DAGDRÖMMAR

Som den personifierade kåtheten själv glider Du in i rummet, endast iförd ett par strumpor med söm och ett par högklackade, sylvassa skor. Du tittar uppfordrande på mig och säger: Kom! Smek mina ben! Känslan av silke under mina händer gör att alla andra tankar blir som bortblåsta ur min skalle, det enda jag kan tänka på är Dig!

Mina fingrar vandrar sakta upp och ned för Dina slanka, smäckra ben och Du rister lätt vid min beröring. Så säger Du åt mig att sluta, Du är strax tillbaka.

Du glider åter ut ur rummet men kommer snart in igen och nu har Du kompletterat Din utstyrsel med en korselett i rött och svart plus ett par handskar i svart som når halvvägs upp på överarmen.

Min kuk vibrerar förväntansfullt vid åsynen av Din ljuva uppenbarelse. Du kommenderar ner mig på knä och befaller mig att slicka Din vid det här laget fullständigt drypande fitta. Försiktigt för jag fram munnen och slickar ett drag.

Ljuvligt! Detta är min absoluta favoritsmak! Det glänser om hela ansiktet på mig när jag lyckligt tittar upp på Dig, Du står och darrar i hela kroppen. Det ser verkligen härligt ut!

Jag lägger mig ner på rygg på golvet och Du ställer Dig bredbent över mig, som för att vara riktigt säker på att jag har sett allt, och sänker Dig sedan sakta ned över min hårda påle.

Med händerna mot mina handleder så att jag inte kan röra Dig sitter Du alldeles stilla en stund, bara känner.

Sedan ser Du mig stint in i ögonen och börjar Din sköna ridtur. Det känns i hela kroppen som om jag skulle explodera, men det vill jag inte, inte än. Jag vill se när det går för Dig!

Just då lutar Du Dig bakåt och tar med händerna runt Dina vackra bröst och kramar dem hårt. Du skriker!

Strax efteråt tömmer jag mig så långt in i Dig det bara är möjligt. Med händerna håller jag ett stadigt tag i Dina höfter så Du inte ska falla av och långsamt låter Du Dig falla framåt mot min bröstkorg.

Där blir vi liggande, helt slut.

Kommentera DAGDRÖMMAR