Bussen

Bussen skar fram genom den milda luften och det breda lanskapet. Utsikten bestog främst av stora gula ängar, enorma gräsmattor och täta skogar. Ibland kunde man skymta små röda hus långt borta. Solen glödde bortom horisonten, spelade sina rika färgtoner över himlavalvet, den där eftermiddagen i juli.

Jag satt näst längst bak – till höger – i den stora bussen på väg till mitt landställe i Norrtälje. Två av mina kompisar skulle komma senare och vi skulle tillbringa en vecka där. Trött och uttråkad spanade jag ut genom bussfönstret på det förbipasserande landskapet. Miljoner färger blandades med farten. Mina ögon kunde snart inte hantera bilden som ständigt förändrades utanför. Motorns konstanta brummande var sövande.

Efter ungefär tio minuter vaknade jag av att vi stod stilla. Jag kollade yrvaken på mitt armbandsur; det visade att jag inte hade rest i mer än trettio minuter. Efter en ansträngande huvudräkning kom jag fram till att det var en timme och tio minuter kvar. En röst ekade svagt i mitt huvud. En gång till. Till slut förstog jag att det var någon som pratade med mig.

En tjej stog i gången framför mitt säte. Hon hade tjockt jakarandabrunt hår, vaniljvita ögonvitor, härlig djupa mörkbruna pupiller och ett skimmrande vackert leende. Hennes tajta vita urringade plagg matchade hennes tunna himmelsblå kofta och hennes svarta kjol som slutade en bit ovanför hennes knäskålar. Hon sa något igen. Jag bara betraktade henne i några sekunder innan jag fick fram:

- Mmm. Vad sa du?

- Hej, kan jag sitta här? frågade hon försiktigt och pekade på sätesparet parallellt med mitt.

- Ja, förf., började jag. Jag menar, självklart, rättade jag mig själv och log.

Hon log tillbaks och betraktade mig vänligt medan hon satte sig. Ännu ett leende förgyllde hennes ansikte och instinktivt tog jag emot många positiva vibrationer. Hon hade en svart handväska med sig som hon lade brevid sig, tätt intill fönstret. Hon var otroligt vacker och söt! Välpropertionelligt slank kropp med enastående snygga ben. Hennes tröja stramade åt fint över hennes välskapta bröst. Jag drog handen över ansiktet för att piggna till.

- Jag heter, började jag. Men hon hade också hunnit säga något i samma ögonblick.

- Förlåt, sa vi i munnen på varandra igen och började fnissa. Jag väntade och gav henne en uppmanande “säg-du-först”-blick. Hon lutade sig mot mig och lät hennes u-ringning avsölja hennes klyfta.

- Jag heter Sara, vad heter du?

- Fredrik. Kul att träffas!

- Ja, svarade hon, med sin gulliga dialekt, jag inte kunde placera.

Hon var inte speciellt sminkad; bara lite läppstift och en mörk mascara. Hennes ansikte uttryckte så mycket. Blygsamhet, ensamhet, fundersamhet men framförallt glädje! När vi tittade på varandra, hon på sin sida och jag på min, fick jag återigen en “chock” av sköna vibrationer. Vi var praktiskt taget ensamma i bussen, noterade jag. Det satt ett äldre par åtta rader framför oss samt tre personer på spridda platser längst fram.

- Vart är du på väg, Sara? fick jag fram.

Hon flyttade sig till sätet närmast gången på sin sida; nu satt vi bara en halvmeter ifrån varandra. Jag skulle nog kunna ha känt hennes närvaro utan att titta.

- Norrtälje. Jag ska besöka några av mina vänner där.

- Dit ska jag också!

- Vad kul, då får vi sällskap hela vägen, sken hon upp.

Jag nickade glatt och vi började prata om allt möjligt. Sara var tjugo år, kom ursprungligen från ett litet ställe utanför Skövde och var inne på sitt andra sabbatsår. Hon hade inget jobb för tillfället men hon sökte. Hon var singel precis som jag.

Efter ungefär en halvimme hade Sara flyttat över till min sida. Hon doftade fantastiskt; en blandning av fräsch päron-schampoo, hud och en svag doft av god parfym. Jag fick ofta höra hur söt jag var och hur rolig jag var. Det lyfte mig verkligen inombords. Utanför passerade lanskapet och likaså gjorde en halvtimma i hennes sällskap.

- Är du sugen på jordgubbar? frågade hon plötsligt.

- Ja, gärna!

Hon tog fram en tunn plastlåda med färska jordgubbar ur sin handväska. Jag tog upp en och matade henne lite gulligt. Hon krossade den söta frukten mellan sina tänder och svalde den sedan efter ett litet tag. Jag satt lite lutad mot henne, kände hennes ena bröst mot mitt revben. Hon fångade mina ögon med hennes – nästan hypnotiserande – blick. Jag kände instinktivt att det var rätt. Vi kysstes. Sara sträckte ut sin tunga och jag omfamnade den. Hon stönade vagt och drog mig närmare sig. Vi hånglade länge och omsorgsfullt. Inga ord var nödvändiga. Det hade börjat skymma mer; molnens färg hade blivit mörkröd och solen var nära på att drunkna bortom horisonten. Trädens avlånga skuggor spelade över bussen.

