Dansen med Diablo, del 2

Hon vaknade med ett ryck, någon knackade på dörren. Utanför stod mannen, han tittade på henne och sa:´ får man koma in? Hon klev åtsidan. Vissa saker kanske kräver sin förklaring, han tittade på hennes nakna kropp. Jag heter Mike och om du vill så kan jag bli din mäster, men komihåg att allt sker med din fria vilja, bara använd ordet om du vill att jag ska sluta. Menar du att det som hände hör till vanligheten? Sa Lena med ett frågande tonfall, jag trodde att det var nu på festen. I min värld så lever man för att tänja gränser, leva ut sina känslor, gammal blir man tillslut ändå och jag vill inte sitta på någon innstanns och ångra att jag inte prövade mer som ung, jag leder en grupp människor som tycker som jag! Mannen log, jag skulle vilja styra mitt rike med dig vid min sida, om du vill förståss?

Lena tänkte, det var detta hon längtat efter, fast hon inte ricktig vetat vad det var som saknades. Hon nickade till svar. Mike log, nå tycker du att vi ska fortsätta med festen? Hon nickade.

Iklädd svart skinn och med ett brett halsband som var fäst i ett svart koppel följde Lena Mike upp till stora salen, där fanns alla tänkbara människor i alla tänkbara kläder. Musiken var hög och festen var vild. Mike gick fram till ett bord, där satt ett antal men i svarta kläder som tittade upp på honom, alla hälsade Mike genom att böja sina huvuden, Lena såg att det tydligen hade stor respekt för sin ledare. Han satte sig på en av stolarna och drog ner Lena på golvet bredvid sig. Mike började tala med de andra, Lena hörde inte mycket av de som sades, musiken dränkte det mesta av konversationen. Hon tittade sig om i lokalen och snart såg hon något hon inte tänkt på tidigare, det fans fler som hon, hon såg flera kvinnor och men som troget satt eller stod bredvid sin mäster.

Kvällen flöt på, den gick från det ena rummet till det andra, i alla rum på gick det någon form av sexuell aktivitet. Lena trodde inte sina ögon, att folk bara kund utsätta sig för vissa saker, en kvinna som hon såg i ett av rummen, satt bunden i en stol medans en kvinna och en man roade sig med att sticka nålar i hennes bröst, Lena trodde hon hört skrik förut men hon hade aldrig hört skrik så, och inte använde hon “ordet ” heller. Lena var imponerad, att man kunde härda ut en sådan smärta, frivilligt?

I ett annat rum höll två kvinnor på att piska en man, en piskade medans den andre urinerade över honom, Lena kände att den typen av sexuell böjelse inte låg i hennes fat. Mike och hon av slutade kvällen med att intresserat följa hur en kvinna blev knullad av inte mindre än 40 men, alla avslutade med att tömma sin sats i en stor skål som sedan hälldes över kvinnan. Hela kvällen hade de gått runt och sett det ena värre en det andra, men inte under hela kvällen hade de deltagit i något, Lena kände hur fittan bultade och hur safterna ren längs hennes ben. Nu ska vi till vår avslutning, din invigning! Mike drog med sig henne ner för trappen och vidare i koridåren.

De två klev in i ett rum där det fans flera människor, runt väggarna fans ett antal metall ringar där kvinnor och men stod tjudrade. Mike gick fram till en tom plats och där band han Lena, hon lade märke till att det stod ett ljus på var sida om henne, det fanns inte vid de andra. Plötsligt så kände hon sig utvald. Mike sattesig vid kortändan av det långa bordet, han slog klubban i bordet och samtliga tystnade. Som ni ser så har jag hittat en ersättare för min förra lydslav som enligt våra regler blev utesluten, jag hoppas att ni behandlar henne på samma sätt. Som ni säkert förstår så skall hon i kväll invigas i vår krets och därför behöver jag två madammer och två mästare, några som känner sig manade?

Han tittade runt i rummet, en rödhårig kvinna med stor bröst och en kraftig makeup klev fram, Jag kan vara med att rida in den nya, det är alltid kul med nya slavar. Efter det att den rödhåriga brutit tystnaden så klev även en blondin fram. Det två män som anmälde sig såg ut att vara väl utrustade och Lena kände en viss tvekan över vad som komma skulle, det kändes på något sätt spännande att inte veta vad som skulle hända och Lena både längtade och var orolig.

De utvalda följde Mike när han reste sig och gick fram till Lena där hon stod bunden, han lossade på hennes rep och tog med henne till nästa rum. Inne i rummet stod en stor säng i mitten omgiven av massa belysning. Det fans tre stycken videokameror på stativ ut placerade runt om. Mike tog Lena och satte henne på sängen, nu ska du göra som jag säger åt dig, Lena nickade. Klä av dig så vi får se din kropp! Lena följde Mikes anvisningar och snart stod hon naken på sängen.

