En Harley i natten

Han parkerade sin Harley utanför hennes hus. En svartklädd riddare, helt klädd i läder, på sin svarta springare. Hon skyndade sig ut och hoppade upp på bönpallen. Hennes latexklädda bak hann knappt landa på sitsen förens han gasade på och drog iväg, vrålandes längs gatan. Känslan av den stora motorcykelns vibrationer fortplantade sig genom hennes kropp och den tunna, korta latexklänningen gjorde att hon nästan kände sig naken. Fartvinden var som en stor smekning över hennes kropp. Alt detta tillsammans med förväntningarna inför kvällen gjorde att hennes upphetsning ökade.

Dom färdades länge genom staden i den varma sommarnatten. Så snart dom lämnat staden bakom sig så mattades ljusen av. Kontrasten från stadens grälla pastellfärgade ljus mot landsbygdens milda sommarnattsljus som endast bröts av enstaka mötande fordon. Färden tog dom genom den svenska sommarnatten med sitt sällsamma ljus och underbart mystiska dofter. Dofter av nyslaget gräs, någonstans lukten från en grillfest. Mullrande fortsatte dom och snart så smög doften av hav sig emot dom. Nu fanns det knappast någon annan trafik att tala om längre och det ensamma ljuset från Harleyns strålkastare skar som en kniv genom mörkret. Plötsligt så saktade han i farten och svängde in på en liten smal väg och efter en liten stund tog han av in på en mindre stig som slingrade sig ner mot havet. Strax kunde hon skymta ett ljus inne bland träden. När dom kom fram till skogen slut så såg hon att ljuset kom från en eld som brann ett par meter från vattenbrynet. Vid elden var en stor filt utlagd och på filten stod en korg.

Han stängde av den mullrande motorn och tystnaden lade sig över området. Endast eldens sprakande och vågornas mjuka rullande hördes. På avstånd över vattnet kunde man se ljusen från staden som dom nyss lämnat, i övrigt var det alldeles öde.

Dom slog sig ner på filten och han tog av sig sina grova boots. Nu satt han vid elden barfota, iklädd läderbyxor och ett svart linne, hon satte sig mitt emot honom iförd sin svarta åtstramande latexklänning. Ljuset från elden spelade över deras kroppar, han sträckte sig mot korgen och tog fram en flaska rödvin och två glas från korgen. Han gav henne ett av glasen och fyllde det sakta med den röda vätskan. När han fyllt upp till sig själv, höjde han glaset och sade ”skål för oss och natten”. Dom åt lite mat, drack vin och pratade. Efter en stund fick dom sällskap av en otroligt stor och ljusgul fullmåne som kom sakta kom smygande över trädtopparna. Snart övergick pratet till kyssar och smek. Dom kände båda två hur upphetsningen steg.

Efter en underbar måltid med mera vin reste han sig och gick bort till motorcykeln igen. Han rotade en stund i en av sadelväskorna och kickade därefter igång maskinen. Hon reste sig i tron om att det var dags att åka tillbaka och suckade tyst över att den förtrollade kvällen tycktes vara över. När hon kom fram till Harleyn stod han med ryggen mot henne och pysslade med något, som hon inte kunde se vad det var. Plötsligt snurrade han runt och förde upp båda hennes händer bakom ryggen och innan hon hunnit fatta vad som hänt hade han lutat henne framlänges över sadeln på motorcykeln. Snabbt band han fast henne med repet som han tagit från sadelväskan, noga med att hon inte kom emot den varma motorn. Han band hennes handleder och fötter utspända mot framgaffeln respektive bakfjädringen, så att hon kom att hänga över motorcykeln med endast sitt venusberg vilande mot sadeln och med rumpan rakt upp i vädret. När den värsta överrumplingen lagt sig kände hon hur hennes lustar ökade igen, kvällen var inte över ännu. Samtidigt som motorcykelns vibrationer sakta hamrade mot hennes sköte kände hon hur han sakta lyfte upp hennes latexkjol och barlade hennes nu brinnande sköte och stjärt för nattluften. Han gav henne ett snabbt slag med sin handflata mot hennes nu bara skinka, och hon kunde stönande av vällust, känna hur hennes safter började rinna till. Från sin ställning, hängandes över Harleyn kunde hon inte se mycket mer än hans skugga, men hon kunde inte komman undan från hans starka händer som knådade hennes båda skinkor. Sakta känner hon hur han särar på hennes skinkor och låter sin tunga vandra ner mot hennes nu blöta sköte. Sakta låter han sin tunga vandra längs med hennes blygdläppar ner mot hennes klitoris. Han låter nu sin tungspets cirkla runt hennes klitoris för att sakta börja sin väg upp för blygdläpparna igen. Sakta särar han på hennes läppar och låter tungan glida in djupt i hennes blöta sköte. Hon stönar nu högt när han återigen för in sin tunga i hennes fitta. Hans tunga fortsätter sin upptäcktsfärd uppåt och stannar till vid hudsträngen mellan hennes fitta och anus. Hon känner den utforskande tungan, hans heta andedräkt och vibrationerna från motorn. Långsamt känner hon hur den, av hennes egna safter, våta tungan glider den sista biten till hennes anus. Där låter han tungan stanna en sekund för att njuta av hur hennes kropp försöker sträcka sig mot tungan och han hör ett svagt stön samtidigt som hanlåter tungan starta en cirkelrörelse runt hennes anus. Stönande känner hon hur hans våta tunga försöker tränga sig in i hennes mörka anal. Tungan gör ett par dyk, djupare och djupare, för att sedan fortsätta tillbaka till hennes fitta. I långa långsamma lapande rörelser låter han sin tunga färdas över hela hennes sköte för att sedan landa på hennes klitoris, där han ändrar sina tungrörelser till en kortare, snabbare takt. Hon ömsom trycker sig ner mot sadeln för att känna vibrationerna, ömsom trycker sin rumpa uppåt för att möta hans tunga. Hennes stön ändrar karaktär och blir djupare och mer oregelbundna. När han förstår att hon är närmar sig sin orgasm, så drar han sig tillbaka och reser sig upp.

