Den unga hingsten

Redan som 18 åring hade han runkat ganska ofta. Han hade alltid drömt om sex och alla dess underbara aktiviteter. Han hade stått och spanat på en tjej som höll på med sin häst. Hon ryktade den och skulle sätta på sadeln när picken på hästen tittade fram. Tjejen brydde sig inte det minsta men Peter kunde inte låta bli att förundras över dess storlek. Hon slängde upp sadeln och band fast den, samtidigt som han där han stod i buskarna ryckte fort i skinnet på sin skinnspik. Han sprutade till lite och tyckte det var underbart skönt, när han ser att hon tittar åt hans håll, börjar leda sin häst ditåt. Så fort har han aldrig stopat in den. Nån ropade på henne och hon vände sig mot sin tjejkompis och de red iväg på varsin häst.

När han började på högstadiet var en av de kortaste i klassen. Han var till och med en av de kortaste i skolan inklusive tjejerna. Eftersom alla stora killar retade honom och trackade honom på alla de sätt de kunde visste han hur han skulle gömma sig och vara osynlig. Han gillade att se på tjejer, han förundrades alltid över storleken på alla killars kukar. En gång i duschen stod Bertil en ful kille som ingen gillade, men hans organ var det längsta han i slakt tillstånd sett. Bertil och Peter blev bra kompisar vad tiden gick på skolan. de snattade porrtidningar i kiosken och satt och runkade i varsin ände av ett mörkt rum, ett rum som bara vaktisen hade nyckel till.

I 9:an var Peter näst längst i sin klass, 188 lång med en kroppshållning som en mask. Han hade växt mycket det senaste åren, hela 35 cm längre för att vara exakt. Nu så vart alla kortare och han hade fått övertaget över sina retsamma kompisar. Bertil var lika ful men alla tjejerna hade hört om hans stora kuk. Det var nästan nån ny varje vacka som han hade visat den för eller som hade runkat av honom. Peter undrade hur det skulle kännas att ha en så stor i sin hand. Han och Berra satt på en bänk ute efter löpspåret. Då han undrade,

- Hur lång är den egentligen?

- Sista jag mätte den var den 19 cm. Svarade han stolt, med ett fult flin.

- Men den är ju så grov, suckade Peter fram. Är det skönt när nån annan runkar av dig?

- Ja det är ju klart annorlunda.

- Kan man få testa hur det är och hålla en så grov i sina händer? undrade han lyckligt.

- Klart du kan få, men inget bögeri för då får du stryk.

Det dröjde inte länge innan han hade runkat av Berra. Känslan var underlig men klart det var ju inget bögeri han runkade ju bara. Efteråt undrade de båda hur deras kompisförhållande skulle bli. Men eftersom ingen av dem någonsin pratade om det igen så var det som om det aldrig hänt.

Peter nu 27 år sitter i duschen på gymmet. Halvt om halvt avsvimmad efter ett stenhårt morgonträningspass. In kommer Mikael på gymmet och försöker ställa honom upp. Eftersom Peter nu väger 102 kilo muskler var det ganska lönlöst. Så han ropade på Anna i kassan att hon skulle komma ner och hjälpa till. I en sådan situation som denna så brydde han sig inte om att Anna är en tjej och Peter en naken kille med 18 hängande cm i slakt tillstånd. Hon kommer ner och blev alldeles röd i ansiktet, men hjälper till med att få honom till en bänk, där de lägger honom ner så att han skall få hämta andan och kvickna till. Anna kan inte låta bli att stirra på organet som ligger på bänken framför henne. Miakel slänger handduken över honom för att skyla honom.

Efter att ha kvicknat till, tagit sig hem och ätit och sovit i 2 timmar, vaknar han yrvaket av en telefon signal.

- Hej det är Anna, säger hon lite piggt.

- Hej. svarade han halvsovandes.

- Hur är det med dig? Jag blev riktigt orolig att du inte skulle klara dig. Är det något jag kan göra för dig? Skall jag komma hem och.

- Lugna ner dig, sa han trött. Vad är det på gång eftersom du är så här stressad?

- Nä jag bara fick en massa moderliga känslor av att se en slagen hjälte.

