Dagdrömmarna

Regnet hade gjort hennes vita t-shirt alledeles blöt. De stora unga hårda brösten upphävde gravitationen och bröstvårtorna pekade rakt ut. Det varma eftermiddags sommarregnet hade kylt ner hennes kropp och vårtorna stod rakt ut. Hon gick ganska raskt hemmåt, skolan var slut och eftersom hon redan var blöt så skulle hon ta en skön dusch för att sedan göra läxorna.

Anna hade alltid varit vuxen av sig. Redan som 11 åring hade hon nått en längd av 185. Hon hade alltid haft ett vuxet sätt. Men nu då hon var 18 hade hon fått en kvinnas kropp. 180 lång, de stora men fasta brösten, den smala trinda midjan och den kvinnliga höfterna. Eftersom hon motionerade mycket hade hon inget slappt löst hängande.

I tanken hade hon haft sex, men inte i verkligheten. Hon hade en livlig fantasi som inkluderade det mesta. Hennes drömmar och fantasier innehöll inte bara killar, utan allt som hade ben. Men hon hade inte bråttom utan väntade hellre, hon hade sin fantasi och sina händer.

Hemma i huset gick mamma och städade i köket, pappa satt framför datorn och ordnade löner och hennes 2 år äldre storebror satt och såg på reprisen på tv´n av roadracing tävlingen från helgen.

Hennes bror tappade hakan när han såg sin systers våta kropp komma in genom dörren. T-shirten satt hårt åt runt hennes kropp. Peter hade alltid drömt om att få leka med ett par så perfekta bröst. Röd i ansiktet kom han på sig själv flukta på sin syster bröst.

- Jag är hemma nu, ropade hon. Jag vill ta en dusch innan vi äter, e de ok?

Lisbeth ropade från köket att då fick hon skynda sig.

Anna sprang upp för trappan in i sitt rum och tog fram rena, torra kläder. Hoppas snabbt ut ur de blöta och tog alla kläderna över armen och gick mot duschen. På väg mot duschen gick hon förbi sin fars kontor. Han satt så hans ansikte var mot dörren och den var öppen. När Anna gick förbi, såg han sin perfekta dotter, suckade och önskade att han var 18 igen. De brösten och de höfterna, den ljusbruna hyn.

“Hej”, sa hon ogenerat glatt samtidigt som hon gick förbi hans kontor.

Anders frågade snabbt hur hennes dag hade vart. Hon vände sig om, ställde sig i dörren med jeansen och de våta kläderna hängande på högerarmen framför skötet. Men brösten med sin små mörka vårtgårdar och hårda små vårtor var där. Fria, bara ett par meter från hans ansikte.

- Hade det inte vart för att man är så tålmodig, snäll och omtänksam, hade jag nog skjutit vår rektor idag, sa hon lite bittert.

- Varför? svarade anders snabbt.

Samtidigt som Anna stod och pratade med pappa, smög Peter upp för halva trappan och kollade in sin syster bakifrån. Hennes vältränade fasta persiko stjärt, putade rakt ut. Hon stod med sina ben ihop så han såg inte om hon var rakad eller inte. Synen han hade framför sig och att han bara var 18 gjorde att hans organ vaknade mellan benen. “Dumt, dumt”, tänkte han när den fullt eregerade penisen stod rakt ut i träningsoveralls byxorna. Nu skulle han inte kunna gå upp till sitt rum, inte heller ställa sig upp och vända och gå ner i fall morsan kom. Peter körde ner handen i brallan och började dra fram och tillbaka på sin 20 cm´s skinnspik. Anna och farsan kunde inte se honom om de inte började gå ner för trappan eftersom den svängde. Men i stundens hetta tänkte han inte på sin mor som hade kommit ut från köket och skulle ropa ner de andra att maten var klar. Fri insikt i vad hennes son höll på med och vad han tittade på gjorde att hon smög fram till honom, tog honom i örat och drog honom till vardagsrummet.

- Gå in på toa och gör vad du måste, men titta inte på vad du såg på, sa hon bestämt.

Surt och generat påkommen gick han in till toaletten drog ner sina byxor och runkade så hårt och fort han kunde. Han drömde om en kvinna med sin systers kropp. Hur han sög på hennes fasta bröst och bet lätt i de små hårda vårtorna. Hur han gled upp och körde sin stenhårda kuk mellan hennes bröst. Hon klämde ihop dem så det känndes som en trång fitta och tillslut sprutade han. Satsen flög upp i hennes ansikte. Han böjde sig ner och kysste henne. Han vaknade till ur sin dröm när satsen flöt ut över fingrarna.

