Den unga sibyllan

Det var en mångkulturell vecka i Pildamsparken i Malmö. Där var många nationaliteter representerade, med sina olika specialiteter. Där var matlagning, med provsmakning, hemslöjd, religion, sång o musik. Där var också en husvagn med en spåkvinna i. Hon stod utanför förtältet när jag kom fram.

- Vill du bli spådd? frågade hon, på obruten svenska. Hon hade ett skynke över ansiktet. Hon var muslim tydligen.

- OK, sa jag, och gick in i förtältet.

Jag gav henne handen, hon tittade i den en stund, sen sa hon.

- Vill du bli spådd på ett annorlunda sätt?

- Hur då ? frågade jag.

- Kom in i vagnen, så ska jag tala om det, och visa.

När vi kom in i vagnen sa hon.

- Jag spår din sexuella framtid, jag spår med mina bröstvårtor bl. a. Men det kostar 100 kronor.

Jag hade just fått en liten vinst på V 75 så jag var stadd vid kassa.

- OK låter kul och spännande.

Jag gav henne en hundralapp. Hon tog min ena hand och förde in under sin klädnad. Hon förde handen, så att bröstvårtan följde livslinjen Brösvårtan reste sej, sen tog hon andra handen och gjorde samma sak, på andra bröstet.

- Ta av dej shortsen så ska jag testa hur du retar min livslinje.

Kuken hade rest se ordentligt, Hon tog av mej kalsingarna också, och förde ollonet längs livslinjen i sina händer.

- Den kommer att bereda dej och dina partners många sköna stunder, sa hon. Men för att kunna säga riktigt hur skön, ska jag spå på ytterligare ett sätt.

Hon tog tag i kuken och satte sej ner och började suga. Sen vände hon sej om och lyfte på klädet, hon hade inga trosor på sej, och kom emot mej.

- Lägg nu ditt kärleksredskap i munnen på min grotta. Hon var ordentligt blöt, Hon höll en stor matsked under som hon samlade in sin sav i.

Hon var vig som en ormmäniska, hon böjde fram och kom ända ner så att hon kom åt att slicka ollnet. Hon smekt kuken sakta, samtidigt som hon juckade lite. Det dröjde inte länge innan jag levrerade den första satsen, hon böjde sej ner och slickade i sej det mesta. En del kom i matskeden, hon rörde om sin sin sav med min sats, sen tittade hon på hur det blandades. Ungefär som andra gör i kaffesump.

- Precis som jag trodde, du kommer att göra många sköten belåtna. Men för att vara riktigt säker ska jag testa ytterligare ett sätt, men då får du betala 100 kronor mer.

- Jag vill gå vidare, jag är kåt på din fina kropp ännu.

- Farsan tror att jag blev omskuren av hans bror, som är läkare i Theheran, men han ville inte. Jag har skyllt på att jag haft mens när han har velat kolla.

- Jag vill ha dej i mej för att få visshet om att du kan få en kvinna att komma i extas på riktigt. Jag vet lite hur det ska kännas, för jag och en av mina svenska väninnor har undersökt våra kroppar. Vi är ju 18 år, och hon är av med sin oskuld sen tre år. När hon skulle visa hur hennes kille hade gjort med henne, masserade hon min mus så att jag kom i en orgasm. Hon lärde sej också hur jag ska göra när jag rakar musen, något som är tillåtet enligt koranen. Men som egentligen ska utföras av familjeöverhuvudet. Sen tog vi hennes mors dildos som hon band fast på sej, så att det blev som att vi knullade på riktigt. Men jag har aldrig haft en riktig kuk i mej. Farsan tror att jag fortfarande har oskulden kvar. Jag har lurat honom när han velat kolla mödisen. Jag kan konsten att knipa nämligen.

