Sexnovell (titel saknas)

Jag hade precis kommit hem från mitt extraknäck på Domus när jag såg min kusin maria sitta på trappen till vårt hus. Jag vinkade åt henne. Å när jag kom fram så berättade hon att hon bara ville hälsa på lite. Jag bjöd in henne å gjorde iordning te. När vi en stund senare satt i soffan i vårt vardags rum så märkte jag att Maria tittade mer å mer i min urringning. jag blev lite tänd av detta å lät linnet med flit halka ner ännu en bit. Maria var märkbart tänd och hon tittade rätt så ogenerat på mina bröst. Jag blev mer å mer tänd av Marias Kåta blickar. Så jag tog hennes hand å satte den på mitt vänstra bröst. Hon fattade genast galoppen å böjde sej fram å kysste mej mjukt. Oj va jag blev tänd. Jag pressade ner Maria i soffan lite till å kysste henne mer samtidigt som vi smekte varandra. Hon drog av mitt linne å min bh. Å började mjukt att suga på mina bröstvårtor. Jag stönade å min hand gled automatiskt ner ´till min vid det här laget rejält våta fitta. Maria såg på mej å började knäppa upp mina byxor. Hon drog av dom å mina string. Hon slickade mej på mina blygdläppar. Jag stönade att jag ville att hon skulle in. Men hon fortsatte retsamt runt. tillslut så körde hon in tungan i min skåra. jag skrek till av vällust. Hon masserade min klitta sakta me hennes varma smidiga tunga. Jag stönade. Hon körde in hennes tunga i mitt fitthål så långt hon förmådde. Jag tittade på henne å såg att hon var rejält kåt av allt detta. Så jag sa åt henne att lägga sej vid mej med sin fitta mot mej å sitt ansikte mot min fitta. Hon fattade att jag tänkte på 69 å lade sej vid mej. Jag började slicka henne kraftigt å jag märkte att hon tappade koncentrationen över sin slickning på mej. Jag struntade i detta å fortsatte slicka henne. Hon kved å stönade högre å högre. till slut så kom hennes orgasm. jag slickade i mej hennes orgasm. Nu var jag så kåt så att jag knappt kunde vänta mera. Hon såg det å la sej mellan mina ben. hon smekte först å sen tryckte hon in ett finger i fittan på mej. aaaahhhh. jag stönade. Då tryckte hon in ett till. Jag stönade jättehögt. Hon körde dom sakta in å ut. Tills jag kom i en skakande orgasm. Vi låg å va helt utmattade. Men snart blev vi kåta igen å begav oss in på nya kåta äventyr.

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (2 röster, snitt: 1.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)