- Ja men kom hen till mig så kan vi äta. han tog en snabb titt på klockan och hon var 4, middag sa han glatt överraskad.

Anna siger in i rummet, nyduschad och blöt i håret. Hon verkar ha haft bråttom ner till honom. Peter i en t-shirt med spända muskler, och ett par träningsbraller ser en vacker sexig tjej i en sommar klänning. Hon flyter in i rummet, det verkade inte som om hon gick. Denna vackra ängel var hemma hos honom. Hon pratade en massa om ditt och datt, han bara svarade eller mumlade något. Han kunde inte koncentrera sig pga att hon var där.

När hon satte sig ned vid bordet och tog en liten klunk på vinet, såg han hennes stora byst. Var det inte c så var det d kupa. Ögonen var fästa vid bysten samtidigt som han skar köttet i skivor.

- Vad är det? frågade hon förvånat.

- Nä bara en underbart vacker klänning du har på dig. sa han lite generat.

Diskussionen fortsatte som den alltid gör när man ger en tjej en komplimang hon säger men inte denna, den är inte speciell osv osv. Men ögonen var fästa vid hennes ljuva barm. Han såg att för varje blick han slängde mot henne där hon satt så blev hennes vårtor allt styvare. Hon satt som en dam en kastet, men bara 30 sekunder senare satt hon med benen isär. Ögonen vandrade sakta uppåt och hon hade ett par sexigt vita spets på sig.

Där stod han med träningsbrallor som verkligen döljer vad en man har. När peter hade växt och blivit en man hade även avundsjukan på andra män försvunnit. Hans nu 20 cm grova lem stod rakt ut i brallan. Han försökte stå på ett sådant sätt att hon inte skulle se. Men som alla andra kvinnor hade hon sina ögon på vad hon hade sett där nere i duschen på gymmet.

- Måste vi äta först? sa hon lite lurigt.

Han vände sig om för att bara bli glatt förvånad. där stod hon ljuvliga ängeln med klänningen nere vid anklarna. Brösten stora och fina stod rakt ut, då hon knäppte upp bh´n. Han med stekspaden i handen visste inte vart han skulle ta vägen. Han hann inte mer än släppa stekspaden då hon tar et steg fram och drar ner han byxor.

- Inga kalsonger, sa hon lite förvånat.

Hon tog hans stenhårda stånd i handen och drar sakta bak förhuden. Den pulserande kuken rycker i hennes stenhårda grepp. Hon drar av sig sina trosor och han lyfter upp henne. Vänder henne om och hon kniper sina ben kring hans nacke. Han slickar henne hängades i hans armar upp och ned. Särar lite på läpparna med sin tunga, suger lite lätt på läpparna, drar tungan sakta mot den känsliga punkten. Hon börjar skaka lite lätt av hans sätt att smeka henne med sin ljuva tunga. Han känner hur blöt hon är, så han vänder henne lite bryskt om. Hon håller sina händer om hans nacke och glider sakta ned över hans skaft. Först juckar hon lite lätt med bara ollonet inne i sig. Han njuter totalt av hennes behandling. Lutar nacken bakåt och byter grepp och hennes bak. Nå med sin styrka börjar han knulla henne stående mitt i köket. Han lyfter henne upp och ner över den stenhårda kuken, han kör henne upp och ned så fort att hon lutar sin panna mot hans bringa och bara stönar av upphetsning. Hennes klitta gnids mot hans buk för varje stöt som hon hoppar up och ned i hans starka armar. Det dröjer inte länge innan hon kommer hängandes helt salig i hans starka famn.

Peter lyfter av henne och lägger henne på mage på köksbordet. Han trycker sakta bakifrån in sin kuk i hennes hungrande varma blöta fitta. Han håller i hennes höfter och stöter sin kuk i ett rasande temo i hennes fitta, kulorna slår hårt mot klittan samtidigt som pistongen dunkar in i henne. Det dröjer inte länge innan han vrålandes som en brunstig tjur sprutar sin safter långt upp i hennes fitta.

Hängandes över henne, suckade han sakta fram.

- Vill du ha mat nu då?

Kommentera Den unga hingsten