Den kåta mamman

Jag minns det som igår. Det var en gång i september och hösten hade kommit till stan. Jag vaknade tidigt den lördagsmorgonen och kände att jag hade ett sånt fett stånd. Jag märkte att jag var ganska hungrig och gick ut i köket. Käkade lite och ringde min kompis Oskar. Hej! sa en röst. Vem är det? frågade jag. Det är Oskars mamma Christina sa hon.Christina var en väldigt sexig kvinna som var lyckligt gift med it konsulten Dan. De hade barnen Oskar och Maria och var en riktig Svensson familj.

I alla fall så såg Christina väldigt bra ut och hade en underbar kropp som ingen kunde motstå.

Hon hade väldigt fina bröst som var kanske D kupor men väldigt fasta. Och hennes röv var som en 18 årings. Alltså drömkvinnan!

- Jag söker Oskar, sa jag.

-Han är tyvärr inte hemma nu, Han är med resten av familjen i Norrköping och de kommer hem imorgon.

-Är det okej om jag kommer bort och hämtar mina DVD filmer?

-Ja kom du. Sitter bara här och läser en bok.

-Okej, då kommer jag om 20 minuter eller nåt

-Japp! vi ses snart

Tack gode gud! Tänk att få vara ensam med hans sexiga morsa. Fan också, mina DVD filmer var 3 hårdporr filmer som Oskar hade lånat när han inte kunde få upp den. Men skitsamma, hon kollar nog inte på dem. Varför skulle hon när hon läser någon bok.

Jag ringde på dörren till Oskar och Christina öppnade. Hon hade en rosa sexig morgonrock på sig och ett par mystofflor. Hon hade alltså en softardag. Perfekt! Vi gick in och Christina satte sig i stolen och började läsa sin bok. Jag såg att det var en kärleksnovell och detta gjorde mig väldigt upphetsad. Jag satte mig i stolen bredvid Christina och frågade vad hon tyckte om boken.

-Den är väldigt bra. Den handlar om en äldre kvinna som älskar unga män.

-Låter intressant, sa jag.

Plötsligt säger hon

-Dina filmer var inte direkt dåliga.

-Jaså, du har kollat på dem

-Jag brukar onanera till dem när min man är borta. Han har sällan tid med mig nuförtiden. Han jobbar för mycket och detta gör att vi aldrig kan ha sex.

-Att du orkar. Skulle aldrig kunna ha en tjej och inte ha sex.

- Nej inte jag heller men jag gör det för barnens skull.

-Ok

-Har du någon flickvän?

-Nej, singel. Skönt, men man längtar ju efter ett riktigt hårdknull någon gång ibland.

-Jag fattar, sa hon

Plötsligt så börjar hon smeka mig på benet och jag känner hur den lille rackaren börjar växa. Det är svårt att motstå denna kvinna. Sedan närmar hon sig mitt stånd och känner lite på den.

-Va stor den är.

-Ja den kan inte motstå dig!

Hon börjar sedan knäppa upp mina byxor och tar min kuk i sin hand och börjar sakta runka den. Jag tror att jag ska få utlösning direkt men jag lyckas hålla mig. Detta märker hon och tar kuken i munnen och suger frenetiskt. Jag känner hur hela kroppen skakar och jag får min största utlösning i mitt liv. Wov, vilken mun.

Jag börjar sedan sakta ta av henne morgonrocken och ser att hon är helt naken under.

Jag börjar sedan smeka henne över hela kroppen.

-Slicka mig nu!

Jag böjer mig ner och börjar slicka hennes blygläppar, sedan går jag över till hennes klitta och hon börjar stöna mer och mer. Jag slickar då ännu snabbare och märker att hon börjar skaka.

Jag blir helt blöt i ansiktet och hon mer allt mer lugn.

-Det var ingen dålig orgasm du fick, sa jag.

-Det är inte så kontigt när ingen tillfredställer mig.

-Men nu har du mig!

Hon tar då min kuk i munnen igen och börjar suga upp den i form. När den är riktigt stor så ber hon mig att knulla henne bakifrån. Jag säger inte direkt nej till det och stoppar in den i hennes våta sköte. Jag börjar i ett lugnt tempo för jag vill knulla riktigt länge med denna superkvinna. Efter ett tag byter vi ställning och hon sätter sig på min kuk och börjar rida. Nu är det inte jag som bestämmer längre och hon rider allt mer hårdare. Nu känner jag att det är svårt att hålla igen och ger allt. Vi kommer då båda i en häftig orgasm och båda var nöja.

Vi höll på hela dagen och jag knullar Oskar mamma så ofta hon kan. Men denna lördag var speciell och jag kommer att komma ihåg detta i resten av mitt liv.

1 svar to “Den kåta mamman”

  1. sven karlsson:

    Vilkket toppenskjut

Kommentera Den kåta mamman