DRÖMMARNAS STADIUM

Vi låg och smekte varandra medans vi kollade på film. På filmen hade två tjejer nyss börjat smeka varandra med fingrar och tungor. Jag låg och tänkte på hur det skulle vara att en tjej började smeka mig, och jag kände mig lite tänd på idéen, fast jag inte ville erkänna det för min kille, för han hade nyss frågat mig ifall det var jag som var med i filmen och i fall jag skulle tycka om det. Jag började smeka mig själv längre ner mot den nu blöta nyrakade musen. Jag såg hur tjejerna började krumbukta sig, medan den andre hade tagit fram en dildo och stuckit in den i henne. Jag började känna mig rastlös och tog fram en av mina leksaker och stack in den så långt det gick. Min kille kollade på mig och bara log glatt. Jag var verkligen inne i filmen och kunde inte slita blicken från de lekande kvinnorna.

När jag såg hur den som fått dildon i sig reste sig upp och lutade sig fram mot den andres mus, funderade jag hur en tjejs mun och tunga skulle vara mot min fitta. Tanken fick mig att rysa och jag började ivrigt att dra in och ut med dildon.

När jag sedan såg hur de plockade fram en sådan där dubbelkuk, en lång stav med varsin kuk i båda ändar blev jag ännu mer tänd, så jag plockade fram min vibrator och började vibrera med den mot klittan. Jag kände att det snart skulle gå för mig så jag förde min killes hand mot min fitta, och han stack in några fingrar. Jag kände hur hårt jag kramade till dem när det gick för mig. Det var underbart och jag skrattade lätt och kollade på killen.

Han var väldigt hungrig på mig, för det syndes efter att jag kollat neråt på honom. Jag satte mig bakåtvänd och började slicka honom på ollonet och pungen. Han stönade och började slicka mig med sin väldigt underbara, långa tunga. Det kittlade underbart när tungan gled fram och tillbaka, jag blev helt vild och tog kuken långt in i min mun och bet till lite lätt. Fick en sådan lust att bita något. Jag drog långa tag fram och tillbaka med handen på hans kuk. Han hade inte långt kvar efter mina snabba sugningar och jag kände hur en varm sperma kom i flödande kaskader i min mun och som också droppade ner på mina bröst. Jag svalde och smekte mina bröst som glänsde av utsmetad sperma. Efter att vi senare ännu en gång hade skön sex la vi oss ner och pratade, tills vi somnade.

När jag var i drömmarnas stadium så såg jag en kvinna liggande ner i min säng alldeles naken. Hon såg bra ut med lagom stora bröst och en halvrakad fitta. Hon låg där och smekte sig själv med blundande ögon och ett leende på de utputande rosa läpparna. Jag gick tyst framåt mot sängen och kollade ner mot henne. Jag öppnade tyst lådan där jag har mina saker, tog fram en vit geledildo och satte mig ner på sängkanten. Hon kollade upp mot mig när hon såg dildon.

Jag hukade mig ner och kysste på hennes utputande läppar och tog ut tungan och lät den göra små cirklar. Jag slutade när hon öppnade munnen och reste mig upp istället och tog av mig kläderna. Sedan satte jag mig på knä på sängen och började smeka hennes bröst med ena handen, medans jag med den andra har dildon lekande mot den halvrakade glänsande fittan. Hon stönade lätt, och börjar vrida sig fram och tillbaka.

Jag lutar mig framåt och slickar smekande hennes mage. Jag har nu stoppat in dildon och jag börjar slicka hennes härliga fittan som blir alldeles glänsande våt av min saliv blandat med hennes safter. Jag känner mig alldeles våt och jag lutar mig framåt och frågar förförande till henne ifall hon har lust att leka med mig ett tag.

Hon sätter sig upp, puttar till mig så jag ramlar baklänges neråt på sängen. Hon letar i lådan och hittar den hon säkert tyckte skulle passa bra vid det här tillfället. Lutar sig fort neråt mot min dyngvåta fitta och kysser den härligt och sticker in tungan. Jag stönar högt och ber om mer. Hon säger inget och fortsätter slicka mig fastän jag bad om mer. Jag ligger ner och blundar och njuter. Till sist sticker hon fort några fingrar i mig och jag var inte beredd på det så det kändes som om jag skulle kunna flyga mot himmelen. jag gnyr och rör på mina höfter för att få mer. Hon sticker fingrarna längre in och slickar mig allt hon kan. Jag ser att hon med sin lediga hand smeker sig själv.

Tillslut tar hon äntligen dildon och sticker in den i mig. Oh. vad skönt det är, tycker jag och ställer mig på armbågarna för att kunna se bättre vad hon gör med mig. Jag kände hur hela min kropp spändes och jag föll platt ner i sängen igen och stönade. Hon log och slickade mig igen.

Jag ville ge henne en orgasm också, så jag reste mig upp igen och tog dildon från henne och stoppade in den i henne. Jag kände hur den lätt gled in och jag böjde mig framåt och kysste henne på brösten och bet lite lätt på vårtorna. Hela hon ryste till och jag började kyssande och bitande böja mig längre neråt. Jag tog ut dildon och stack in några fingrar. Hon var mjuk och go inuti och jag böjde min fingrar lite lätt.

Efter att jag smekt henne ett tag tog jag ut fingrarna och smetade in saften överallt runt fittan och baken. Jag tog upp dildon igen och stoppade in den. Drog den sedan dröjande ut och in medans jag med stoppade ett finger i baken på henne. Hon stönade högt till och började jucka fram och tillbaka för att meddela mig att göra det fortare. Jag ville gärna göra det så mina händer fick jobba på att dra dildon in och ut medans jag med fingret smekande lekte i baken.

Jag kände tillslut att hon var på väg att få orgasm för det klämdes åt på mitt finger och jag hörde och såg att det gick för henne.

Jag vaknade till och märkte att jag hade drömt alltihopa. Jag var fortfarande het av drömmen och lutade mig fram mot min kille och började smeka honom på kuken, han vaknade till och märkte min heta blick.

Rösta på DRÖMMARNAS STADIUM:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (3 röster, snitt: 2.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera DRÖMMARNAS STADIUM