Ensamhelg

Lina slog sig ner vid det fönsterbord som hon beställt flera dagar tidigare. Bordet var täckt av en tjock vit linneduk och dukat för en person. Hon hade åkt ut till hotellet vid havet för att ge sig själv en helg i lugn och ro. Efter den slitsamma avslutningen på ett stort projekt och efter de senaste veckornas kärleksäventyr var hon slutkörd. Nöjd, tillfredsställd och belåten, men helt slut.

Kyparen hälsade god afton och gav henne menyn. Hon såg ut över havets spegel. Solen stod lågt. Det var så vackert, precis som hon planerat. Helgen skulle bli perfekt.

- Så, vad får det lov att vara?

Kyparen log avmätt. Han hade vackra drag. En italienare, tänkte Lina och sneglade förstulet mot hans byxgren.

- Äh, jag tror jag tar planksteken med en flaska rött och sen glassen till dessert. Hon log stort mot kyparen och såg det avmätta leendet förvandlas till ett flirtigt smil.

- Javisst, det ska bli.

Hon följde hans smala höfter med blicken när han försvann iväg mellan borden. Hon kunde få vem hon ville, det visste hon. Men hon var inte här för att ragga. Den senaste månaden hade en rad män passerat revy i hennes liv, vad hon behövde var lugn och ro.

Det skulle bli en helg i stillhetens tecken. En helg med lugn och ro och onani. Kroppen ilade vid tanken. Om hon var en luttrad förförerska och mästerlig i sängen, var hon en oöverträffad onanist, det var hon säker på. Visst var sex skönt, och visst gav männen henne saker som hon inte kunde åstadkomma på egen hand. Men de vältajmade och starka orgasmer hon framkallade med fingrar och vissa hjälpmedel hade helt enkelt inget motstycke i samlagens värld. Tankarna framkallade ett bekant pirrande i underlivet, men det gjorde inget. Absolut ingenting. Hon gned låren mot varann och gungade på stolen.

En bit bort dinerade en ung man med sina föräldrar och sin syster – eller det kanske var hans flickvän. Lina såg i ögonvrån att han ideligen sneglade åt hennes håll. Han hade också följt henne med blicken när hon gick genom matsalen i sin enkla, vita klänning. Med sina smala axelband och spetsfållen över låren gjorde klänningen henne till ett blickfång utöver det vanliga. Det visste hon också, och hon njöt av att känna männens blickar.

Hon drog med händerna genom håret, sträckte på sig och spände ut bysten. Synbarligen oskyldiga rörelser, men i själva verket inövade och beräknande. Den unge mannen var hennes om hon ville, det var inget snack om saken. Vetskapen gjorde henne upphetsad. Hon föreställde sig hans smala, släta kropp. Hur hans släta penis skulle hårdna om hon höll i den, hur han böjde sig över henne och kom in i henne.

Kyparen bar in planksteken. Hon tyckte sig se en bula framtill på byxorna. Hon tittade ogenerat på den medan mannen öppnade vinflaskan och hällde upp, och hon kunde svära på att den växte inför hennes ögon. Kyparen avlägsnade sig utan att möta hennes blick. Faktiskt utan att låta henne provsmaka vinet. Han måste vara illa däran, tänkte Lina nöjt.

Middagen hade varit utmärkt, av vinet hade hon blivit varm och lite yr. När hon gick genom lokalen mot utgången kände hon sig som en riktig sexbomb, som ett kön med två ben. Hon visste att hon skulle kunna få vilken hon ville av männen i rummet, och hon visste att nästan alla män såg på henne nu och åtrådde henne. Men ingen skulle få henne. Hon var trött på slätrakade hakor och vita leenden. Ikväll skulle hon ge sig åt sig själv. Det skulle bli en helkväll.

Hon gick till receptionen för att säga till om frukosten.

- Jag har lite krångliga önskemål: svagt té, en grönsallad och tre ägg som ska vara olika hårt kokta. Och jag vill ha frukosten på rummet, förstås. Går det bra?

- Ähum, svarade kvinnan i receptionen, det kanske är bäst du talar med kocken själv, så det inte blir några missförstånd. Hugo heter han, han är i köket, en stor kille, du kan inte missa honom.

Lina gick genom en smal gång in i hotellets kök. Mycket riktigt var det inte svårt att känna igen Hugo, han var verkligen stor. Minst två meter lång och lika bred såg det ut som. Han hade svart krulligt hår och håriga armar.

- Ursäkta? sa Lina.

Hugo vände sig om där han stod vid stekhällen. När han såg Lina höjde han ögonbrynen och strök svetten ur pannan.