Hon satte sej på bordskanten, md musen i lagom höjd för att jag skulle kunna betjäna henne. Hennes ansikte hade jag ännu inte sett, men musen visade hon gärna. Jag ville inte betäcka henne ännu, jag stte mj ner och förde in huvudet mellan hennes lår. Hon hade smort in sej med en väldoftande olja, Hon särade på låren så att jag kom åt riktigt.

- Tänk att man kan ha så skönt med en man! kved hon.

Jag bearbetade klittan, den stod som en liten pitt, rakt ut, med tungan. Hon kom ganska snart i en ny orgasm, som var starkare denna gången.

- AAAAAHHH !OOOOOOOHHII!OOOHIOOOOOAAHHH SÅÅÅ SKÖÖN JJJJJJJJAAAAAAHH! MMEEEEERRR !

Hon knep med låren, så att jag satt fast. När hon kom i andra vågen kunde hon inte hälla ihop låren längre, utan tog tag i huvudet och drog upp mej så att jag gled in i henne, Ända i botten. Hon tog tag om mina skinkor och juckade med mej, in och ut, ut och in. Nu kom hon i tredje vågen.

- JJJAAAAAAA! JAAAAA! HHIIIOOOOOHHH AAAAAAHHH!

Nu var jag så nära sprutet en man kan vara.

- NUUUU FÅÅÅÅR DUUUUU SAAAATSEEEEEN NUUUUUU!

Jag tog tag om hennes häck och pressade mej i botten när jag levrerade satsen. Jag kunde inte komma ur henne hon knep med sina fittmuskler, så att hon pressade ut varenda droppa ur mej.

- Denna kärleksakt kommer jag aldrig att glömma, sa hon.

- Den behöver väl inte var över ännu. Om du kan suga upp kuken igen vill jag bli riden av dej också, sa jag.

- Jag har en del andra knep, som min kompis lärt mej.

Hon hängde ut en skylt om att hon var upptagen två timmar Hon kom med en rakapparat och började raka av mej runt kuken, sen tog hon rakkräm och smorde in. Därefter kom hon med en rakhyvel. Hon var försiktig och verkade van vid att hantera hyveln.

- Jag fick hoppa in i farsans rakstuga när han halkade och bröt handen för ett år sedan. Kunderna blev nöjda, och ville ha mej, trots att det strider mot koranens mening, om kvinnors rättigheter. När hon var halvvägs färdig stod kuken, som en morot, igen.

- En sådan viril rackare, sa hon. Du skulle kunna ta heltidsjobb på en spermabank.

Jag la mej i den ena sängen och hon satte sej på mej.

- Nu ska jag spela oskuld med dej, sa hon.

Hon satte sej på mej, men jag kom inte in, hon knep ihop så att det kändes som om hon var oskuld. Jag försökte att lika in kuken, men icke, det var bara ollonet som kom in. Jag trodde at hon skulle bryta av mej kuken. Jag lyfte upp henne så att jag kom åt att smeka klittan med ollonet, när det gick för henne kunde hon inte knipa längre, utan skönk ner på mej med kuken ända i botten. Hon red som besatt, jag hade ganska långt kvar, efter att det gått tre gånger för mej inom två timmar.

- Om jag bara kunnat, hade jag utan tvekan gift mej med dej. Men jag är näst intill dödsdömd om jag konverterar från muslimläran till protestantismen. och jag har ju redan en man utsedd åt mej. En kusin till farsan, Fyrtio år gammal. Han väntar på mej i Iran, Han kommer inte ut, och vi kommer inte in. Morsan är svenska och vill inte konvertera.

Hon kom fyra gånger innan jag var färdig att leverera en ny sats i henne.

- Jag önskar att det kommer att gro i mej så att jag slipper att gifta mej med den där kamelhandlaren. Han har betalt femtio kameler för mej, för arton år sedan.

Jag fick inte hennes adress, och hon inte min, men jag har aldrig återsett henne.

Spådommen: Att kuken inte skulle lämna något sköte tort efter sej har stämt. För alla sköten som har besökts har tveklöst hälsat kuken välkommen igen.

Kommentera Den unga sibyllan