Uppe på andra våningen stod Anna och förklarade för sin far hur rektorn hade fått för sig att hennes klass hade fördärvat en overhead maskin och därför fick alla hjälpa til att städa korridoren. Anders hoppades att förklaringen skulle ta lång tid då han satt där och tittade på sin vackra sexiga dotter, drömde sig bort till att vara en 18 åring och vad han skulle göra med henne. Hur han skulle kyssa bakifrån. Hålla ner henne så hon stod med sina armbågar lutandes mot bordet. Kyssa, slicka, smeka henne från hennes vader hela vägen upp till hennes blöta sköte.

- Visst var det ojuste, sa hon bittert.

- Ja visst var det, svarade han snabbt. Men in i duschen med dig nu, maten är klar snart.

Han hoppades hon inte skulle ha märkt att hans tankar hade vandrat iväg. Men hans dotter var en människokännare av stora mått och hade bara stått där för att reta sin far. I duschen skulle hon tvåla in sin kropp. Smeka brösten, nypa sig lite i vårtorna. Spruta med högt tryck på klitorisen. Efter duschen och orgasmen gick hon ner för att äta.

Den natten drömde hela familjen sex drömmar. Den ena sjukare än den andra. Mamman drömde om hur hon sög av sin son. Hur hon brutalt band fast honom i sängen och utnyttjade honom maximalt. Hur hans grova hårda unga kuk fyllde hennes fitta till bristningsgränsen. Hennes fittsafter flödade ner över hans kuk, över hans lår. Hon hade inte haft många orgasmer men de få hon hade haft hade vart riktiga sprutorgasmer. Så när hon var på väg att komma gled hon av honom, masserade sin klitta och sprutade sina safter över hela ansiktet. Hur han slickade henne ren och smakade sin egna sperma som han hade skjutit långt uppe i hennes så hungriga sköte.

Hon vaknade med ett ryck då hennes man hade märkt hur hans fru hade en sexdröm och lagt sig bakom henne och körde in sin kuk i hennes fitta och pumpade allt vad han var värd. Hon var ju så kåt att det dröjde inte länge innan hon fick en orgasm där fittan drog ihop sig så hårt att den nästan krampade och hennes safter sköts ut över hennes mans kuk. Han drög ut den sjöblöta kuken och tryckte sakta in den i hennes anus. Cm för cm, gick den sakta in. Detta var förbjudet eftersom han hade aldrig fått knulla henne i röven. Han låg bakom och knullade henne sakta i det trånga svettiga förbjudna hålet. Hon andades tungt och smekte samtidigt sin klitta med ena handen och nöp sig i bröstvårtan med den andra, samtidigt som Anders knullade henne i röven. Hon var en tyst kvinna eftersom de hade haft barn. Men nu kunde hon inte vara det längre. Hon stönade halvhögt och Anders gjorde sig redo att skjuta satsen uppe i hennes trånga röv. När han sprutar en kraftig laddning får även hon en orgasm. Han drar ut den slaknande kuken och säden rinner över hennes skinka.

-En dusch, viskade hon. Kysste honom på munnen och ställde sig upp och höll en hand för baken eftersom safterna rann ur henne och gick mot duschen. Hon hörde ljud nerifrån och såg ljus. Det verkade som om tv´n stod på. Hon gick sakta ner för trappan och hade helt glömt att hon var naken, nyknullad och full av rinnande safter och dofter. När hon kom halvvägs nerför trappan såg hon sin son sitta och se på porrfilm. Hon gapade när hon såg hur stor den var. Att han orkade förstod hon eftersom han bara var 18 år.

Peter kände sig iakttagen och vände huvudet mot trappan. Där han såg sin mor stå med en hand mot fittan och en hand mot röven och munnen öppen. Peter log och sa:

- Skall du stå där länge till eller skall du hjälpa till?

Mamman tvekade och gick sakta ner för trappan, fram till kuken och böjde sig ner.

PANG, som ett gevärsskott och sedan började bilen skaka. Anna ryckte till och vaknade upp ur sin sköna dröm. Hennes mor skrek till och hennes far bromsade in, svängde in till kanten.

- Fan med, sa han surt. Punktering nu när vi har så bråttom till flyget.

Kommentera Dagdrömmarna