Sexnovell (titel saknas)

En god vän till mej gick tragiskt bort för ett par år sedan i en bilolycka. Han och hans flickvän Sofia hade flyttat från min hemstad Göteborg till ett litet samhälle i norrland. Jag och Sofia pratade flitigt med varandra i telefon ett tag efter olyckan. Men sedan blev det allt mer sällan. Men så en dag ringde Sofia, det hade säkert gått ett helt år sedan sist. Hon sade att hon saknade mej, och frågade om jag inte ville komma och hälsa på nå´n helg? Jag kommer nu till helgen, sa jag mest på skämt. Men hon tog det på allvar, och blev jätteglad. Jag hade väl egentligen annat att göra den helgen, men kunde ju inte gärna backa ur när hon blev så glad. Sagt och gjort tog jag bilen på fredagsmorgonen och åkte. Sofia och jag hade alltid kommit bra överens, och kunnat prata om det mesta, så jag tyckte väl inte att det var så konstigt att hon ville ha mej som gäst över helgen. När jag kom fram mötte hon mej på trappan till hennes villa, och kramade mej hårt och länge, så jag blev nästan förlägen? Hon hade en röd lång klänning på sej, och jag blev förvånad över att jag hade glömt hur vacker hon var? Hon frågade om jag var hungrig? Och det vara jag ju, jag hade sträckkört hela vägen och bara druckit vatten som jag hade med i bilen. Hon hade lagat en god middag som vi drack vin till. Vi pratade om allt möjligt hela kvällen. Mest gamla minnen om hennes bortgångne pojkvän, om roliga saker som vi gjort tillsammans. Det gjorde”med god hjälp från vinet” att vi var på ett väldigt gott humör på framåt småtimmarna. Då frågade hon rätt ut! Stefan! vill du ha sex med mej? Jag har inte haft någon sedan Micke gick bort, jag har helt enkelt inte klarat det! Men nu känner jag att det är dags, och då ville jag träffa dej! Jag blev väldigt överrumplad! Men hon hade bestämt sig, och väntade inte ens på mitt svar. Hon tog min hand och ledde mej in till hennes sovrum. Hon ställde sej på knä framför mej, och började lossa bältet, och knäppa upp mina byxor. Jag kom mej fortfarande inte för att säga något, men jag antar att mitt praktstånd var tillräkligt bevis för att jag var kåt. Hon tog tag om mina höfter och sänkte sitt ansikte över min kuk. Jag blundade och kände hennes andedräkt mot min nakna mage. Hon gnydde till när hon tog den i munnen, hon var om möjligt ännu kåtare än jag var? Den här tjejen kunde konsten att suga kuk! Jag kände ilningar längs ryggraden, och det blixtrade framför ögonen. Sakta och tålmodigt lät hon sin tunga spela runt mitt ollon. Precis när benen var nära att sluta bära mej, reste hon på sej och puttade mej bakåt ner i sängen. Hon tittade på mej med glansiga kåta ögon, samtidigt som hon drog upp klänningen till höften, klev upp i sängen. Hon drog sin svarta stringtrosa åt sidan, och sänkte sig över min kuk. Sakta började hon rida mej, och hennes fitta var den absolut bästa jag någonsin varit inne i! Den mjölkade min kuk som jag aldrig varit med om!. Efter en stund började det kila, och jag skulle snart komma, men då slutade hon, och ville jag skulle ta henne bakifrån. Hon ställde sej på alla fyra framför mej med sin välskulpterade bakdel mitt i mitt synfält. Jag lät min kuk smeka hennes underbara skinkor, och nosa henne i fittöppningen. Hon började röra sej oroligt, och då rände jag med full kraft in hennes varma sköte, och satte igång att jucka. Jag började att öka takten, och hon stönade som besatt. När jag kände att hon var på väg, tog jag tag och höll henne fast, och ökade takten så mycket jag kunde. Då skrek hon i extas. Det var droppen för mej också. Det svartnade för ögonen och vi kom samtidigt i ett gemensamt skrik. Vi låg kvar flämtande i sängen en stund innan vi gick och duschade gemensamt. Vi tvålade in varandra, och utforskade varenda millimeter på varandras kroppar med händer och munnar. Vi bestämde att vi inte skulle ta på några kläder på hela helgen, så att vi kunde knulla när så fort andan föll på. Det var det bästa som har hänt mej! För nu är vi ett par, och planerar att gifta oss till sommaren.

Kommentera Sexnovell (titel saknas)