Dagdrömmaren

Björn vaknade upp ur sin sömn, han hade sovit länge nu. Vanligtvis brukade han ligga och tänka igenom sin situation och sitt liv, om och om igen till någonstans runt klockan tre. Han brukade gå upp vid sju, dricka sitt nödvändiga starka kaffe och gå till jobbet så han var där klockan åtta. Andra skulle säga att det var ett otroligt monotont jobb, stå och packa och skicka iväg reservdelar på ett lager, men han gillade det. Han hade fått in rytmen, packningen och ivägskickningen gick automatiskt så han behövde inte tänka på jobbet alls när han jobbade. Han tänkte på sex.

Idag var det lördag, därav den långa sömnen. Han tog sig ur sängen, gick naken och hämtade tidningen som låg på den bruna mattan framför dörren, satte sig med tidningen framför sig på matbordet. Björn började titta igenom tidningen. Elände överallt, tänkte han, jordbävningar och krig både här och där. Han borde egentligen skämmas, han tyckte alldeles för synd om sig själv.

Han försökte tänka glada tankar men ögonen fastnade på en rubrik i tidningen, Alla är bra på någonting.

Björn kunde inte komma ihåg någonting som han någonsin varit riktigt bra på. Han var klumpig, inte duktig på sport och skolan hade han också haft svårt för. Han var alldeles för okoncentrerad sa de. Inte så konstigt när det alltid sitter minst tio tjejer i klassrummet. Jo, han var ju bra på en sak. Han kunde drömma. Björn ägnade en stor del av sin vakna tid åt det. Det handlade om sex de allra flesta gångerna men det kunde också vara annat, ibland så drömde han att hans liv var helt annorlunda, han var en snygg läkare som räddade liv varje dag eller en filmstjärna som hade sex med vem han ville.

Ja, han var bra på att drömma men vad spelade det för roll? Visst, han tyckte om det men han ville hjälpa människor. Hur kunde hans drömmar någonsin göra någon glad? Dessutom ville han bli älskad. På riktigt.

Han fortsatte läsa tidningen, kom till familjesidorna. Alla gifter sig, tänkte han, och alla skaffar barn. Varför inte jag? Han stannade upp vid en bild på ett gäng nykonfirmerade ynglingar, både flickor och pojkar iklädda långa vita linnen, där fanns också en manlig präst. De skenheliga jävlarna, tänkte han, de ser så glada ut, jag vet vad de gjorde innan de tog fotot, de knullade, alla knullar, hela tiden. Björn lutade sig tillbaka, blundade och släppte loss sin fantasi.

Tre kvinnliga konfirmander, arton år gamla, stod och smed planer i ett rum intill prästens arbetsrum. Det var kväll nu och de hade bestämt sig för att få prästen som hade varit så förstående och snäll mot de under hela konfirmationsprocessen att ha sex med dom.

-Om vi klär av oss nakna så kan han ju inte säga nej, sa en söt blond tjej, hon var ganska kort och smal, det kunde man se trots den vita kåpan.

-Ja, och han knullade ju faktiskt med Maria på lägret, varför skulle han strunta i oss? sa en annan tjej, hon var normallång för sin ålder, hade långt brunt hår och var mulligare en den första.

-Kom igen då, Emma, du får börja och klä av dig, sa en tredje tjej, hennes föräldrar var helt klart från något asiatiskt land, hon hade långt svart hår och lite sneda ögon, hennes ansikte var väldigt vackert, docksött.

-Okej då, någon måste ju börja, sa Emma som var mest självsäker. Hon drog av sig sin kåpa, under den var hon naken. Emma hade härliga kurviga former, ganska stora bröst och nästan helt rakat könshår, en smal sträng brunt hår löpte från toppen av hennes skåra och uppåt. De andra två flickorna fick stora ögon.

-Emma, har du varit helt naken under kåpan under hela nattvarden?! utbrast den blonda tjejen.

-Ja, och nu måste ni också ta av er, sa Emma.

Blondinen, som hette Angelica, krängde av sig sin kåpa och toppen hon hade under, hennes bröst var mycket mindre än Emmas och bröstvårtorna pekade lite uppåt, hon fortsatte med trosorna, Angelica var helt rakad mellan benen.

Moa, den asiatiska tjejen, krängde också av sig sina kläder och avslöjade sin härliga kropp, hon hade fasta runda bröst, en platt mage och kolsvart oansat könshår.

