Bunden till sängen

Efter fyra års äktenskap blev sex mer och mer släntrianmässigt och visst hade vi det bra i sängen men det började att bli tråkigt. Jag har alltid tyckt om att läsa porrtidningar och i dessa och porrfilmer exponeras ofta analen, oftast tas tjejerna i baken som avlutning på scener i porrfilmer eller på bilder i porrtidningar och jag blev mer och mer fixerad vid sådana scener och bilder (och det är jag väl inte ensam om!).

Min fru och jag hade aldrig ängnat oss åt analsex så det blev väl lite extra spännande. När vi älskade så försökte jag många gånger att få komma åt detta så tabubelagda hål men utan att få tillstånd. Jag längtade även efter att hon skulle stoppa in tungan eller ett finger i mig men vågade inte säga hur jag ville ha det. Det är konstigt att man har så svårt att prata om hur man vill ha det i sängen trots att man varit tillsammans så länge!

Jag funderade länge på hur jag skulle säga till henne att jag ville ha en tunga eller ett finger i analen. En dag när vi duschat och var på väg till sängen sa jag dock till henne att jag ville prova på något nytt och frågade henne om hon ville binda mig. Detta är också något som jag har en liten böjelse mot så jag såg fram emot det med spänd förväntan. Hon var lite tveksam i början men hon gick med på det och vi hämtade några knästrumpor, gasbindor och en halsduk. Hon band fast mig i händer och fötter vid sängen och knöt halsduken (på min begäran) som ögonbindel. Nu skulle jag alltså få en av mina fantasier att slå in.

Det var en underbar känsla att vara helt utlämnad! Hon hämtade en flaska med bodylotion som hon började massera fötterna med. Händerna förflyttade sig långsamt från fötterna och fortsatte långsamt uppåt, när hon nådde mellangärdet så undvek hon att röra vid min känsligaste kroppsdel och fortsatte att massera över mage, bröst och axlar. Osäkerheten om var man skulle bli berörd härnäst var helt underbar. När hon masserat hela kroppen stod min stolta klubba som om den var gjord av trä och bara väntade på att bli behandlad. Nu kände jag äntligen någonting på klubban och jag kände ganska snabbt att det var en tunga som cirklade runt mitt ollon, jag njöt i fulla drag av behandlingen.

Nu slutade tungan helt plötsligt och i nästa sekund var den i min mun och jag kände på frenesin att hon började bli upphetsad. Nu försvann den igen och fanns på ollonet igen. Nu kunde jag inte hålla mig längre utan jag sa åt henne att slicka mig i baken! Hon sa åt mej att vara tyst för nu var det hon som bestämde och att jag inte hade någon talan! Hon fortsatte att bearbeta mitt ollon en stund innan hon lösgjorde mina fötter så att hon kunde ta upp mina ben för att komma åt min mest bevarade hemlighet. Jag såg fortfarande ingenting utan jag bara väntade på att få känna någonting.

Hon började med att smeka mig i rumpan och sa att den var så mjuk och go och nu kände jag att huvudet var på väg nedåt och jag höll andan. När tungan nådde fram till stjärten så gick det en rysning i hela mig, jag hade aldrig varit så kåt någongång. Tungan kände sig för runt analöppningen och detta var det skönaste jag varit med om. Hela kroppen var i upplösningstillstånd! Nu slutade tungan att bearbeta baksidan och hon började i stället att suga i mina bröstvårtor. Hela kroppen vibrerade nu på mej och då började hon att runka mig.

Jag kände ganska snart att en sats var på väg och varnade henne innan. Hon slutade att runka och satte sig till rätta på pålen och red som besatt, hon hade tydligen blivit rejält upphetsad av min situation. Det tog inte lång stund innan det gick för mig och en sådan utlösning har jag aldrig upplevt sedan första gången det hände. Det kändes som om orgasmen aldrig skulle ta slut! Strax efteråt gick det för min fru och hon föll ihop över mej. Där låg vi en lång stund och bara höll om varandra och sedan sa hon att nästa gång så var det hennes tur att bli bunden ( hon så väl vad det gjorde för mej!). Vårt äktenskap fick en nytändning efter denna händelse och vi fortsätter att njuta av varandra_

Rösta på Bunden till sängen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 2.17 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Bunden till sängen