En dag på jobbet

På vår firma finns en tjej som heter Malin Persson och jobbar som receptionist. Hon är en lång och söt tjej på 20 år. Den här fredagen mötte jag hennes blick när jag kom på morgonen. Hon stod framåtlutad vid ett skrivbord, klädd i en rödbrun kavaj med tillhörande kort kjol i samma färg. Ja det var en mycket kort kjol. Hennes långa slanka ben var klädda i ett par svarta nylonstrumpor och hon hade ett par läderstövlar på sig. Hon hade satt upp sitt långa hår i nacken vilket gjorde hennes utseende otroligt fräscht och sexigt. Några timmar senare kom hon till mig och frågade efter några papper som skulle kopieras.

“Jag hittar inte registren till dessa”, sa hon. Jag följde med henne in i pappersförådet. Hon stod alldeles intill mig när hon sträckte sig framåt för att leta på en hylla då våra kroppar snuddade vid varandra. Vi vände oss mot varandra. Jag kände hennes andning, hon andades tungt. Våra ansikten kom närmare varandra. Plötsligt hade jag hennes händer runt min nacke och vi började kyssas hett. Hon pressade sitt underliv mot mitt och började rotera med kroppen.

“Jag vill ha dig. Ta mig”, stönade hon fram.

“Inte här och nu. Vänta tills lunchen. ”

“Följ med mig hem nu då”, flåsade hon i mitt öra. Jag trevade med handen på hennes bak och smekte under kjolen. Hon saknade trosor!

“Känner du, det är öppet för dig älskling. ” Några minuter senare satt vi i hennes bil och vi var på väg hem till hennes lägenhet. Inkomna i trappuppgången kunde vi inte hålla oss längre. Jag satte mig ner på huk och började slicka hennes fitta. Hon började jämra sig och stönade högt. Hon var alldeles plaskvåt. Så fick hon upp dörren till lägenheten och vi tog oss in i hallen. Nu var våra lustar hysteriska. Jag slängde mig över henne på golvet. Hon tog ut kuken, drog upp kjolen det lilla som behövdes och styrde in staken i den våta och trånga fittan. Jag knullade henne hårt och intensivt. Något jag förstod att hon gillade, för hon stönade fram kåta ord hela tiden tills hon vrålade ut sin orgasm.

“Mmmm. håååårrdaaaarree. knullaaaaaaa mig. åååååååhh älskliiiiing. ”

“Koooooom knulla min fitta. mera meraaa meeeraaaaaa. ”

“Oooooooohhh det gåååååååååååår. ta mig håååååårtåååååhhhh”

“Ditt lilla luder, ta emot min kuk. ”

“Jaaaa, jag är ditt eget luder som måste ha kuuuuk. ” Jag kände att jag inte kunde hålla mig längre. Så jag drog mig ur henne, hasade mig fram över hennes ansikte. Drog några runktag innan det sprutade över hennes söta ansikte. Sperman forsade över den unga receptionistens aniskte, kinder, hals och hår. Men jag hade inte fått nog. Kuken stod fortfarande som ett spett och jag tvingade upp Malin på alla fyra och körde in kuken i henne bakifrån. Jag såg hur sperman rann över hennes ansikte ner på golvet.

“Vill du ha mer din slyna?” skrek jag åt henne samtidigt som jag tog tag runt hennes höfter och knullade henne hårt bakifrån.

“Jaaa ge mig meeeer. ”

“Va vill du ha?”

“Ge mig din kuuuk”, skrek hon.

“Du har den ju i dig. ”

“I munnen, i munnen. ” Jag drog mig ur, Malin svängde runt och tog staken i munnen. Började försiktigt stöta i den söta munnen.

“Mmmmmmpfllllschh. mmpfsllch. mmpfsllch. mmpfsllch. mmpfsllch. mmmmmmmssllch. ” Nu knullade jag henne brutalt hårt i munnen samtidigt som jag höll hennes huvud hårt i minna händer så hon inte kunde röra det. Hon älskade denna förnedring, föstod jag. Jag kände ilningarna och drog hennes huvud tätt intill mitt underliv så att kuken var så långt inne i munnen som möjligt, när jag med ett vrål avlossade en spermaskur i hennes hals. Hon fick knappast luft. Hon hostade och snörvlade och sperman rann ut ur hennes mun via hennes mungipor.

“Drick slyna. Du skall dricka sperman”, vrålade jag åt henne. Hon öppnade ögonen och tittade upp bedjande på mig.

“Från och med nu är detta den enda lunchen du får på vardagarna. Du skall suga av mig en spermasats varje lunch. Som du SKALL svälja!” Hon tittade på mig och sa när kuken lämnat hennes mun.

“Ja chefen, bara Ni får spruta i mig. ”

“Från och med nu är du min privatsekreterare, Malin. ”

“Ja chefen. ”

“Jag hoppas du vet vad det innebär. ”

“Ja chefen, jag blir din hemliga älskarinna. ”

“Nej inte älskarinna. Du är min slavinna. ”

“Ja chefen. ” Hennes ansikte lyste som en sol, för jag visste att hon gillade rollspel. Men detta var inget vanligt rollspel. Detta var på gränsen till kvinnoförnedring.

“Först måste du skaffa lite representativa kläder eller hur?”

“Jag har ju korta kjolar. ”

“Det räcker inte. ”

“Ta de här pengarna och köp följande. ”

“Två svarta skinnkjolar. En knälång och en kort. ”

“En svart skinnjacka. ”

“Ett par svarta högklackade lackskor och ett par vanliga svarta högklackade skor. ”

“Du måste ha en klack som är mer än sju centimeter. ”

“Ett par svarta läderstövlar med snörning bakpå. ”

“Svarta strumpor med och utan sömm, mönster osv. ”

“Strumphållare behöver du också nya. ”

“Ja chefen. Blir du kåt av sådana kläder?” Hon var nu i mitt våld.

Kommentera En dag på jobbet