Han står i skuggorna en stund och betraktar hennes vackra rumpa som sticker rakt upp i luften. Han knäpper upp sina läderbyxor och låter dom glida ner till sina knän, samtidigt som den grova och vid det här laget, rejält styva kuken spritter till i den svala luften. Han ser hur kvinnan desperat försöker att gnida sitt sköte mot den vibrerande sadeln för att komma, men allt hon lyckas med är att hålla kvar sin kåthet på denna lust-topp. Hon stönar och hennes röv rör sig maniskt när han går runt motorcykeln. Han njuter av hennes upphetsning och hjälplöshet. Sakta stryker han prövande sin kuk. Vetskapen att, om han bara rörde hennes sköte så skulle hon komma, hetsar honom enormt.

Han tar ett stadigt tag i hennes hår, samtidigt som han glider ner på knä framför henne, och lyfter upp hennes huvud. En stund tittar han rakt in i hennes, av kåthet, frånvarande ögon, innan han låter hennes huvud glida ner mot staken. Hon öppnar villigt sin mun och låter honom sakta glida in i hennes djupa svalg. Ställningen på hennes huvud gör att ha kan glida in långt och snart har hon svalt hela hans kuk. Sakta lyfter han upp hennes huvud för att åter låta det sjunka ner över skaftet. Hennes tunga spelar runt hela hans mandom. När han sakta för hennes huvud uppåt låter hon sin tunga löpa längsmed hans stake för att sedan göra en liten galen dans längst ut på hans kukhuvud när hon kommer ända upp. När sedan hennes huvud glider ner igen gapar hon stort och försöker komma åt att slicka hans pung. I långa drag suger hon sakta allt hårdare om hans kuk. Hon kan känna hur vibrationerna från den stora motorn fortplantar sig genom hennes kropp och ut i hans kuk. Hon har aldrig känt honom så här hård och stor någon gång förut. Hon hör hans långa ljudliga stönande som ökar för varje gång hennes mun rör sig upp och ner för hans kuk. Den salta smaken från hans försats fyller hennes mun och hon suger ännu ivrigare. Då lyfter han hastigt av hennes huvud, en sträng av sperma och saliv löper från hans ollon till hennes läppar, böjer sig ner och ger henne en djup kyss.

Han reser sig och försvinner in i skuggorna igen. Nu är hon ensam med sin kåthet igen, den svala havsbrisen smeker hennes våta sköte och vibrationerna som håller henne nära hennes orgasm utan att hon kan komma. Hon hör hur han tar något i sadelväskan bakom henne. Plötsligt är hans tunga tillbaka på hennes anus igen. Den cirklar runt och hon kvider lite, han trycker in den en bit och hon stönar högt. Sedan är den borta igen. Känslan av hans varma tunga byts istället ut mot någonting kallt. Hon spänner hastigt sina skinkor, vilket resulterar i ett snabbt slag på hennes ena skinka. När hon slappnar av igen känner hon hur hans ena finger skata smeker och smörjer in hennes anus med vad hon antar är glidmedel. Han låter sitt finger tränga djupare och djupare in i analen. Snart är hennes anal lika våt och hal som hennes fitta och han tränger in ännu ett finger och tänjer lite prövande. Sakta dras fingrarna ut och hon känner hur han lägger en hand på hennes skinkor och särar på dom. Hon känner hur det blodsprängda ollonet placeras mot hennes anus och sakta börjar trycka på. Långsamt vidgas hennes anus och släpper in hans hala ollon, sakta trycker han på och låter kuken långsamt tränga längre och längre in i hennes anal. Samtidigt som kuken når botten så hörs ett dovt stönande från dom båda. När kuken väl har trängt in helt låter han den vara stilla ett par sekunder och njuter av hur hennes anusmuskel kramar hårt om kukroten. Sakta drar han nu ut kuken, för att sedan tränga djupt in i henne igen, långsamt ökar han hastigheten i sina långa stötar och båda två stönar högt. Han tränger djupt in i henne och hon pressas hårdare mot sadeln, bådas kön vibrerar i takt med motorn. Då vrider han på gasen och vibrationerna ökar, samtidigt som kuken tränger så djupt det går. I ett gemensamt skrik går det för båda och samtidigt som sperman skjuter ut i hennes anal och hennes fitta och anus drar ihop sig i väldiga kramper, låter dom båda sina kåthetsljud skrika ut i natten.

Han blir hängande över henne några sekunder, men drar strax ut sin slaknande kuk ur henne. Han stänger av motorn och binder upp repen. Han håller ömt om henne när dom på ostadiga ben går tillbaka till filten. Han lägger mer ved på elden och sedan klär dom av varandra. Hand i hand springer dom sedan ner i det svala vattnet. Ömt och hungrigt kysser han henne innan dom går upp till filt ;¸ gen. Dom lägger sig ner och somnar ömt omslingrade.

Rösta på En Harley i natten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 3.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera En Harley i natten