Träff per annons

Min fru och jag hade många gånger läst annonser om par som söker par för mysiga träffar med partnerbyte o. s. v. Vi mindes en annons där en stadgad man kunde se på medan vi knullade. Kunde det vara något för oss? Vi kunde väl prova. Men vi hittade inte annonsen, så vi beslutade att själva sätta in en annons, och vi fick svar. Innan vi fick besök en vacker dag ville min fru visa vad hon skulle ha på sig för kläder.

- Absolut inga strumpbyxor, sa jag. Det blev något snyggt och naturligtvis mycket minimalt. Innan det ringde på dörren blev min fru Lena fnittrig – hon tyckte det var spännande! Hur skulle han se ut m. m. ? Så kom han, en stadgad kamrerstyp med lite skånsk brytning. Vi bjöd på några drinkar och snart var stämningen gemytlig och sex låg i luften. Hans ögon var fästa på Lenas slitsade klänning. När jag kom tillbaka från köket hade Lenas dekolte blivit djupare. Hon var sexig, vill jag påstå! Så sparkade hon av sig skorna och lade upp fötterna i soffan. Då kunde jag inte bärga mig längre utan förde upp handen över hennes lår och sa:

- Så här ska det vara, tycker jag, inga strumpbyxor, eller hur?

- Nu går jag och lägger mig, sa Lena. När vi kom efter till sängkammaren låg Lena redan i sängen

- Kom då, sa hon. Jag tog av mig snabbt, fumlade med kalsongerna, för kuken stod i högan sky.

- Oj då, sa vår gäst och satte sig på sängkanten. Jag lät min kuk glida in i Lenas plaskvåta fitta. Vår gäst stirrade som förhäxad på oss i sängen. Min fru sträckte sin hand mot vår gäst som började knäppa upp sin gylf.

- Titta, sa min fru när hans kuk slank ut i friheten. Den dög alltså. Jag var så kåt att jag måste spara på min aktivitet. Så började han runka sin kuk. Innan det skulle gå för mig lyckades jag rulla av Lenas mage.

- Vill inte du, väste jag fram. Då kom han med sin kuk och äntligen skulle jag få se en annans kuk glida in i min frus fitta. Hon med sina gulliga fina fittläppar. Jag låg alldeles bredvid med kuken i handen. Min fru log mot mig, stönade och ropade:

- Nu kommer han! Åh, åh, var det ända jag hörde ifrån Lena. Det gick även för henne. Efter en liten stund viskade hon:

- Du då? Då vände jag mig på sidan och sprutade över hennes bröst. Inte dumt att prova en annons!

Kommentera Träff per annons