EN FYRA FÖR SEX

Dick och jag var för första gången inbjudna till våra nya grannar. Det var ett ungt par som hette Björn och Inger. Vi ringde på och Björn öppnade. Herre gud, vad snygg han var! Inger stod bakom och Dick gav henne en liten inflyttningspresent. Skön musik strömmade ut från rummet och ljuset var mysigt dämpat. Efter välkomstdrinken lättade stämningen betydligt och jag märkte att Björns blickar hela tiden drogs till mig. Dick försvann ut i köket till Inger för att hjälpa till med maten.

Vi skrattade och skojade under måltiden, som mest bestod av vin och minst av mat, så vi blev ganska glada allesammans.

Framåt kvällen började vi dansa och skämten blev djärvare hela tiden. Dick och Inger satt och kramades i soffan och Björn och jag dansade. Jag kände hur kåt han var och jag var likadan själv. Vi märkte inte till att börja med att vi blev ensamma kvar i rummet. Efter en stund föreslog Björn att vi skulle leta reda på dem, men jag sade att vi inte behövde det. Dick är troheten själv, log jag.

Då skrattade Björn bara, lyfte upp mig på sina starka armar och bar in mig i sovrummet. Där låg Dick och Inger och älskade för fullt. Jag kunde inte hjälpa det, men jag blev alldeles blöt mellan benen, det såg så skönt ut. Björn smekte av mig kläderna och tog sedan av sig själv.

Han såg ut som en grekisk gud, så snygg var han, där han stod med en härlig ståkuk. Vi rullade ned på sängen och började kyssas och smekas. Samtidigt kände jag hur en tunga slickade mig på kittlaren. Det var Inger som slickade och sög mig samtidigt som Dick knullade henne bakifrån. Det dröjde inte länge innan det gick för Inger och mig och vi skrek, så skönt var det.

Det var den underbaraste natten jag varit med om.

Rösta på EN FYRA FÖR SEX:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 röster, snitt: 3.08 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera EN FYRA FÖR SEX