Dagdrömmar om John

Ibland blir man förvånad över när lusten slår till och helt får en att tappa koncentrationen. Så lite som behövs för att sätta igång fantasin och få den varma känslan i kroppen att börja sprida sig. Jag har livlig fantasi och tänker ofta och gärna på sex. Ett bekant namn i ett papper och dagdrömmarna tar fart.

Jobbar ibland hemma på eftermiddagarna, det är skönt att i lugn och ro få ägna sig åt den del av mitt arbete som inte kräver kontakt med arbetskamraterna. Den här eftermiddagen kom fantasin att få mig att lämna mina texter och i stället börja smeka mig själv, sittande i en bekväm fåtölj hemma i arbetsrummet. Vet inte om lusten fanns där redan från morgonen, då jag av någon anledning valde att trotsa vinterkylan och klä mig i den röda klänning som blivit en favorit att gå troslös i under sommaren. Med en grå kofta och uppsatt hår ser jag professionell ut på jobbet i den och det är bara jag som vet att klänningen varit med om heta sommardagar då den dragits upp över höfterna och jag fått fittan fylld med kuk liggande på en motorhuv.

Väl hemma efter en halvdag på kontoret sätter jag mig ner för att planera ett föredrag. Får en idé om en bild jag skulle behöva och ringer en före detta pojkvän för att diskutera bildvalet. Han har en speciell plats i mitt hjärta, han var den första fasta pojkvännen jag hade – 18 år gammal – vi älskade ofta och han var den som med mjuka varsamma rörelser och en hel del barnolja lockade fram min lust att prova på analsex. Han gjorde mina fantasier till verklighet och lärde mig att njuta ohämmat av något så förbjudet och känna att med rätt person är det okej och skönt att bli knullad i analen. Men det var faktiskt inte om honom mina fantasier kom att handla den här dagen, jag hade inte en tanke på sex under samtalet med honom. Nej, det som fick mig att tända var namnet på en före detta älskare som dök upp i ett av de trista dokument jag sedan satte mig för att läsa.

John och jag jobbar inom samma företag, men i olika delar av landet. På en av de första konferenser jag deltog i som nyanställd hittade vi varandra, till en början ganska oskyldigt – vi hade trevligt i varandras sällskap helt enkelt. Vi var båda gifta och han var inte riktigt den typ av man jag brukar tända på, men i säng hamnade vi så småningom och där visade det sig att han hade alla rätt! Av olika anledningar ses vi inte längre, men det hindrar inte att han är en del av det sexliv jag har på egen hand.

Jag blundar och tänker mig slutet av en lång konferensdag där vi mött varandras ögon över bordet många gånger och vi båda vet hur kvällen kommer att sluta. Det är en härlig känsla att sitta och vara kåt länge, spänningen stiger i kroppen och mina safter gör mig så våt att jag undrar om det kommer att synas när jag reser mig upp. Jag deltar i samtalet korta stunder och ägnar mig däremellan åt att fantisera om hur Johns välväxta kuk kommer att tränga in i mig och hans mun kommer att söka min medan hans händer vandrar mellan mina bröst och min rumpa. När det gäller fantasier är vi inte alltför olika och jag gissar att han är glad att ha bordet som skydd när kuken styvnar av hans tankar på att låta kuken glida in och ut i min trånga våta fitta.

Vi ursäktar oss och lämnar sällskapet efter middagen, vi går vid olika tidpunkter och med olika svepskäl och möts på hans hotellrum. När dörren är stängd bakom mig får jag den varma kram jag längtat efter hela dagen, vi står stilla och tysta ett ögonblick och känner värmen från varandras kroppar. Våra ögon möts och vi säger hej till varandra. Sedan går det fort att få av kläderna, jag har längtat efter att få se honom naken. Jag älskar att titta på hans manliga kropp och den stora vackra kuken som kan hålla stånd så länge och ge mig sådan njutning. Han tittar på mig och det uppskattande sätt han ser på mina små bröst gör mig som vanligt både glad och kåt. Hans blickar och händer glider över min kropp och jag vänder mig om och låter min egen hand glida över ena skinka och klatscha till lätt. Vi är båda redan fruktansvärt kåta och jag undrar hur mycket uppmärksamhet hans kuk tål. Bestämmer mig för att testa hans gränser och sätter mig leende ner på sängkanten och han är inte sen att ställa sig framför mig. Jag vet att han längtar efter att få känna min mun omsluta kuken, han längtar efter tungan och läpparna, värmen, synen av hur jag hungrigt tar så mycket av honom jag kan i munnen och gör det skönt för honom. Med min blick i hans slickar jag retsamt på undersidan av ollonet, vet att han kommer att hålla ner kuken för att jag ska komma åt att ta in den i munnen. Känslan när den glider in mellan mina läppar är sensuell, kuken är så varm och både hård och len. Jag hör och ser hans njutning och njuter själv av att känna hans varma kuk med alla de nerver som finns i läpparna.

John drar sig undan efter en stund, vill inte komma för nära att spruta sin säd, vill kunna ta mig länge. Han smeker, slickar, kramar, är plötsligt överallt på min kropp. Kysser mig, låter mig smaka på mina egna safter. Stönar när han märker hur våt jag är. Vi hetsar varandra genom att sätta ord på det som händer, jag vägleder honom med ord när han slickar mig, ber honom smeka mig runt fittöppningen och sedan vidare mot anus där det är vått av mina safter. Vi vet båda att jag kommer om han suger på klitoris och sakta trycker in ett vått finger i analen, och han låter bli för att han vet att jag bara blir kåtare av att vänta en stund på orgasmen.

Jag ber honom lägga sig på rygg i sängen, jag vill ha honom och jag vill ta honom. Vill känna att jag bestämmer när han ska få börja knulla mig och hur mycket av hans kuk jag kan ta emot. Han ligger lydigt och väntar medan jag med handen styr hans kuk så att ollonet gnids mot min klitoris, låter mig ta för mig och göra det jag vill med hans kropp och kuk, väl medveten om att han kommer att få känna det varma motståndet i fittan om några ögonblick. Ser in i hans ögon, ser det mjuka hos honom, styrkorna och svagheterna. Låter tyngden av min kropp pressa in kuken i fittan och känslan när han tränger in gör mig yr. Jag rider honom, han håller mig och knullar mig häftigt, vi älskar sakta en stund, hårdare igen. Jag smeker mig själv och kan inte hålla tillbaka orgasmen, behöver inte hålla tillbaka längre, det kommer flera orgasmer och jag blir alldeles matt av vågorna som rullar genom min kropp. I fantasins värld knullar John mig som om varje kväll var den sista på konferensen. I verkligheten kan jag njuta av honom ensam i mitt arbetsrum närhelst lusten faller på. Jag hoppas han låter sig själv göra detsamma.

Kommentera Dagdrömmar om John