Emma höjer Linköpings attraktionsvärde.

Linköping är en trevlig bekantskap. Staden med omnejd har en bra mix av verksamheter, kulturhistoria och vackra miljöer. På en höjd i stadskärnan ligger den magnifika domkyrkan och i kvarteren strax nedanför hittar vi små torg sammanvävda med charmiga gågator. SAAB:s flygindustrier ligger intill staden. I Gamla Linköpings pittoreska gränder förflyttas vi på ett bedårande sätt bakåt i tiden. Och strax intill ligger Valla fritidsområde nära tillgängligt för studenterna på universitetet.

Men det bästa med Linköping är Emma, en ung, rågblond skönhet som med sin blotta närvaro höjer stadens attraktionsvärde. Men ta väl vara på henne! Hon är nämligen mycket efterfrågad i utvikningsbranschen och vill det sig illa så försvinner hon ut i världen för en karriär som nakenmodell. Vill det sig väl öppnar hon en exklusiv butik i Linköping för damunderkläder. Vem skulle vara bättre lämpad? Modellarvodet för reklambilderna skulle ju gå till Emma själv. Hon om någon skulle kunna ge sina kollektionerna bästa rättvisa. Föreställ dig henne som demonstratis i butiken, vid homeparties, på mässor. Och kan du tänka dig en läckrare och mer effektiv reklampelare för butiken än Emma själv? Linköpings manliga hälft skulle vallfärda dit.

I väntan på butikspremiären får vi hålla oss till ett knippe sköna bilder av Emma som togs en vårvinterdag i Linköping. Det var lite grått och småruggigt men vi antar att temperaturen steg en aning då Emma drog upp kjolen och visade upp sina härliga bröst och sin nakna stjärt för storögda bilister vid ett övergångsställe mitt i stan. Två vintertrötta killar i en paketbil vaknade till av synen så till den grad att alla trafikregler slutade existera. Det bar rätt emot rött ljus och över mittlinjen innan de fick kontroll över situationen. De skrattade av både chock och uppskattning och Emma gav dem ett försmädligt litet leende tillbaka.

I Emmas varma och mjuka utstrålning kan vi se ett och annat lite småfräckt drag. Hon vet vad hon har att bjuda och serverar det med extra krydda. Hon är en medveten och självständig ung dam, mycket sympatisk och trivsam att umgås med. Och hennes charmiga leende avslöjar att hon tycker om att vara i centrum för såväl ivriga kameraobjektiv som lystna karlblickar. Emma satte sig ner på en parkbänk mitt i centrala Linköping och lade upp ena benen på sätet. Den korta svarta omlottkjolen gled elegant isär just så som man bara vill att den skall göra. Till några passerande åskådares glädje (förutom en dam i övre medelåldern med konsumpåsar) var Emma spritt naken under och ett par ljuvligt fylliga och nyrakade blygdläppar blottades mellan hennes välformade lår. Hon retades med blicken så att det blev vi som tittade som generades. Inte hon som visade.

När hon sedan lade sig ner med stöd av armbågen och tog tag i sitt ena ben och förde det rakt upp i luften blev det så hett runt parkbänken att den torra grå häcken bakom henne närapå trodde att det var sommar och lövsprickning!

Emma gillar det här med parkbänkar. Hon har nämligen ett så gott minne av hur hon första gången pippade med sin kille just på en parkbänk. Hon var så kåt, berättade hon, att hon inte kunde hålla sig hela vägen hem. Den här ljuva varelsen har tydligen också en lite rå och upphetsande vulgär sida som blommar upp så snart det vankas lite hårdare sexuella tag.

Emma är 22 år och delar sitt liv med sin pojkvän och 4 katter. Hon bor i en läcker takvåning och jobbar just nu som egen företagare med försäljning (vem låter sig inte övertalas av henne. ?). Hon gillar att läsa skönlitteratur men hatar sport, särskilt att titta på. Men hon tränar gärna själv.

Emma älskar verkligen att posera framför en kamera men mer än vad bilderna här visar blir det inte. Nakenmodell är en sak men att vara med i någon porrfilm är inte aktuellt. Emma tänder över huvud taget inte särskilt på porr och ser hon någon gång en film så är det tillsammans med sin pojkvän.

- Han är min drömkille, sa hon med varm blick. – Men det har blivit ett artontal andra på vägen sedan jag förlorade oskulden som artonåring. Fast det har alltid varit en i taget. Hittills, vill säga. För trots att jag funnit min drömkille så fantiserar jag gärna om en trekant med två killar. Jag har ju den bästa redan så jag har höga krav på ytterligare en partner. Endast talangfulla och charmiga kan komma ifråga!

Vi strövade vidare genom den gråmuliga staden på jakt efter ytterligare kulisser till Emma. Nere vid den lilla ån som flyter genom staden låg en brygga där Emma fick fritt fram att lufta sitt lockande underliv. Hennes långa vindrufsiga hår framträdde gyllengult mot den svartgrå isen och hennes varma leende stod i bjärt kontrast till kylan runt omkring.

Vi tog bilder intill tingsrätten, vid en staty i centrum och framför restaurang Hamlet, Emmas favoritrestaurang. Så småningom kom vi till statyn över Tage Danielsson, Linköpings egen stora personlighet. Med satir och humor slogs han ju mot hyckleri och skenhelighet. Emma gör samma sak men med andra medel, så hade Tage Danielsson levat hade han säkert uppskattat Emmas oblyga närmanden!

Det är välgörande att träffa unga, vackra kvinnor som Emma. Hon utstrålar en självsäkerhet och integritet som går tvärt emot de fördomar som talar om utnyttjan och osjälvständighet. Här är det Emma som styr, det är hennes lust att exponera sig som ger oss chansen att få njuta av henne, det är hennes trygghet i sig själv som gör hela äventyret så naturligt och självklart. En sexig skönhet som Emma förgyller verkligen tillvaron så det är bara att tacka och ta emot.

I skymningen lämnade vi Linköping. Emmas charmiga leende och vackra kropp satt fortfarande på näthinnan. I fotoväskan låg ett tiotal exponerade filmrullar och i tankarna spelades dagen med Emma upp igen.

För bara några timmar sedan befann vi oss i Emmas eleganta takvåning. Hon poserade för oss i köket, vardagsrummet och i sin dubbelsäng. Hennes fyra kattor agerade åskådare och statister. Hon log mot oss med gnistrande vita tänder och tittade förföriskt på oss med fuktiga, blå ögon. Hennes ljusa hårsvall ramade på ett sensuellt sätt in hennes vackra ansiktsdrag och vitt, uppknäppt tyg förstärkte hennes ljuvligt kvinnliga former.

Med ett skälmskt leende bjöd hon oss sina fylliga, uppnosiga bröst. Hon särade sina välformade ben och gav sin rakade, rosaskimrande fitta full frihet för nyfikna blickar och syndiga tankar. Hon putade mot oss med stjärten och hennes svullna blygdläppar öppnade sig som en inbjudan till en stund i erotikens sjunde himmel.

- Vilket jobb man har, tänkte jag drömskt och sjönk ner i bilsätet.

Rösta på Emma höjer Linköpings attraktionsvärde.:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 2.55 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Emma höjer Linköpings attraktionsvärde.