Bilturen

Om du börjar med att ta på säkerhetsbältet Tänk dig att vi är ute på låt oss säga en motorväg och åker och solen skiner så det är ju naturligtvis ganska varmt, då denna lilla saga händer på sommaren. Jag har en T-shirt och ett par shorts och du har en tunn sommar klänning på dig. Och genom denna så kan man skönja dina upphetsande bröst och man kan klart se konturerna av dina minimala stringtrosor, som ser så lockande ut genom tyget. Eftersom det blev ganska sent igår kväll sitter du bredvid och halvslummrar medans jag kör. Då du sommnar till och har sovit ett tag verkar det som om du börjar att drömma och jag tror att det är en dröm som har en sexuell innebörd för rätt som det är särar du lite granna på dina gudomliga lår (som jag suttit och sneglat på under resans gång. Och tro mig det är en härlig syn. ) och stönar lite lätt i sömnen någonting om. “Mmmm så jaaa hårdare och djupare. ” Med denna fras i mitt huvud och dina lätt särade och mycket inbjudande lår börjar jag med en mycket mjuk och försiktig hand att smeka insidan av dina otroligt härliga och uppeggande lår. Då du hasar ner lite granna i sätet då jag gör detta, och du särar ytterligare lite mera på dina lår känner jag mig ganska övertygad om att du drömmer om hur härligt du blir tagen av någon på ett väldigt njutningsfullt sätt. Stärkt av framgången att du hasat ned lite och särat lite mera på dina ben så känner jag att jag nog vågar smeka dig högre upp på dina känsliga lår, så jag smeker dig närmare och närmre mot din ljuvliga och mycket upphetsande blygd. Så när jag Väl är framme vid ditt upphetsande kärleksnäste känner jag mig lite lätt iaktagen och tittar då upp på dig och ser hur du sitter och kikar på mig med ögon som utstrålar en blandning av nyvakenhet och upphetsning. (Jag tror dock att jag kan gissa vilket som är övervägande. ) När jag ser hur du sitter och tittar på mig det sätt du gör just nu kan jag inte låta bli frestelsen utan låter två fingrar mycket långsamt och mjukt och försiktigt löpa utanpå dina trosor precis utmed kanten på dina trosor nedåt mellan dina lår och sedan uppåt igen. Men på vägen upp så låter jag mina fingrar smeka över dina yttre och mjuka, blygdläppar. När jag sedan kommer upp mot ditt venus berg så låter jag ytterligare ett finger vara med i leken så med 3 fingrar smeker jag dig nu en än gång ned över och mellan dina blygdläppar, nedåt med lite mer tryck denna gången och med lite mera cirklande och masserande rörelser nedåt mellan dina varma och lockande läppar. Långsamt smeker jag mig ned mellan dina allt varmare blyggdläppar och döm om min förvåning när jag börjar att närma mig din så lockande öppning och jag märker att dina trosor redan är alldeles genomvåta. (gissa om min lem nu blir ordentligt blodfylld då jag känner detta. ) Vänta lite säger du och lyfter lite på din rumpa och drar med en snabb rörelse av dig dina trosor och fäller ned ryggstödet lite mer så att du blir halvliggandes i stolen. Sedan så särar du villigt på dina lår igen, och detta redan innan jag ens hunnit att placera min hand på ditt ben. När min hand väl har hamnat på ditt ben igen så kan jag inte låta bli utan låter den raskt smeka sig uppåt igen mot ditt alltför lockande och härligt upphetsande sköte. (Gissa om jag tycker att det är en upphetsande känsla att låta ett finger långsamt glida upp och ned i din härligt blöta skåra och låta ett finger glida in mellan dina våta, varma som nu är alldeles mjuka och blodfyllda och låta mitt finger långsamt glida in i din varma härliga slida bara några centimeter. ) Samtidigt som jag gör detta känner jag hur en hand läggs på insidan av mitt lår som långsamt smeker mig uppåt med bestämdhet mot min nu bultande och svullna lem. Men nu så känner jag att vi snart måste komma av vägen innan vi kör av den. Så sagt och gjort en avfart kommer och jag svänger av och då du långsamt smeker min lem utan på mina shorts så känner jag att jag måste snart bli befriad för jag klarar inte detta länge till. Så jag