-Jag är lite rädd, tänk om han blir arg, sa Moa osäkert.

-Vad skulle han kunna göra, frälsa oss? skrattade Emma.

-Kom nu så går vi in, fortsatte hon och gick mot dörren till prästens arbetsrum. De andra flickorna gick tätt bakom henne och Emma vred om handtaget och öppnade sakta dörren. Därinne satt prästen och han tittade upp när dörren öppnades, han var inte lite förvånad.

-V-vad gör ni här? lyckades han få fram innan de tre flickorna gick närmare honom och Emma placerade sin högra hand över hans mun. Med vänsterhanden smekte hon prästen utanför tyget på överkroppen, han hade på sig en kavaj, släta byxor och en skjorta. Han var en ovanligt snygg präst, kanske 30 år gammal, breda axlar och inte något överflödigt fett, han var brunhårig och kortklippt och hans ansikte var vackert, han hade gröna ögon, en vacker mun och var lite orakad.

Hon smekte honom över magen och längre ner över bulan i hans ganska tunna byxor. Hon kände att hans kuk var ganska stor och redan väldigt hård. Emma knäppte sakta upp prästens byxor och befriade hans lem från kalsongtyget. Hon hade haft sex några gånger men aldrig hade hon sett en så stor kuk i verkligheten.

Alla tre tittade med stora ögon på den och de två andra flickorna vågade sig närmare, Angelica gick fram och kände på pungen och Moa gjorde samma sak. Alla tre flickorna började fingra, känna och runka prästens hårda kuk och han stönade högt när de fingrade på ollonet. Han visste mycket väl att han inte fick göra så här med sina konfirmander men de verkade ju verkligen vilja och nu var han så kåt så han helt enkelt inte kunde göra motstånd.

Emma var inte helt oväntat den som först tog nästa steg. Hon lät sin högerhand flytta sig från prästens mun, istället tog hon ett rejält tag om skaftet på prästens kuk och böjde sig ner, hon öppnade munnen och slöt sina läppar runt det svullna ollonet. Prästen stönade högt och hon kände smaken av försats, Emma lät mer och mer av prästens kuk försvinna in i hennes varma mun och när hon hade tagit in så mycket hon kunde började hon suga hans kuk upp och ned i långa drag samtidigt som hon rörde sin hand upp och ned över skaftet.

Prästen tog ett fast tag om Emmas långa bruna hår och bestämde själv hur snabbt hon skulle suga, lät hans kuk gång på gång försvinna in mellan den söta flickans sexiga läppar. Moa smekte och sög på prästens pung och Angelica ställde sig brett och förde ner handen mellan benen. Hon började massera sin renrakade fitta, stoppade in ett finger i munnen och smekte min klitoris med det.

Emma sög prästens kuk snabbare och snabbare, han stönade väldigt högt, men hon tänkte låta de andra få smaka också. Emma slutade och tecknade åt Moa att fortsätta. Moa, som aldrig hade sugit kuk förut, omslöt kuken med sina rödmålade läppar och sög ovant på det svullna ollonet. Det räckte dock, prästen stönade högt och strålar av sperma sprutade rakt in i Moas mun, hon klarade inte av att svälja allting utan lät kuken glida ut hennes mun och strålarna träffade istället hennes söta ansikte, mest runt hennes läppar och på kinderna.

Angelica, som inte hade fått suga någonting, gick fram och tog in den nu slaka kuken i munnen och sög den ren från sperma. Kuken började åter bli stor i Angelicas mun, hon lät den glida ut och Emma kommenderade:

-Ta av dig och lägg dig på rygg på golvet!

Prästen lydde flickan direkt, han drog av sig sin kavaj och knäppte upp skjortan, han fortsatte med byxorna och kalsongerna sedan lade han sig på rygg på det hårda stengolvet med kuken pekandes rakt upp. Angelica satte sig på huk över prästen, tog tag i hans kuk och hukade sig ned mer samtidigt som hon riktade in kuken mot hennes rakade slida.

Prästen stönade när ollonet var inne i Angelicas trånga hål och gled längre och längre in i flickan. När hela var inne satte sig Angelica på knäna istället och började sakta rida.

