Emelies besök hos doktorn

Slavinnan slingrade sig likt en orm under kvinnornas mjuka händer medan de smekte hennes nakna, inoljade kropp. Hon var haremets mittpunkt, och de andra arabiska slavinnorna som låg utspridda över det marmorklädda golvet i den stora salen avundades henne. Sultanen, slavinnornas herre, banade väg genom havet av kvinnor och stannade vid slavinnans fötter. Han befallde två av kvinnorna som smekte henne att klä av honom. De lossade lydigt på snörningen i hans vita klädnad och lät den falla till golvet. Sultanens stora, ådriga kuk pekade rakt ut, likt en kanon riktad mot slavinnans nakna underliv. Hon var sultanens mest älskade ägodel, och han var hennes älskade herre.

“Emelie Lindblad”, sade plötsligt en djup mansröst.

Emelie ryckte till och skakade av sig drömmen. Hennes sexfantasier blev bara värre och värre för var dag som gick. Om hon inte förlorade oskulden snart och stillade sin sexlust så skulle fantasierna spåra ur totalt!

“Ja”, svarade Emelie och reste sig upp.

Hennes doktor var en lång, stilig man i trettio års åldern, med mörkt hår och kort skägg. Han visade in henne på sitt rum och bad henne slå sig ned på en liten stol vid skrivbordet. Emelie hade väntat en halv evighet på att han skulle ropa upp hennes namn. Hur kom det sig att tiden alltid förflöt så långsamt när man ville att den skulle gå fort?

“Hur mår du, Emelie?”, frågade doktorn när han hade stängt dörren efter dem.

“Bra”, svarade Emelie och trummade nervöst med fingrarna mot armstöden på stolen.

Anledningen till att hon hade sökt upp en läkare var att det hade börjat värka i brösten på senare tid, men hon var inte särskilt sugen på att visa upp dem, särskilt inte nu då hennes bröstvårtor var alldeles styva efter fantasin om sultanen.

“Jaså”, sade doktorn och log. “Vad gör du då här om du mår så bra?”

“Jag. “, började Emelie nervöst. “Jag har ont. i brösten. Inte nu, men. men ibland. ”

“På vilket sätt gör det ont?” undrade doktorn och knäppte händerna i knät, som läkare alltid brukade göra. “Värker det?”

“Ja”, svarade hon. “Lite. Inte så mycket, men det känns. ”

“Okej”, sade han. “Då får vi väl ta en närmare titt på dig. Kan du ta av dig tröjan?”

Emelie nickade och drog tröjan över huvudet.

“BH:n också tack”, sade doktorn.

Emelie svalde nervöst men gjorde som han sade och knäppte upp BH:n. Hon hade stora bröst för sin ålder, och de växte fortfarande. Hon var arton år gammal, söt som honung, med blåa ögon och ljusbrunt hår.

“Då ska vi se”, sade doktorn och rullade fram till henne på stolen.

Han förde händerna till hennes bröst och började försiktigt att känna på dem.

“Gör det här ont?” frågade han och klämde lite på ena bröstet.

“Nej”, svarade Emelie. “Inte så mycket. ”

“Det här då?” undrade han och klämde lite hårdare.

“Aj”, gnydde hon. “Ja. men det känns inte som det brukar göra. när det gör ont alltså”.

“Det är mycket troligt att du bara har växtvärk”, sade doktorn och fortsatte att klämma. “Det är ingenting att oroa sig för. Det går över med tiden. ”

“Okej. “, sade hon.

“Men det är bäst att vara på den säkra sidan”, skyndade han sig att tillägga. “Gör det här ont?”

Emelie skakade på huvudet.

Doktorn fortsatte att klämma på hennes bröst, kramade dem försiktigt i sina händer och kände på varenda punkt. Med jämna mellanrum frågade han henne om det gjorde ont och fick antingen en nickning eller huvudskakning till svar. Emelie förstod inte hur det kunde vara nödvändigt att klämma så mycket, särskilt inte med tanke på att doktorn precis hade fastslagit att växtvärk var felet. Hon kastade en misstänksamt blick mellan mannens ben och blinkade förvånat. Han hade stånd! Emelie svalde nervöst. En pirrande känsla uppstod i hennes underliv, och kåtheten omfamnade henne. Tanken på att doktorn var kåt på henne gjorde henne minst lika kåt själv.

“Nåväl”, sade doktorn efter en stund och tog motvilligt bort händerna från Emelies bröst. Hans röst lät något ostadig. “Vi kan nog konstatera att det bara är växtvärk. ” Han drog in ett djupt andetag i lungorna innan han fortsatte, men väldigt ostadig röst: “Har du ont någon annanstans?”

“Nej”, svarade Emelie, men ändrade sig snabbt: “Jo förresten. Jag. jag har ett blåmärke. ”

“Jaså?” sade doktorn hoppfullt. “Vart då?”

