Dolda kameran4

Jag skulle fixa upp ett par badrum hos några rika typer. De bodde i en flott villa på Lidingö. Mannen frågade knappt efter priset, det var bara några snabba instruktioner om kakel och färger sen fick jag jobba på så gott jag kunde. Om det var något kunde jag ringa sa han, eller fråga hustrun. Sedan tittade han jäktat på klockan och åkte iväg till sitt jobb. Jag hörde hustrun i köket, men såg inte till henne. Första dagen höll jag mest på och rev ut mattor och stökade. Ett jäkla slit, särskilt som det var sommar och varmt. När lunchtid närmade sig åkte jag iväg och beställde material och käkade på en snabbmatsrestaurang. Eftermiddagen blev ännu varmare. Jag jobbade på, svettades och drack vatten. Efter ett tag ropade hustrun och undrade om jag ville ha kaffe. Jag tackade ja och gick ut på den överbyggda altanen. Där, i skuggan hade hon dukat fram och själv satt hon på en solstol i t-shirt och shorts. Hoppsan, var det där frun! Hon måste vara arton år yngre än han. Det var en riktigt snygg tjej också. Hon var i tjugofemårsåldern, lång och slank och hade rödbrunt pageklippt hår, välsminkad var hon också. Men jag förstod nog att det inte skulle vara så smart att stöta på henne, för då riskerade jag väl att bli av med jobbet. Dessutom verkade hon ganska snorkig, precis som mina fördomar om rika typer. Hon slog i kaffe åt mig, själv drack hon någon sorts frukthälsodryck. Hon sa inget, tittade knappt åt mig. I stället var det som om hon poserade. Hennes stol stod ute i solen och med graciösa rörelser, som en dansös slog hon sig ner i den och vände ansiktet mot solen. Jag drack tyst av kaffet och kikade på henne. Efter en liten stund drog hon av sig shortsen. Under hade hon bikinitrosor. Sedan började hon smörja in sig med solkräm. Nej, inte var hon blyg av sig precis. Det var precis som om jag inte hade suttit där, eller snarare som om hon riktigt ville visa upp sig. Med långsamma och utstuderade rörelser strök hon med handen längs benet, upp över låret. Det var en vacker syn och jag kunde inte låta bli att bli lite tänd. Men jag tänkte att det var bäst att slita mig och gå tillbaka till mitt jobb, så jag reste mig och tackade för kaffet. Just som jag var på väg in i huset sa hon: Du! Smörj in min rygg är du snäll. Utan att vänta på mitt svar drog hon av sig den vita t-shirten och blottade sin bara överkropp. Hon skylde inte brösten alls men lade sig ner på mage och väntade. Jag tvekade ett par sekunder och då sa hon: Ja? Vad väntar du på? Det fanns en kommenderande ton i hennes röst och den störde mig. Tydligen var jag en sorts betjänt i hennes ögon. Jag klev lite irriterat ut till henne och gjorde vad hon bett mig om. Tog lite kräm i handen och smetade ut på hennes rygg. Stryk ut det jämt, sa hon. Jag vill inte bli flammig. Svetten trängde fram. Både av den varma solen och av den lite pressade situation jag befann mig i. Visst var hon läcker och skön att ta i, men jag gillade inte hennes sätt. Ändå kunde jag inte låta bli att bli kåt av att känna hennes nakna varma hud. Jag lät blicken vandra ner över stjärten och benen. Vilken kvinna! Snart hade jag fullt stånd i snickarbrallorna. Han där nere tog över allt mer och jag började inbilla mig att hon försökte förföra mig. OK, i så fall, tänkte jag. Jag harklade mig och sa: Känns det skönt? Vad menar du? svarade hon. Vi kanske kunde. eh. Lägg av, snäste hon. Tack för smörjningen! Hennes röst var kall och avvisande. Jaha, så var det alltså. Uppvisning och vampande men inget mer. Jag kände mig rätt dum. Lusten rann av mig och jag dröp iväg tillbaka till mitt jobb. Det var med ilska jag arbetade vidare. Först kände jag mig bortgjord men snart var det henne jag riktade ilskan mot. För det var uppenbart att hon hade försökt göra mig upptänd. Hon lekte med mig en stund. Helt på hennes villkor. Jag kikade ut genom fönstret. Hon låg kvar i solgasset, på rygg nu. Det var ingen insyn alls, för runt omkring den lilla trädgården fanns ett högt plank. Hennes ena ben var uppdraget. Hon strök med en hand över brösten. Anade hon att jag såg på? I alla fall visste hon mycket väl att det var möjligt.