- Och vad har vi här då? frågade han.

- Äh, jo, jag skulle beställa frukost.

Hugo såg på henne uppifrån och ner. Helt ogenerat lät han blicken glida längs hennes kropp i den lilla klänningen. Hon kände bröstvårtorna stå ut under klänningstyget och anade att han såg dem. Hon visste att han såg början av hennes bröst och konturen av hennes mage genom tyget. Blodet pulserade i hennes ådror. Jävla kock, tänkte hon och upprepade sin beställning.

- Svagt té, grönsallad och tre ägg: ett löskokt, ett mellan och ett stenhårt.

Han såg på henne och slickade sig om läpparna.

- Klarar du det? frågade hon, innan hon snodde runt och gick mot dörren.

- Stenhårt, hörde hon kocken mumla innan dörren stängdes bakom henne.

Uppe på sitt rum var hon i upplösningstillstånd. Kockens blickar hade bränt sig fast i hennes skinn. Hon hade god lust att föra in handen mellan benen och stilla sig. Men hon tvingade sig att avstå, det var inte dags än, allt hade sin tid.

Istället bytte hon om. Hon satte på sig sin vita baddräkt under ett par mysbyxor och en bylsig polotröja. Hon satte upp håret i nacken och gick ner till hotellets relaxavdelning.

Det var ingen högsäsong precis, relaxavdelningen verkade helt öde. Det satt en kvinna i bastun, men hon gick när Lina kom in. Lina bastade en stund och tog sedan en simtur i den lilla bassängen. Hon kände lugnet sprida sig i kropp och själ och förstod hur spänd hon varit sista tiden. Hon simmade med långa, mjuka tag och njöt av vattnets porlande över huden.

Då upptäckte hon att hon inte längre var ensam. Kocken stod i ett hörn av rummet och såg på henne. Hon hade ingen aning om hur länge han hade stått där. Med ens var den sköna stämningen som bortblåst. Hon klev upp ur vattnet och gick mot omklädningsrummet. På vägen dit var hon tvungen att gå förbi kocken där han stod med ett badlakan om höfterna. Hans överkropp var bred som en ladugårdsvägg, och hon kunde inte undgå att upptäcka bulan under handdukens linning. Kocken stirrade intensivt på henne, och när hon tvinagde sig förbi i dörröppningen kände hon en tung doft av svett. Kroppsvätskorna började genast rusa runt i kroppen och det började krypa elakt i underlivet.

Jävla kock, tänkte hon. Att en sån gorilla kan göra mig så kåt. Men nu var väntan nästan över. Nu skulle hon gå upp på rummet och göra allt det hon längtat efter. Snabbt slet hon av sig baddräkten och sprang in till duschen, ivirg att bli klar och komma upp till rummet. Men när det heta vattnet rann över huden lugnade det henne. “Lugn, Lina, lugn” sa hon åt sig själv. “Sakta, sakta så blir det som skönast. ”

Hon kom upp på rummet och hängde baddräkten på tork i badrummet. Att gå genom hotellet naken under de mjuka kläderna hade gjort henne upphetsad igen, och nu var det verkligen dags att avbryta den plågsamma väntan.

Hon tog ut en väska ur garderoben. Ur dess innanmäte tog hon fram en flaska olja och ett par gummiattrapper i form av erigerade manliga lemmar. Hon skulle just dra tröjan över huvet när det knackade på dörren. “Fan också, inte nu”, tänkte Lina. Hon stoppade tillbaka sakerna i väskan och stuvade in den i garderoben. Otåligt öppnade hon dörren. Där stod kocken.

- Jaha? sa Lina.

Kocken sa ingenting utan klev bara in i rummet.

- Vad vill du? frågade Lina.

Sen gick allt väldigt snabbt. Med ett ryck drog kocken ner hennes byxor, så hon stod med underlivet bart. Innan hon hunnit protestera fattade han henne i ett björngrepp, lyfte henne från golvet och tryckte upp henne mot väggen. Stöten mot väggen tog andan ur henne, och innan hon återhämtat sig kände hon hur ett trubbbigt föremål tog plats mellan hennes skinkor.

- Vad fan, hann hon säga, innan kockens kuk trängde in och började leta sig upp i hennes anus, millimeter för millimeter.

