EN KVÄLL PÅ STAN!

Du och jag är i Malmö. Vi har varit ute och flanerat och gått på ett par pubar men nu är vi på en lite finare restaurang för att äta. Vi beställer in ostron och ett gott vin till det. Då vi sitter och äter börjar jag leka lite med maten och låtsas slicka ostronet. du tänder på det och jag känner din nakna fot mot mitt skrev. Du tittar mig djupt i ögonen och suger i dig ett ostron mycket utmanande. jag knäpper upp mina byxor och tar fram den. jag känner din nakna fot mot den och den blir så hård. Du har dragit upp din kjol och tar nu av dig trosorna. Jag tar av mig skon och strumpan och börjar sakta smeka dig med foten. Vi sitter lite avsides i ett hörn. Jag går ner på knä på golvet och särar på dina ben och smakar på dig. Du smakar så gott och är alldeles våt. Vi bestämmer oss för att gå hemåt. På vägen hem då vi promenerar går vi förbi en sexaffär. Du sliter tag i mig och rycker med mig in. Där står vi och botaniserar bland allt som finns och förundras av utbudet. Du köper ett par handbojor och mjukt vitt rep. Jag hyr en film av Andrew Blake som heter “Secrets”. Precis då vi skall gå så ser du att de har privatvisning i ett rum bakom butiken, vi går dit. Vi tar ett bås och tränger oss in för det är trångt. I rummet finns det en enkel pinnstol och en grej man stoppar pengar i. Vi stoppar i en tia och en lucka åker upp. Framför oss en tjej som strippar och smeker sig. Hon kan se oss. Vi tittar ett tag då du får för dig att börja strippa också. Du ställer dig upp och börjar ta av dig kläderna och efter en mycket sensuell stripp är du helt naken. Jag kysser dig och du börjar sakta ta av mig kläderna tills jag är helt naken. Strippan ser oss och ler. Vi stoppar i mer mynt då luckan farit igen och nu är det vår tur att visa upp oss. Vi börjar kyssas och du kysser mig längs halsen, bröstkorgen och sedan tar du den i munnen. Jag står upp och du tar den djupt. Jag är så kåt och kommer nästan på en gång och du tar det i munnen. men du vill ha mer. Jag ställer dig på stolen och särar på dina ben och börjar slicka dig bakifrån samtidigt som jag smeker dig. Jag för försiktigt upp ett finger i dig och du ryser av vällust. Efter et tag blir det jobigt för dig att stå så vi byter ställning. Jag sätter mig på stolen och du sätter dig på mig med ryggen mot mig. Du börjar sakta gunga upp och ner och tar den djupare och djupare i varje tag. Till sist är jag helt inne i dig. Då byter du och tar den i baken samtidigt som du smeker dig själv. Strippan har nu upphört att dansa utan sitter och tittar på oss. Detta tänder dig oerhört och du kommer tillsammans med mig i en våldsam orgasm. Vi är alldeles blöta av svett då vi klär på oss. Strippan applåderar då vi går. Sedan går vi hem till dig och fortsätter.

Rösta på EN KVÄLL PÅ STAN!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 2.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera EN KVÄLL PÅ STAN!