Nästa dag var jag där igen och även denna gång blev jag och frun ensamma i huset. Jag svettades och slet med toalettstolar och spackel. Vid tiotiden knackade hon på dörren och sa att kaffet var klart. Jag tittade upp och förstod att leken hade börjat igen. För där stod hon i bara bikinitrosor och högklackade sandaler. Hon låtsades inte om att hon var nästan naken framför mig utan vände sig bara om med näsan i vädret och gick. Hon måste ha sett hur min blick fastnat på de nakna brösten, och de var verkligen värda att kolla in. I proportion till hennes slanka kropp var de stora och pekade rakt ut med strutformade vårtgårdar. Stilla undrade jag om de var helt äkta, eller inte. Jag släppte verktygen och tvättade av mig det värsta innan jag följde henne ut. Hon låg redan på mage i solstolen och blundade. Du kan smörja mig på en gång, sa hon. Jag drog efter andan för att behärska mina motstridiga känslor och gjorde som hon sa. När jag nu åter smekte över hennes nakna rygg kom kåtheten tillbaka. Först försökte jag stå emot den men gav snart vika och frågade: Har du ångrat dig? Förlåt? Ja, jag undrar om du vill. älska. Du. Om jag vill det så säger jag till. OK? Rösten var nedlåtande. OK. Jag satte mig vid kaffebordet och försökte dämpa mina lustar. Men inte var det lätt, med denna vackra syn framför mig. Efter en stund satte hon sig upp, drack lite och sträckte sedan ut sig på rygg, fortfarande utan att skyla sig det minsta. Visst retades hon med mig! Hon visste mycket väl att jag blev eggad. Förmodligen var hon frustrerad av sin tråkiga tillvaro. Mannen drog in pengar nog att försörja dem bägge, så hon kunde vara “lyxhustru”. Men att gå ensam hemma hela dagarna var väl inte så roligt i längden. Så för att roa sig gick hon in för att kåta upp en hantverkare på tillfälligt besök i hemmet. Men att gå så långt som till att vara otrogen och bjuda mig till sin säng hade hon visst inte tänkt sig. Vågade hon inte? Rädd för att bli utslängd? Nu började en plan ta form i mitt huvud. En plan om hur jag skulle kunna ge igen. Hon hade bjudit in till leken, så nu fick hon löpa linan ut. !

Vid lunch gjorde jag mig ett ärende igen. Den här gången åkte jag hem efter lite prylar som skulle bli användbara. På plats i badrummet igen gömde jag undan dem och började sedan jobba som vanligt. Det gick ett par timmar så ropade damen att det var kaffe. Kommer strax, sa jag. Tvättade mig och riggade upp en videokamera i fönstret, riktad mot hennes solstol utanför. Vill du ha din vanliga behandling? frågade jag vänligt när jag kom ut. Gärna, svarade hon, drog långsamt av sig t-shirten vänd åt mitt håll. Fina bilder, tänkte jag. När hon lagt sig ner och slutit ögonen drog också jag av mig tröjan. Byxorna också. Allt för kameran, tänkte jag. Du dröjer, sa hon. Hon hade inte upptäckt att jag klätt av mig. Kommer. Jag tog en klick kräm i handen och gick till verket. Med långsammare rörelser än vanligt strök jag ut krämen, på axlarna och överarmarna. Vidare över ryggen ända ner mot trosorna. Sedan svepte jag lite med händerna över stjärten också, men då protesterade hon. Håll dig i skinnet, annars säger jag till min man att du antastat mig! Hur ska du förklara det här då? Att du lagt upp dig nästan naken för mig. Det vet inte han. Ditt ord står mot mitt. Men jag har filmat oss, älskling! Le mot dolda kameran! Hon ryckte till och tittade upp. Först såg hon mig, i bara kalsingarna. Vad gör du? Jag pekade mot badrumsfönstret där videokameran syntes tydligt. Med fjärrkontrollen stängde jag av inspelningen och sa lugnt. Så där ja. Det kan vara bra att ha. Hon gav mig en orolig blick. Du får inte visa Henry filmen! Ge mig den! Hur mycket vill du ha? Jag hade rubbat den kyliga och balanserade damen och jag jublade inombords. Men nu gällde