Moa satte sig på huk över prästens ansikte och pressade sin våta fitta mot hans mun, prästen började slicka lugnt på hennes svullna blygdläppar och Moa andades tungt. Han förde sin tunga fram och tillbaka över hennes fitta, lät den penetrera hennes hål för en kort stund, sedan lät han tungan röra sig mot Moas stjärthål, slickade henne i rumpan och lät tungan glida in i hennes stjärt. Han hörde Moas små stönanden och attackerade istället hennes klitoris med sin blöta tungspets, han lät den cirkulera några varv runt knoppen och sög sedan in den i munnen. Det blev för mycket för Moa, hon tryckte sin fitta hårt mot prästens ansikte och stönade högt när det gick för henne.

Angelica som var i full färd med att rida prästen höll också på att få sin orgasm, prästen gjorde kraftiga motjuck nu och klämde hårt på hennes små uppnosiga bröst. Han insåg att hon var på väg att komma så han vätte sitt långfinger i munnen, satte det mot Angelicas stjärthål och lät det tränga in i henne. Angelica böjde sig över prästen för att han lättare skulle komma åt där bak och när fingret väl var inne red hon snabbare och prästen kände hur hennes slidmuskler kramade om hans kuk när det gick för henne.

Angelica låg utmattad över prästen och han kramade om flickan hårt samtidigt som han fortsatte knulla henne försiktigt.

Emma som hade stått och observerat sina kompisar lyfte bort Angelica.

-Du måste spara lite till mig, sa hon och pekade på hans hårda kuk.

Emma ställde sig på alla fyra och prästen reste sig upp och ställde sig på knä bakom henne. Han lät sin lem närma sig och sakta glida in mellan hennes blygdläppar, hennes slida var så skön. Prästen tog tag i hennes skinkor, juckade ut och in och ökade farten. Emma andades snabbare och gjorde kraftiga motjuck, hon kände hur hon var på väg att komma.

-Knulla mig i rumpan! nästan skrek hon och prästen lät kuken glida ur henne och satte istället sitt svullna ollon mot hennes trånga stjärthål, han lät hennes hål sakta öppna sig för hans grova lem och när toppen av kuken var inne körde han in mer och mer av den. Det gjorde ont men Emma blev jättekåt av att ha prästens kuk i sin trånga stjärt, hon masserade sin klitoris snabbt samtidigt som prästen trängde in i hennes rumpa.

När hela kuken var inne böjde sig prästen framåt och började klämma och smeka Emmas fylliga bröst samtidigt som han sakta knullade hennes stjärt i långa drag.

Det blev för mycket för Emma, hon stönade högt och prästen kände hur hennes stjärtmuskel knep åt kring hans kuk när det gick för henne. Hennes stjärt var så skön och han ville bara spruta sin säd i hennes trånga hål men när han såg Moa som låg på rygg med brett särade ben och smekte sig själv samtidigt som hon tittade på honom var han bara tvungen att knulla henne också.

Prästen lät sin grova lem glida ut ur Emmas stjärthål och lade sig istället över den docksöta asiatiska flickan. Han smekte hennes fylliga fasta bröst med sin hand och lät den vandra ned till hennes sköte, smekte hennes blygdläppar mjukt och lät ett finger leta sig in i hennes slida. Moa var väldigt våt och hon andades tungt när hon kände prästens stora händer över sin kropp.

Hon tog ett hårt tag om prästens kuk med ena handen och drog den mot sin fitta. Sakta gled hans rejäla kuk in i Moas trånga hål. Hon stönade för varje centimeter som fyllde upp hennes tonårsfitta för första gången. När hela kuken var inne böjde sig prästen ned över den söta flickan och kysste henne ömt på munnen, sedan började han pumpa sin kuk ut och in i henne. Båda två andades fort när han ökade farten och knullade Moa allt hårdare.

Prästen kände att han var på väg att komma och det gjorde Moa också, han stötte kraftfullt en sista gång och lät sin säd spruta i flickans trånga fitta. Moas kropp skälvde när hon kände hur det sprutade i henne, hennes muskler spändes och hennes fitta kramade om den stora kuken, mjölkade den på sperma.

I samma stund gick det också för Björn, hans kuk sprutade stråle på stråle över hans mage. Han räckte sig snart efter en pappersrulle och torkade upp, skämdes nästan lite över sin sköna dagdröm. Han skulle ju aldrig få knulla med så snygga flickor, han skulle antagligen aldrig få knulla över huvud taget. Nej, denna dag skulle bli slutet för honom, för någon som igen brydde sig om och som ingen hade någon glädje av.

Kommentera Dagdrömmaren