Sexnovell (titel saknas)

Det var Torsdag eftermiddag. Jag var tvungen att gå och prata med min engelska lärare och min gympa lärare. Dom hade anklagat mig för att ha taffsat på dom. Visserligen är dom jävligt snygga och sexiga! När jag komm dit så stod dom där och väntade vi gick in i ett litet rum. Satte oss ner och började prata. Tillslut började dom smeka varandra. Jag bara satt där och kunnde inte röra mig. Jag var ju bara oskuld. Tillslut gick Pia (engelskaläraren) fram till mimg knäppte upp mina brallor och började suga ordentligt. Medans jag satt på stolen och Pia på knä och sög, gick Ulrika fram och slickade i analen på Pia. Pia sög och sög tillslut sprutade jag upp i ansiktet på henne och hon la sig på rygg och Ulrika slickade bort det som var kvar. Pia och Ulrika la sig i 69:an. Jag satt kvar och runkade på min stol. Efter ett tag så lyfte jag bort Pia och Ulrika låg kvar på golvet och jag började knulla henne ordentligt. Hon låg på golvet och stönade. Pia ställde sig med fittan ovanför Ulrika så att hon kunnde slicka Pias fitta. Ulrika slickade Pia till orgasm. Jag knullade tills jag tömde mig i henne. Vi bytte ställning. Jag låg underst, Pia red mig och jag slickade Ulrikas fitta. Pia red och stönade länge och jag tömde mig där med. Sen ställde sig Pia på alla fyra och jag körde in min 18cm stora kuk i hennes trånga anus. Ulrika tog upp sin stora dildo och sög den blöt. Sen stoppade hon in den i min röv sakta sakta. Sen började hon jucka snabbare och snabbare, det gjorde även jag. Jag tömde mig i hennes bak. Nu orkade vi inget mer. Så vi klääde på oss och avslutade det hela. Straffet för taffsningen blev kvarsittning hemma hos Ulrika på Fredag kväll med Pia. Men det kommer sen

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 röster, snitt: 1.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)