“Här”, sade hon och lade handen på ena skinkan. Det var faktiskt sant, även om kände att hon skulle kunna ljuga om vad som helst bara för att få doktorn att undersöka mer ingående. På vägen till sjukhuset hade hon ramlat med cykeln och slagit sig.

Doktorn lyfte förtjust på ögonbrynen när han fick veta att Emelie hade ont i skinkan.

“Då får vi väl ta en närmare titt där också”, sade han. “Kan du ta av dig byxorna tack. ”

Emelie reste sig från stolen och drog ned sina jeans över benen, utan att tänka särskilt mycket på vad hon gjorde. Ett litet blåmärke var ju egentligen ingenting att visa upp, men kåt som hon var ville hon gärna visa upp sin stjärt för doktorn. Doktorer, och till och med sjuksystrar, upptog en stor del av hennes sexfantasier.

“Vänd dig om”, sade doktorn, och Emelie gjorde som han sade. “Var satt blåmärket?”

“Här”, sade hon och pekade på den vänstra skinkan.

Doktorn vek trostyget åt sidan och blottlade ena halvan av hennes stjärt. Han kände på blåmärket och tryckte till med fingrarna.

“Aj”, gnydde Emelie, som fortfarande var öm efter fallet med cykeln.

“Förlåt”, sade doktorn. “Jag ska lägga på en salva. ”

Han smekte lätt över blåmärket och vek tillbaka trostyget. Sedan reste han sig från stolen och gick bort till ett stort skåp vid ena väggen, ur vilket han plockade fram en liten burk som han gick tillbaka med till Emelie.

“Då ska vi se”, sade han och drog ned trosorna en bit så att hela stjärten blottades.

Doktorn öppnade burken och hällde ut en klick salva i handflatan som han spred ut över Emelies vänstra skinka.

“Kan du böja dig lite framåt?”, undrade han. “Det är lättare att smörja in blåmärket om skinkan är spänd. ”

Emelie gjorde som han sade och lutade sig framåt.

“Lite till”, sade doktorn, och Emelie lydde villigt. “Så där ja. ”

Emelies skinkor särades ordentligt när hon böjde sig framåt, och både hennes stjärthål och underliv avslöjades. Doktorn hällde ut mer salva över blåmärket och smörjde in skinkan med sin mjuka hand. Emelie kunde höra hur han andades tungt bakom hennes stjärt, men det var kanske inte så konstigt med tanke på att hon stod i framåtlutad ställning med putande rumpa och nakna bröst.

Plötsligt kände hon hur doktorns hand letade sig in mellan hennes ben, och hon flämtade till av förvåning.

“Förlåt”, andades doktorn. “Jag bara. ”

Han drog bort handen och fortsatte att smörja in hennes blåmärke med salvan. Det var inte tillnärmelsevis lika skönt som när han hade smekt hennes fitta, och hon önskade att han genast kunde stoppa tillbaka handen mellan hennes ben.

“Snart klar. “, sade doktorn, men Emelie ville inte att han skulle sluta smeka henne.

Hon snuddade doktorns hand med sin egen, och förde den försiktigt till sitt pulserande underliv. Doktorn ryckte förvånat till, men placerade sedan handen mellan hennes blygdläppar och smekte henne försiktigt med fingrarna. Hon kände hur ett finger gled in i hennes trånga fitthål och töjde ut det. Hon gnydde lätt, men öppnade sig för fingret, lät det glida in ända till botten.

“Förlåt”, stönade doktorn och drog ut fingret ur Emelie våta fitthål. “Jag är verkligen ledsen. Du. ”

Han tystnade när han insåg att Emelie inte hade protesterat. Det var dessutom hon som hade inbjudit honom till att smeka henne.

“Du vill väl inte. ?” började doktorn. “Eller vill du?”

Emelie rätade på sig och vände sig om. Hon log blygt, och doktorns bekymrade ansikte sprack upp i ett brett leende.

“Gud!”, andades han. “Vänta. ”

Han gick bort till dörren för att låsa. Sedan vände han sig mot Emelie igen. Leendet på hennes fylliga läppar darrade och hennes kinder var blossande röda. Hon stod helt naken inför en man för första gången och kände hur hennes hjärta slog dubbelslag inne i bröstet.

“Underbart”, sade doktorn och förde händerna till hennes nakna bröst.

Han smekte brösten med kåtgrumlig blick, och Emelie tittade på hans uttöjda byxtyg mellan benen. Hon svalde nervöst. Skulle hon förlora oskulden till en man som var mer än dubbelt så gammal som henne? Hon kunde ju säga nej, men då skulle hon förmodligen ångra sig för resten av sitt liv.

Doktorn förde ena handen till Emelies våta underliv och smekte henne med fingrarna, samtidigt som han kramade hennes vänstra bröst med den andra. Emelie sträckte ut sin egen hand och kände på doktorns stora kuk. Den var riktigt grov och fick henne att bubbla av kåthet. Doktorn lät ett finger glida upp i hennes fitta igen och började långsamt föra det ut och in. Emelie hade haft sina egna fingrar uppkörda där inne ett antal gånger så doktorns finger gled smidigt ut och in i hennes våta fitta.