Utan olja gjorde det ont, och hon klagade högt. Kocken brydde sig inte om henne utan pressade bara på. Hon kände att han kom allt djupare in i henne. “Han våldtar mig”, tänkte hon. “Jag måste göra nåt. ” Hon försökte slita sig loss, försökte sparka och bita och slå, men hon satt som i ett järngrepp. Kocken knullade henne långsamt i analen, och hon kunde inget göra. Under normala omständigheter gillade hon analsex, och mellan skriken av smärta och förödmjukelse kunde hon inte hjälpa att det så småningom också smög sig in små stön av kåthet när hon kände sidorna på hans kuk glida längs stolgången. Han ökade tempot, knullade henne hårt och taktfast. Vid varje stöt rörde hans blygdben vid hennes sköte. Hennes motsånd bröts ner.

- Åååååh, din jävel, stönade hon, åååååh, du har fan ingen rätt.

Kocken sa ingenting utan fortsatte bara stöta. Mot sin vilja kände Lina njutningen gripa omkring sig i kroppen. När det gick för henne stönade hon som en galning.

- Öööh, öööh, öööööh! Fan för dig, guuud, hmmmm, öööööh!

Kocken knullade hårdare och snabbare, han blev svettig av absträngningen, och plötsligen blev han stående med huvudet tillbakakastat och ansiktet ihopdraget. När han drog sig ur kände Lina säden rinna längs låren. Han slängde henne oömt på sängen och försvann ut i badrummet.

Lina låg på rygg och stirrade i taket. Analen brände som eld, men det var inte obehagligt egentligen. Orgasmen hade inte gjort henne tillfredsställd, utan snarare fungerat som förrätt. Hon var hungrig på mer. Å andra sidan var hon rasande på kocken som utnyttjat henne, och borde egentligen göra något innan han kom tillbaka från badrummet. Men hon var apatisk, kunde inte bestämma sig för att resa sig upp, orkade inte tänka.

Kocken kom ut ur badrummet och Lina förstod direkt att det inte var över än. Han höll sitt kön i handen. Runkade det. Hon såg att det var en rejäl klubba, fast den bara verkade halvhård. Kocken satte sig grensle över hennes bröst och forsatte runka. Kuken växte till så sakta. Han förde in den i hennes mun. Hon gapade och tog emot utan protester. Hon kände sig viljelös. Hon fick gapa stort för att få in könet och hostade när det trängde för djupt in. Kocken brydde sig inte utan munknullade henne med ett fast tag om hennes huvud. Lina blev förstås kåt av situationen och läpparnas kontakt med det svullna könet. Hon beredde sig på att ta emot hans säd i munnen. Det var inget nöje, men gick väl inte att undvika.

Kocken avbröt sig dock innan det hade gått så långt. Han drog ut kuken ur hennes mun, flyttade sig neråt och gjorde sig redo att tränga in i hennes slida. Lina såg den breda mannen mellan sina uppdragna lår. Hon insåg att hon var otroligt upphetsad efter dagens kåta väntan och efter kockens inledande hantering. När han satte kukspetsen mot slidans öppning spände hon ryggen och tog ett stadigt grepp om sänggavlens pinnar. När han plöjde sig in i hennes väta gick det för henne direkt och länge. Hon försvann in i en virvel av extas och njutning. Hon stönade och ropade och stötte med underlivet. Först efter en liten evighet dök hon långsamt upp till ytan igen och såg kocken luta sig över henne och stöta med höfterna mot hennes skinkor. Orgasmen klingade ut, men njutningen låg kvar i hennes kropp som en dov underton. Det skulle komma mer, om han bara fortsatte stöta.

- Sluta inte, sa Lina. Hon hörde att rösten var hes och dov, en knullande kvinnas röst. Hon log åt det uppenbara i sin sinnesstämning och skrattade när hon såg kocken le tillbaka.

- Naturligtvis överger jag aldrig en dam i nöd, sa han.

Hans överkropp var blank av svett, men han var stark och skulle orka länge till. Hon gled in i en ny våg av klimax. Hon såg stjärnor och hörde sig själv ropa “mer, mer, mer”. Nästa gång hon kom tillbaka till verkligheten låg hon på mage på sängen. Kocken fanns ovanför henne och stötte med långa tag i hennes anus. Hennes klitoris gneds mot lakanet i takt med stötarna. Det dröjde inte länge med hennes favoritställning förrän hon krampade igen och gick in i en ny, överväldigande orgasm. Återigen hörde hon en kvinna stöna högt och ropa. Hon kände saliv rinna längs kinden. Så småningom drog sig kocken ur henne. Varm sperma stänkte i kaskader över hennes rygg, hela vägen upp i håret och ner på kinden. Innan hon sjönk in i dvala noterade hon att en ström av het vätska rann mellan skinkorna och ner i skrevet.

1 svar to “Ensamhelg”

  1. kåt tonåring:

    Den var väl bra:P

Kommentera Ensamhelg