Snart hade hon tagit av sig sin kofta och jag hade dragit upp hennes tröja över hennes tuttar. Hon hade ingen BH på sig under. Jag tog ett bröst i min hand och slickade bröstvårtan försiktigt och tyst. Sara tittade framåt i bussen för att försäkra sig om att vi inte blev sedda – det verkade lungt.

Hennes solbruna kropp, hennes jordgubbsfräscha andedräkt och spänningen gjorde mig tokig. Hon drog av sig sina vita tangatrosor. En aning besvärat på grund av det lilla utrymmet som dock var större än på vanliga lokaltrafikbussar. Jag knäppte upp min skjorta och hon satte sig, riktad mot fönstret, på mina lår. Sakta smög jag upp en hand mellan hennes varma lår och använde min vänstra hand till att hålla i hennes bakhuvud medan vi hånglade. Sakta, sakta förde jag min hand längre och längre in mellan hennes lår. Hon stönade tyst av upphetsningen och smekte mig över mitt nakna bröst. Jag kände hennes varma och fuktiga sköte och började försiktigt leka med klitoris. Jag förde in mitt pekfinger i henne samtidigt som jag använde tummen för att pulla henne. Hon svankade, drog upp sin kjol så jag kunde se hennes blygd och uppmanade mig ordlöst att jag skulle fortsätta smeka henne medan hon kom i en dränkt intensiv suck. Jag kände hur hon rykte till i kroppen av orgasmen.

När hon hade andats ut lite så satte hon sig ansikte mot ansikte mot mig. Hon drog ned mina Diesel-jeans och boxershorts. Jag förde långsamt in min styva lem i henne och hon stramade åt slidmusklerna och blundade i sin njutning. Vi knullade sakta och tyst för att inte bli upptäckta. Spänningen och upphetsningen gjorde det svårt att andas. Hjärtklappningarna jagade varandra snabbt i bröstet. “Tänk om någon skulle få syn på oss? Vad skulle vi säga? Nej! Tänk inte så. ”

Jag kunde, trots min “ligg-sittande” position, spana ut i gången. Men mitt synfält var kraftigt begränsat av ryggstöden på stolarna, jag såg bara ett fåtal rader fram. Ingen syntes till. Jag var fullt medveten om att om någon i bussen skulle kolla bak mot oss, skulle de säkerligen få syn på oss och börja undra. Jag tog tag i hennes fasta häck under kjolen och drog sakta upp mina händer – smekte hennes rygg och vidare upp mot hennes nacke.

Efter ett tag kände jag att jag var på väg att komma. Sara förstod och talade om med sitt kroppspråk att det var ok. En våg av upphetsning blandat med hennes andra orgasm, fick mig att komma i henne. Det svartnade kort för ögonen och ett moln av känslor passerade mig. Hon stönade dämpat och kysste mig hela tiden på kinden och munnen. Hon la sig lite på sidan och jag fortsatte att föra min lem in och ut i henne ett litet tag. Vi fnissade anfått.

- Vad skönt, suckade hon tyst och gav mig ett strålande leende.

Jag nickade, men sa inget. Hennes panna var täckt med en tunn hinna svett, hennes ögon var glansiga av orgasmen och hennes tjocka hår var lite tillruffsat. Hon såg ännu vackrare ut nu!

Sara “rullade” av mig och ner i sätet brevid mig, närmast fönstret. Hon drog ner sin tröja. Hela tiden tittade på varandra, djupt i ögonen. Det blixtrade till inom mig och vi kunde inte hålla oss. Sara nästan kastade sig på mig igen och började rida av mig en gång till.

Plötsligt kände jag mig mycket frånvarande. En konstig känsla rann igenom mig. Jag tittade på Sara som blundade medan vi knullade intensivare än förra gången. Hon började blekna i mina ögon. Jag skakade lite på huvudet och blundade hårt för att känslan skulle försvinna. Det gjorde den inte. Inför mina ögonlock passerade massa svårtydliga tankar. Min överkropp tvingades lätt frammåt och så, i en blandning av känslor och tankar, öppnade jag ögonen: Bussen hade bromsat in och Sara var borta. Kvar svävade bara våra osynliga dofter. Svaga dofter av päron, hud och värme. Jag låg med neddragna jeans och boxershorts. Min Paul & Friends sjorta var uppknäppt och jag var i en ligg-sittande position. Jag kände en svag smak av jordgubb i munnen. Vad i helvete, tänkte jag. Jag knäppte mina plagg snabbt och tog min väska och gick ur bussen.

Kvällen mötte mig med en behagligt sval luft. Snart skulle man kunna skymta stjärnorna i evigheten ovan. Dagen var tveklöst spektakulär, men det hjälpte mig inte att glömma Sara. Det var ju så verkligt, var det verkligen en dröm? Jorden fortsatte i sin rörelse runt sin axel den kvällen och till slut grydde dagen.

Än idag grubblar jag på vad som hände den där dagen egentligen.

Rösta på Bussen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (3 röster, snitt: 2.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Bussen