säger till dig att sluta upp med att smeka mig och istället börja smeka dig sjäv för annars så kommer jag inte att kunna köra alls. Detta är du inte sen på att göra utan särar villigt ännu mer på dina lår så att jag kan se hela din upphetsande kärleksgrotta som nu öppnas helt för mig, så fort jag hittar en liten mindre skogsväg kör jag in på denna och parkerar. Vi hinner knappt ut ur bilen förrän jag säger till dig att lägga dig på motorhuven på bilen, jag hinner inte ens be dig att sära dina ben utan detta gör du innan du ens ligger ner på rygg. Vänta lite säger du och tar av dig resten av dina kläder. Och sedan lägger dig ned igen, (gissa om den synen jag ser med dig liggandes helt naken lekandes med ditt ena bröst smekandes din ena styva bröstvårta, medans du låter den andra handen gå på upp täcksfärd nedåt mot dina våtare regioner. ) Med detta skådespel framför ögonen klär jag själv av mig mina kläder och går naken fram till dig och och börjar långsamt att smeka mig själv då jag har min lem placerad mellan dina blodfyllda och svullna blygdläppar och låter den glida fram och tillbaka och smeka ditt under liv samtidigt som jag med ena handen smeker mig själv och med den andra handen smeker dina fylliga och upphetsande bröst och dina styva bröstvårtor. När du börjar att skruva lite granna på dig så böjer jag mig ned och låter min tunga att utforska först dina ljumskar sedan äntligen kommer det bästa nämligen att få känna smaken av ditt kön i min mun. Jag låter långsamt min tunga smeka utmed hela dina underbara och blodfyllda blyggdläppar uppåt mot din svullna clitoris och så börjar jag försiktigt att smeka runt den med min tunga. Och så fortsätter jag att med tunga och läppar behaga och tillfredställa dina härligt eggande blygdläppar och sedan tillbaks igen till din härliga clitoris, detta samtidigt som jag låter några fingrar tränga upp i dig där du ligger framför mig alldeles vidöppen. Med fingrarna bearbeter jag i långa långsamma drag din slida. Samtidigt som jag låter min tunga att spela över dina svullna och våta läppar för att nu börja koncentrera mig mer på din styva clitoris. Efter ett litet tag börjar jag att öka trycket mot din härligt styva lilla pärla. Sedan reser jag dig upp så att du kommer att luta dig med underarmarna mot bilen och rumpan upp i vädret. Denna synen är mig allt för mäktig varpå jag i ett enda långt och djupt men långsamt drag tränger in i din nu riktigt ordentligt uppblötta vagina jag håller ett fast tag om dina höfter och låter min lem nu bearbeta din slida i långa djupa stötar för att tränga in i långt in i djupet av din varma våta och mycket upphetsande kärleksgrotta, och med ena handen börjar jag att smeka dina svullna clitoris igen denna gången är det med mycket mer bestämmda rörelser än vad det var innan. Och med korta snabba och lite “hårdhäntare” rörelser smeker jag så din lilla härliga knopp samtidigt som jag börjar att låta min lem bana väg i dig igen. Men nu i mycket kraftigare och djupare stötar än tidigare och i en allt snabbare takt än innan. För att sedan sluta smeka din clitoris helt och istället låta dig själv smeka den för att istället placera bägge händerna på dina höfter och ta ett ordentligt grepp om dessa, bara för att jag skall kunna tränga in ännu djupare i din våta varma och kramande slida. När jag känner hur dina slidmuskler kramar och bearbetar min styva lem. Jag känner hur din slida börjar att sluta sina kraftiga muskler om skaftet på min lem som jag ränner ut och in i dig av full kraft och jag känner hur orgasmen rusar genom ditt blodfyllda underliv som nu är så vått och upphetsande så att jag inte längre hålla tillbaka min spermaladdning utan jag låter min varma sats spruta långt upp och in i ditt varma våta och trånga innre i tjocka härliga stötar. Detta akompnjerat av dina ljuvliga orgasmiska tjut och mina kåta stönanden.

Rösta på Bilturen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 3.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Bilturen