- Lägg dig ner. Det är din tur att börja. Den rödhåriga kvinnan gick fram till sängen och kröp upp mot Lena. Hon strök över hennes nakna kropp med sin hand, stannade upp vi hennes bröst och nöp i bröstvårtan, hårdare och hårdare, Lena kved. Kvinnan satte sig upp och stäckte sig efter ett tunt rep som hon band runt Lenas bröst med, hon drog åt så att hennes bröst reste sig och stod rätt ut, efter det började hon försiktigt smiska henne på brösten. Allt efter som ökade hon styrkan i slagen tills Lena för varje slag ryckte Lena till och man kunde höra på hennes kvävda skrik att det tog. Kvinnan slutade lika tvärt som hon började men bara för att krypa ner till Lenas fitta. Lena kände hur hon nöp försiktigt i hennes blygläppar, nöp och masserade. Kvinnan böjde sig fram och drog med tungan över hela Lenas fitta. Hon förvånades över den explosions artade känsla som spred sig i hennes kropp, kvinnan fort satte slicka henne hårt och målmedvetet och det dröjde inte länge för hon kände att det var på väg en väldig våg av känslor.

Hennes kropp började skaka och hon skrek för allt hon var värd. I samma stund som det gick för henne så tryckte den rödhåriga in tre fingrar i hennes fitta. Lena försvann in i orgasmens töcken och uppfattade svagt att det var någon som band henne i en x ställning på sängen. När hon kvicknade till efter ett antal sekunder (det kändes som timmar) så klev de bägge männen fram till henne, den ene satte sig vid hennes huvud och den andra vid hennes ny slickade fitta. Utan att säga ett ord började den ene att släppa på snöret som stramade åt hennes bröst, den stickande känslan som spred sig när blodet åter började strömma var obeskrivlig, som tusen nålar. Männen började nu ta på Lenas bundna kropp, de klämde, nöp och kände, den ene tog sin stora kuk och pressade in den mellan Lenas läppar, tvingade henne att ta hela dess längd ner i halsen, kväljning känslan var nästan för svår att hålla tillbaka men hon kämpade och tillslut så lyckades hon slappna av.

Den andre mannen lät två fingra glida in i hennes redan blöta fitta, han juckade hårt och bestämt. Efter någon minut så tog han ut sina fingrar och böjde sig efter något som hon inte hann uppfatta vad det var, men hon kände. Mannen smörjde in hennes anus med något och sedan började han att pressa den stora analpluggen in i henne, hon kunde inte skrika, mannen som hade sin kuk i hennes mun pressade samtidigt ner den i svalget på henne och höll den kvar där.

Med ett ryck gled pluggen för bi den trånga slutmuskeln och in på plats. Nu började männen på alvar knulla Lena, den ene i munnen och halsen och den andre knullade hennes fitta. Så totalt uppfylld hade hon aldrig varit förr och hon njöt av varje sekund. Efter några minuter slutade männen som på en given signal och den hjälptes åt att frigöra henne och ställa henne på alla fyra i sängen. En av männen lade sig under henne och lät sin kuk glida in till roten på henne samtidigt som hon kände hur den andre mannen sakta drog ut pluggen ur hennes anal, men bara för att byta ut den mot den ricktig varan, han stora kuk pressades in, Lena skrek av njutning. Det tog inte lång stund för en Lena kände att det bar av igen, hon kom lika kraftigt som förra gången, men männen slutade inte, de var inte nöjda utan fortsatte att pumpa henne full med kuk.

När männen började närma sig orgasm så gick det åter igen för Lena och nu var hon för trött för att skrika, hon hängde mellan männen likt en trasa och tog emot. Med några sista hårda juck tömde de två männen sin säd djupt i henne, det knuffade henne åt sidan och hon blev liggande med sperma rinnande ur sina öppningar. Som i ett töcken såg Lena hur den andra kvinnan klev fram till sängen där hon låg, nu orkade hon inte längre bry sig om vad hon skulle göra med henne. Kvinnan hade långa gummi handskar på sig, hon vände Lena på rygg och började dra sina händer hårt över hennes kropp, friktionen mellan gummi och naken hud verkar efter ettag skavande och lena kände värmen efter hennes händer, kvinnan slutade och började istället hälla en kladdig olja över henne, hon smorde in henne precis som de smorde in kvinnan på podiet.

Lena såg hur blondinen smörjde in den ena handsken med någon salva och kände sedan hur hon började trycka in hela handen i hennes fitta, hon försökte flytta sig, det kändes som om hon skulle sprängas men samtidigt var det en obeskrivlig känsla. När Lena öppnade munnen för att skrika vände sig blondinen om och satte sin delvis rakade fitta över hennes mun: slicka mig, befallde hon. Djupare och djupare knullade blondinen henne med hela handen, de bägge kom samtidigt, Lena hörde blondinen skrika ut sin njutning och kände den störtflod av safter som sköljde över hennes ansikte, hon kände hur hennes fitta kramympade runt hennes hand. Mike kom till hennes sida: och vad tyckte du om det då? Lena tittade på honom: skönaste jag någon sinn varit med om.

Mike log, det blir mer av det senare.

Rösta på Dansen med Diablo, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (inga röster)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Dansen med Diablo, del 2