“Vi har inte så mycket tid på oss. “, stönade doktorn, “Tyvärr. ”

Han drog ut fingret ur Emelies fitta och knäppte upp knapparna i sin gylf. Emelie hjälpte honom att dra fram kuken och blev helt tagen av att få se den naken. Hon förde förtjust förhuden upp och ned och fick doktorn att stöna av vällust.

“Ta den i munnen”, stönade han. “Sug mig innan jag exploderar. ”

Emelie sjönk ned på huk framför doktorn och sträckte ut tungan för att slicka lite på kukens stora ollon. Det smakade ljuvligt. Hon slöt läpparna kring ollonet och sög in den grova kuken i munnen.

“Oh, så skönt”, stönade doktorn medan Emelies mun gled upp och ned över hans kuk.

Hon försökte suga så långt ned som möjligt över det tjocka kukskaftet, men hon skulle vara tvungen att fylla hela halsen med kuk för att nå kukroten. Hon gapade stort och gled ned med läpparna över kuken, sög för allt hon var värd. Doktorn såg verkligen ut att njuta av hennes mun och stönade märkbart av vällust.

“Oh, vilken skön mun du har”, stönade doktorn. “Så skön. ”

Doktorn, som var alldeles galen av kåthet, tog hennes huvud mellan händerna och började munknulla henne med långa drag. Emelie andades genom näsan och tittade förskräckt ned på den väldiga kuken som åkte in och ut mellan hennes fylliga läppar.

“Underbart”, stönade doktorn medan han knullade Emelies lilla mun.

Hon var lite orolig för att han skulle spruta rakt ned i hennes hals, men efter en stund drog han ut kuken ur hennes mun.

“Jag måste få knulla dig nu”, andades han. “Ställ dig på alla fyra. ”

Emelie gjorde som doktorn sade och ställde sig på golvet med stjärten vänd mot honom. Doktorn satte sig på knä bakom henne och styrde in kuken i hennes öppna fitthål. Han vickade på med sin stora, ådriga kuk och pressade på så hårt att Emelie trodde att hon skulle spricka. Kuken gled långsamt in i hennes trånga fitta, och när den var halvvägs inne började doktorn jucka fram och tillbaka för att få in den ännu längre.

“Du är så skön”, stönade han.

Emelie gnydde av smärtblandad njutning medan doktorn kämpade för att få in sin stora kuk hela vägen. När den slutligen nådde botten började han knulla henne med långa, bestämda drag. Hon gungade fram och tillbaka på golvet och gnydde högt av doktorns enorma kuk.

“Oh ja”, stönade doktorn medan han knullade Emelie.

Efter en stund övergick smärtan i ren njutning och doktorn började knulla henne i snabbare takt. Hon stönade av vällust medan kuken åkte in och ut i hennes trånga fitta och önskade att det aldrig skulle ta slut.

“Är det skönt?” fråga doktorn flämtande.

“Mmmm”, gnydde Emelie medan hon gungade fram och tillbaka av hans hårda stötar.

Hon kastade en blick över axeln och såg hur doktorns grova kuk bokstavligen pumpade hennes trånga fitta. Det var en härlig syn som fick henne att önska att hon hade en längre hals så att hon skulle kunna suga på den vackra kuken samtidigt som den knullade henne.

“Oh”, flämtade doktorn. “Jag måste spruta snart. ”

“Nej”, stönade Emelie. “Inte än. ”

Hur kom det sig att tiden alltid gick så fort när man ville att den skulle gå långsamt?

Efter en stund kunde inte doktorn hålla sig längre och drog ut kuken ur Emelies fitta för att spruta. En kaskad av sperma stänkte upp över hennes stjärt och rann nedför springan mellan hennes skinkor, över stjärhålet och ned till fittan.

“Ahhh”, flåsade doktorn. “Underbart skönt. ”

Han smekte Emelies nedsprutade fitta med sin härliga kuk och spred ut sperman över hela hennes stjärt.

“Var det lika skönt för dig?” frågade han.

“Mmm”, sade Emelie och mös av doktorns smekande kuk.

Doktorn tvättade av Emelies spermaglänsande stjärt och hjälpte henne att ta på sig kläderna, varefter han bokade ett återbesök åt henne. Hon skulle komma tillbaka redan följande morgon, och minst en gång i veckan i fortsättning, för att se om Emelies bröst växte någonting menade doktorn, eller om värken berodde på någonting annat.

“Emelie Lindblad”, sade plötsligt en hes mansröst.

Emelie ryckte till och skakade av sig drömmen.

“Ja”, svarade hon och reste sig upp från stolen i väntrummet.

Hennes doktor var en benig, vithårig gubbe med tjocka glasögon och en alldeles för djärv näsa. Hon ville började gråta. Varför kunde inte verkligheten alltid vara som i drömmarna?

Rösta på Emelies besök hos doktorn:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (42 röster, snitt: 3.86 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Emelies besök hos doktorn