Camilla

Första gången jag mötte Camilla var på det väldigt romantiska stället McDonalds. Jag sprang rakt in i henne med en fullpackad bricka, och där stod vi och såg dumma ut medan halva McDonalds stod och tittade. Det var nog en av dom mest pinsammaste situationer jag varit med om. Där stog jag med nerkladdade kläder och stammade. Det gick nog sisådär 3 evigheter innan nån över huvudtaget sa något, och dom ynka ord jag fick fram var Hur gick det? Efter lite om och men så ordnade jag ny mat som jag denna gången såg mig VÄLDIGT noga för var jag gick med. Jag åt upp min mat och gick sedan därifrån.

En vecka senare sågs vi igen, Vi sprang på varan inne på Åhléns eller snarare Träffpunkten som det heter nuförtiden. Vi stannade och pratade en stund, Jag ville gärna bjuda ut henne på bio eller nåt men vågade inte säga något. Tiden gick och hon var tvungen att gå till slut och vi sa hej då.

Jag förbannade mig själv över att jag inte vågade. Jävla fegis, svor jag för mig själv. Efter ett tag tänkte jag inte mer på det här utan tiden flöt på som vanligt. Det var en vanlig lördag och jag var på väg hem från stan. Jag hade shoppat lite inför julen som jag antagligen skulle fira själv ändå. Jag vet inte varför men jag gick in på bion för att se om det gick några bra filmer. Jag hade inte tänkt titta på nån men ändå. Då mötte jag henne där inne stående i ett hörn. Jag gick fram till henne och det visade sig att hon väntade på en väninna som hon skulle titta på en film med, men hon visade sej inte komma. Då kom den fantastiska frågan, Hon undrade om jag ville gå på bio, Självklart tackade jag JA!

Inne på bion hände inte speciellt mycket eftersom jag är väldigt blyg av mig. Filmen gled mot sitt slut och vi stog slutligen utanför bion. Ingen sa något, och till slut konstaterade hon att hon var tvungen att gå hem för det började bli sent.

- Ja, sa jag lite stelt.

- Du ska inte följa med på en kopp Thé eller nåt, frågar hon.

- Absolut, tyckte jag och vi travade hem till henne.

Hon bodde en bra bit från stan så klockan gled fram emot 18-snåret när vi slutligen kom hem till henne. Henne föresten? Vid det här laget visste jag att hon hette Camilla. Hursomhelst Camilla och jag satt vid hennes köksbord och pratade lite och småtimmarna rullade på.

Slutligen frågade hon om jag inte ville sova över hos henne eftersom bussarna hade slutat gå och det var rätt lång hem.

- Jag sa såklart JA!

Vi diskuterade sedan vidare om allt möjligt. Hon var verkligen vacker. Konstigt att jag inte säger snygg som vanligt men det var något speciellt med henne. Hennes långa blonda hår, Blåa ögon. Hon hade också en otroligt fin kropp med inte så stora men fasta och fina bröst. Klockan blev 4 på natten och vi funderade på att gå och lägga oss. Det blev en tyst en stund men vi gick sedan in i hennes sovrum. Jag satte mig på sängkanten funderande över om hon ville ha mig här inne eller ute på soffan typ eller nåt.

Medan jag satt med dessa tankar i huvudet så tog hade hon tagit av sej tröjan och jag satt funderades stirrande rakt fram på hennes fasta bröst och jag ryckte till lite eftersom jag satt i en helt annan värld. Jag satt där och stirrade i en evighet tycktes det. Hon tittade tillbaka. Jag hade svarat på det jag så länge funderade på. Jag flyttade mig närmare henne och det uppstod åter en evighets tystnad.

Till slut så kysste jag henne, länge och väl.

Under denna heta kyss så öppnade jag försiktigt hennes BH och hennes perfekta bröst kom ut i friheten. Jag smekte dom försiktigt men bestämt. Jag sa åt Camilla att lägga sej ner i sängen. Hon gjorde detta och låg där med ett leende på läpparna.

Jag kröp sakta fram till henne. Jag pussade hennes fot och tog mig sakta upp för innerlåren. Retligt sakta. När jag kom upp till brösten så slickade jag försiktigt med tungan runt en av hennes styva bröstvårtor. Hon gnydde lite tyst. Jag ökade takten och sög till slut fanatisk på ena bröstet och smekte det andra med handen. Hon började nu bli riktigt upphetsad Jag saktade ner på tempot och lät min hand SAKTA glida ner mellan hennes ben för att slutligen sakta krypa in i hennes trosor. jag började med att smeka henne lite försiktigt, Men fingerpullade henne snart hårt med tre fingrar. Hon stönade högt, Och efter bara en liten stund så kända jag hennes ryckningar när det gick för henne.

Hon stönade högt och länge. Efter hennes orgasm så slet hon bort min hand från fittan och slängde ner mig i sängen. Hon drog av mig alla kläder samtidigt som hon kysste mig.

Jag hade nu inga kläder alls förutom kalsongerna. Hon gick nu bort från sängen och ställde sig rakt framför mig och lät sakta trosorna falla till golvet. Hon tog sen av sig övriga kläder och stog till slut helt naken rakt framför mig. Hon kom nu krypande mot mig. Hon smekte kuken lite lätt med handen. Försiktigt så tog hon fram min nu stenhårda kuk. Sakta tog hon den nu i munnen och började retligt sakta suga den. Det var otroligt skönt. Hon ökade sakta på takten för att efter en stund ha hela kuken i munnen. Jag bad henne sluta för att det inte skulle gå för mig redan. Hon gjorde detta motvilligt, Och kröp upp till mig och kysste mig igen. Efter det backade hon bakåt och satte sej på min hårda kuk. Hon lät den sakta, sakta glida in ända till botten och lät den sen sakta glida ut igen. Sakta ökade hon takten till ett rett så snabbt tempo. Hon blev nu vild och red mig otroligt fort. Jag höll på att smälla av att se denna otroligt vackra varelse rida min hårda kuk.

Efter ett tag slängde jag henne åt sidan och tryckte in kuken i fittan i missionärsställningen Hon gnydde högt och efter ett tag så gick det åter för henne. Jag kände att det höll på att gå för mig så jag lugnade ner mig en stund, men hon ville ha mer. Jag vände på henne och körde in den bakifrån. Hela vägen in och ut och nu gick det fort. Jag gled ur henne flera gånger det gick för henne ytterligare en gång. Hon bad mig sluta och viskade i mitt öra: Stoppa in den i röven.

Jag blev lite förskräckt för jag hade aldrig haft analsex, men vad gör man inte. Jag tryckte försiktigt in den i hennes trånga rövhål. Det tog ett tag men när jag väl var inne så var det otroligt skönt. Vi knullade och knullade, tillslut så kunde jag inte hålla mig längre men precis då som om hon visste så stannade hon upp. Nu ska du spruta i munnen på mig sa hon, och började suga snabbt som bara den. Hon sög och sög och efter ett tag så sprutade jag rakt in i käften på henne. Hon stönade lyckligt till och slickade i sej varenda droppe. Jag föll utmattad ihop på sängen och tog det lugnt en stund. Hon la sej på min arm och vi kysste varann ytterligare en gång. Efter ett tag så somnade vi totalt utmattade av allt knullande.

Kommentera Camilla