dagen efter

Dagen efter På studenthemmet där jag bor hade vi inte festat på två månader när det jag nu ska berätta hände. De senaste partyna hade nämligen hållt på till 3-4 på morgonen, och jag hade fått klagomål av Bodil, en parant rödhårig kvinna i 50-årsåldern, som har vindslägenheten på översta våningen. Bodil har jobbat på institutionen så länge man minns, och hon kallades inte helt skämtsamt för Draken. Ingen såg henne nånsin i nåt annat än plisserad kjol, lågskor och kavaj, men det var inte bara det som var skälet till smeknamnet. Var man en dag sen med nånting, fick man veta att man levde, och hon vägrade till och med att skriva ut ett studieintyg åt en kursare, “så länge han svor i hennes tjänsterum”. Så när jag stötte ihop med henne i hissen en söndagkväll, efter en lång skiva som slutat med eftersläckning hos mig kvällen innan var jag lite lätt irriterad. Bodil hade belamrat hela hissen med tvätt, och jag fick klämma mig in, och balansera den bakfyllepizza jag köpt mig med en hand.

- Tjena, sa jag kort. Bodil gav mig en kort blick. – Jaså, det passar att heja nu. Jag trodde vi kommit överens om att hålla nere volymen, sa hon surt. När hissen stannade på min våning, försökte jag åla mig förbi tvättkorgarna, men innan jag hunnit ut sa Bodil bestämt: Ånej, nu är du så god och hjälper mig upp med tvätten. _ Men pizzan. sa jag lamt. – Den kan vänta. Varsågod och sätt igång, sa hon när hissen stannat högst upp. Så jag började kånka in högar med vittvätt, medel och kulörtvätt in i Bodils hall, och lade de torra kläderna på soffan. När jag försökte runda av, stoppades jag tvärt av Bodil som undrade om tvätten skulle ligga så. Nä, sa jag och började längta ännu mer efter pizzan och en slö kväll framför TVn. Innan jag visste ordet av vek jag ihop tvätten, och fumlade med att vika ihop trosor, linnen och BH:s. Jag visste att Bodils bröst var rejält stora, så när jag sorterade hennes BH:s fumlade jag diskret efter lappen som angav storlek. Jag hann inte se mer än “D-kupa” när jag kände henne bakom mig, och jag snurrade skamset runt. – Är unge herrn intresserad av min byst? Nej, jag bara. stammade jag till svars som en idiot. – Nej, vadå? Du undrar kanske vad en flicka i min ålder drar för storlek, är det så? Jag kan tala om att den börjat som 75B i min ungdom, men nu är den snarare 95D. Jag tittade mig genererat runt för att slippa möta hennes blick, och funderade på hur jag skulle komma ur det här. – Nu är det din tur. Knäpp upp byxorna, befallde hon. – Va? Knäpp upp byxorna. Jag löd. Jag knäppte upp knapparna i mina jeans, och letade efter storlekslappen i kalsongerna, när Bodil sa: Ta fram kuken. Det började bulta innanför kalsongerna, och när hon upprepade befallningen lydde jag. Det ryckte i min kuk, som styvnade alltmer där den stod ut i gylfen. Bodil stirrade som förhäxat på det blålila svullna ollonet, kom bestämt emot mig, och gav mig en lätt knuff, så jag hamnade bland tvätten med byxorna nere. Bodil knäppte långsamt upp sidenblusen och ut gled två ofantliga, vita bröst med stora bruna vårtgårdar. Kjolen och trosorna följde, och blottade två snövita lår med en eldröd buske emellan. Bodil tog ett steg fram och tryckte upp mitt huvud mot hennes fitta och beordrade mig att slicka den. Vid det laget var jag så pass kåt att jag lät tungan löpa amok mellan hennes stora fittläppar, och det dröjde inte länge innan hon började gny. Bröstvårtorna stod rakt ut, och hon juckade sitt sköte mot min mun ett par gånger, innan hon tryckte ner mig på rygg, och fattade ett fast grepp om min kuk, som daskade mig på magen. Hon satte sig på huk ovanför den, och lät ollonet leka runt fittan, innan hon sakta gled ned på kuken. De stora brösten började gunga i takt med ritten, som blev allt vildare. Bodils kinder blossade lika röda som hennes fittbuske, och hon började jämra sig högre och högre, till slut skrek hon. Då kunde min sprickfärdiga pung inte hålla tllbaka längre – jag tömde satsen i långa strålar, upp i fittan i en underskön orgasm. Sen den kvällen har vi kunnat festa hur mycket vi vill, och hur sent vi vill varje helg. Men bara om nån av oss hjälper Bodil med tvätten på söndagen.

Kommentera dagen efter