det att utnyttja initiativet innan hon samlat sig igen. Med ett leende sa jag: Inte ska jag ha några pengar. Jag tänkte bara fortsätta smörja in dig. Seså, stumpan, ligg ner. Jag föste ner henne på rygg och sträckte mig efter solkrämen. Samtidigt tryckte jag på inspelningsknappen igen, utan att hon såg det. Jag klämde fram en rejäl klick kräm. Nästan halva flaskan gick åt. Sedan strök jag ut den över de underbara brösten. Hon var som paralyserad, flämtade bara till lite. Brösten blev alldeles blanka och bröstvårtorna styvnade av smekningarna. Men jag konstaterade att det förmodligen var silikon i dem i alla fall. De var lite för fasta. Kanske var där till och med ärr vid sidan. Vad tänker du göra? Hon nästan viskade. Tja, antingen ska jag visa Henry videon, så han fås se vilken lättfotad fru han har. Eller så ska jag inte det. Jag funderar på saken. Mina händer vandrade ner över magen och upp över brösten ett par gånger. Hennes andhämtning blev djupare. Vilken syn det var med den solbrända och vackra kroppen som blev alldeles glansig under mina grova händer. Tydligen tyckte hon också det för hon visade klara tecken på upphetsning. Hon svalde och andades snabbare. Hennes ögon var halvslutna. Själv hade jag ett rejält stånd vid det här laget. Staken hotade att titta upp ur kalsingarna. Nu var det dags att gå vidare till benen. Mer kräm och så strök jag ut den över låren. Hon särade lite på dem och mina händer gick så lång upp som det var möjligt utan att röra den bulliga bikinitrosan. Jag smekte och masserade låren på alla sidor och hon underlättade för mig genom att skreva allt mer. Sedan förde jag in händerna under stjärten och tog ett rejält tag i det enda plagg hon hade på sig. Hon tittade mig i ögonen och stammade: Men. jag. vet ju inte ens vad du heter. Fredrik, heter jag. Angenämt. Med ett enda ryck drog jag av trosorna och kastade dem över axeln. Hennes slanka ben slängdes upp i luften av rycket. Jag förde isär knäna och tog en närmare titt på skötet. Det var mycket välansat. Inte mer än en liten sträng hår fanns kvar. De yttre blygdläpparna hade öppnats och det syntes tydligt att fittan var uppsvälld och fuktig. Får jag smaka? frågade jag. Utan att vänta på svar böjde jag mig ner och gav henne en kyss precis på klitoris och drog sedan tungan över hela fittan. Det smakade underbart. Hon stönade till och flämtade allt djupare. Blygdläparna svällde upp ännu mer och klittan reste sig. Jag övergick till att kyssa lite på insidan av låren och runt om själva skötet. Hon grep om mitt huvud och försökte fösa in mig mot mitten igen. Hon ville ha mer. Hon lyfte underlivet mot mitt ansikte. Då avbröt jag kyssandet och satte mig upp. Hon frustade: Kom igen då! Fortsätt! Kom in i mig! Det fanns desperation i rösten. Jag hade fått henne precis dit jag ville. Det krävdes enorm viljestyrka för att fullfölja den hittills mycket lyckade planen. Visst ville jag också knulla, men jag hade bestämt mig för att i stället avbryta hela akten, så jag sa: Du. Om jag vill det så säger jag till. OK? Hon tappade hakan och stirrade bara när jag reste mig upp, samlade ihop kläderna och gick in i huset. Bakom mig hörde jag ett morrande, gurglande ljud jag aldrig förr hört. Det var den försmådda och ordentligt upphetsade kvinnans vanmäktiga protest. Det första jag gjorde inne i badrummet var att runka av mig. Jag var ju också sprängkåt. Genom fönstret såg jag hur kvinnan hastigt reste sig upp och stapplade in i huset. Det var det sista jag skulle få se av henne. Dagen efter förklarade mannen att hon rest bort och där var hon resten av tiden jag jobbade där.

Rösta på Dolda kameran4:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 röster, snitt: 2.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Dolda kameran4