En kåt slyna

Anna körde snabbt vägen fram på väg till sin Master. Gud så kåt hon var, hon var tvungen att lirka in en hand innanför kjolen och smeka sin drypande fitta. Det fick henne nästan av köra av vägen så hon drog snabbt tillbaka handen och la den på ratten, kramade ratten så knogarna vitnade och tvingade sig att koncentrera sig på bilkörningen. Innan hon åkte hade hon ägnat nästan en timme åt att raka sin fitta så att den var alldeles len och fri från vartenda hårstrå. Hon hoppades innerligt att han skulle bli nöjd den här gången. Fittan var så blöt att hon var säker på att det skulle bli en våt fläck på kjolen men det struntade hon i. Allt hon kunde tänka på nu var hans hårda kuk djupt inne i sin blöta fitta och hon stönade och gned sig mot bilsätet. Om hon ändå vore framme snart!

Den här gången hade hon ingen aning om vad som skulle hända när hon kom fram till sin Master. Det enda han hade sagt var att hon hade bestraffning att vänta och tanken på den både hetsade och skrämde. Att inte veta vad som skulle hända var också upphetsande, att bara vara tvungen att följa med i vad som än skedde, vad han än hittade på.

Bara två mil kvar, det var med en viljeansträngning hon avhöll sig från att stanna och onanera, att ta tag i växelspaken gav henne associationer och gjorde henne allt kåtare. En snabb blick på klockan sa henne att hon var sen, han väntade säkert redan på henne så hon ökade farten ytterligare.

Väl framme parkerade Anna bilen och nästan sprang. Hon kände hur fittan bultade och hur det rann utmed låren av hennes safter. När hon kom fram till hans ytterdörr ringde hon på som avtalat och han öppnade genast. Han måste ha stått innanför och väntat, tänkte hon.

- Du är sen, sa han barskt och drog in henne genom dörren. Sedan låste han dörren bakom henne, hon hörde klicket när dörren gick i lås och känslan av att vara helt i hans händer fick henne att darra av förväntan och lite rädsla. Därefter satte han på henne ögonbindeln och förklarade för henne att hon skulle ägna sig åt att känna istället för att se.

Hans händer kramade hennes bröst med de stenhårda bröstvårtorna och med ett ryck slet han av hennes klänning. Hon skrek till av överraskning och en häftig stöt av kåthet fick henne att falla på knä.

Inspektion, beordrade han och Anna särade lydigt på benen stående på alla fyra, så som hon visste att han ville ha henne. En lång stund inspekterade han hennes fitta och hon njöt av hans beröring samtidigt som hon kände sig skamsen av behandlingen. Tydligen blev han nöjd för han sa ingenting utan drog henne upp på knä och beordrade henne att öppna munnen på vid gavel. Han körde sin hårda kuk djupt in i hennes mun och knullade henne längre och längre ner i halsen. Hon gjorde allt för att slappna av och inte få kväljningar och hon njöt av hans behandling, att bli behandlad som den slyna hon var. Efter en stund slutade han och drog upp henne på fötter, knuffade henne framför sig mot sovrummet och beordrade henne att inta sin bestraffningsposition.

Nu skulle det ske, det som hon både älskade och hatade. Det som gjorde så fruktansvärt ont och samtidigt gav henne en sån djup tillfredställelse. Att vänta på en bestraffning gjorde henne så upphetsad, så lydig och foglig och att sedan få den gav henne en närmast utomkroppslig upplevelse genom att hon för att uthärda var tvungen att fokusera sin uppmärksamhet så intensivt.

Stående på alla fyra fick hon vänta en lång stund och för varje minut som gick ökade hennes spänning och hon blev allt kåtare. Hon kände hur insidan av låren blev allt blötare av de fittsafter som rann utmed dem. Han rumsterade omkring och hon spände hörseln för att höra vad han gjorde, vad hon kunde vänta sig.

Plötsligt sved det till över hennes skinkor. Hon skrek högt av överraskning och smärta och kastade sig raklång på sängen. Hon var van att han sa till innan han piskade, frågade om hon var beredd. En hand smekte hennes skinkor och ett finger trängde in i hennes våta fitta och lindrade omedelbart smärtan.

- Nu står du alldeles stilla medan du får din bestraffning, viskade han i hennes öra medan han smekte hennes bröst. Annars blir det bara värre! Har du förstått?

Anna nickade till svar och reste sig upp på alla fyra igen, beredd på det som skulle komma. När nästa rapp randade hennes skinkor riktade hon hela sin uppmärksamhet mot att inte röra sig ur sin position. Hon kramade hårt om kudden och stönade högt men lyckades stå kvar. Han piskade henne hårt, rapp efter rapp landade på hennes ömma bak och till sist kunde hon inte stå kvar utan kastade sig omkull med ett skrik. Han slutade omedelbart och tystnaden var olycksbådande. Nu visste hon att det skulle bli värre. En lång stund fick hon vänta innan han slutligen sa med låg röst.

- Ställ dig upp igen och sära ordentligt på benen.

Nu förstod hon vad som skulle hända, han skulle piska hennes fitta. Hon vågade inte göra annat än att lyda och ett svidande rapp fick hennes fitta att ge ifrån sig ett nästan plaskande ljud och henne att skrika av smärta. Ännu ett hårt rapp fick henne att skrika Nej, Nej, men det tog han ingen hänsyn till utan fortsatte. Just som hon var beredd att skrika sitt stoppord slutade han och började smeka hennes ömma bak och fitta och kåtheten sköljde över henne som en varm våg och hon skrek.

- Kör in kuken snälla!

Omedelbart slutade han smeka henne och sa:

- Det har du inte gjort dig förtjänt av din slyna, du har glömt en sak!

Javisst ja, hon hade inte tackat honom för bestraffningen. Flämtande viskade hon det hon visste att han ville höra:

- Den här slynan tackar ödmjukast sin Master för den bestraffning hon så väl förtjänat.

Då körde han in sin kuk i hennes skönt ömmande och plaskvåta fitta. Hårt! Hon skrek av kåthet, som ett brunstigt djur medan han knullade henne brutalt. Hennes hand sökte sig som av sig själv till klitoris som hon gned hårdare och hårdare medan han knullade hennes våta ömma fitta och plötsligt sköljde en orgasm över henne och hon föll ner på magen med honom över sig. Hon kände att han drog sig ur henne och vände henne på rygg. Kuken kördes in i hennes mun och så sprutade han sin sats långt ner i hennes hals och hon svalde lydigt varenda droppe av hans sperma.

Kommentera En kåt slyna