framför diskbänken som om hon skulle diska, och hasade ner BH:n till midjan, så att hennes (ganska omfattande) bröst svängde ut i full frihet. Sedan lutande hon sig något framåt och stödde sig med händerna på diskbänkskanten.

Jag insåg nu att det var dags för mig att gripa in. Jag ställde mig bakom henne och smekte henne över ryggen. Jag grep om hennes nacke, masserade hennes axlar, kramade om hennes armar hela vägen ner till handlederna. Jag knådade hennes rumpa och grep om höfterna. Hon började andas tungt och vrida på sig som svar. Jag insåg plötsligt vad hon ville och pressade henne sakta framåt och nedåt. Hon gav villigt efter; höfterna tog i diskbänkens kant, och de skälvande brösten sjönk ner mot diskhon. Jag slutade pressa, men hon lät sig sjunka ner tills det ena bröstet kom till vila på den översta kladdiga tallriken, och det andra sjönk ner i diskvattnet.

Jag kunde nu inte hålla mig längre, utan förde handen till min gylf. Med en handrörelse plockade jag fram mitt hårdnade parningsorgan, samtidigt som jag med andra handen kontrollerade vätskenivån i hennes sköte. Hon var rejält blöt, så jag förde dit lemmen och lät den nosa lite runt slidmynningen innan jag började buffa in den. Den gled in utan minsta besvär, och jag knullade henne energiskt en stund tills det gick för mig. (Hon får sällan orgasm under en snabbis, men jag visste att hon skulle utnyttja denna erfarenhet när hon smekte sig själv senare. ) Hon jamade hänfört under mig när hon kände min utlösning inne i sig.

När vi hämtat oss gick hon och sköljde av sig lite, medan jag beslutade mig för att vänta tills i morgon med disken. Det dröjde sedan inte länge innan vi hade gått till sängs.

Kommentera EROTIK