Sexnovell (titel saknas)

Jag och en kille som heter Jonas hade tänkt ägna en ledig sommardag med att bada. Så vi tog cyklarna, och cyklade upp till en sjö som ligger cirka fem kilometer från där jag bor. Sjön ligger rätt isolerat, inne i en skog, men där finns en badplats med brygga och hopptorn. När vi kom dit så var där inte så mycket folk, men vi var definitivt inte ensamma. Solen sken och värmde min kropp, och som det ofta blir, så kunde jag inte låta bli och bli lite kåt av de snygga halvnakna kroppar som man såg. Ett stycke ifrån oss låg ett rätt ungt par, de kan nog ha varit någonstans kring 18-18 år. Tjejen var rätt kurvig, och hade en läcker välutvecklad kropp med rätt så stora bröst, medan killen såg ut som vilken tonåring som helst. Eftersom tjejen såg läcker ut, så kunde jag inte låta bli att snegla bort mot dem då och då. Efterhand som jag blev mera kåt, så tittade jag allt oftare bort mot dem. Efter att inte ha sett åt dem på ett tag, så tittade jag bort dit igen, och då låg de och kysstes. Han låg på rygg, och hon låg halvt på honom. Jag kunde inte undgå att se att killen fick ett väldigt stånd innanför sina sportschorts. Han hade nog en rejält stor kuk, såg det ut som. Efterhand som kyssandet fortsatte, blev jag mera kåt, och det blev tydligen de oxå, eftersom de började smeka varandra. Efter ett tag såg jag att tjejen lät sin hand vandra in i hans shorts och ta ett rejält tag om kuken, och börja runka honom. Även Jonas hade börjat titta på dem vid det här laget. Jag sträckte ut min hand och kände på hans stånd utanpå badbyxorna, han stönade lite lätt, han var kåt precis som jag. Rätt kort därefter reste sig det unga paret, jag trodde att de skulle ta ett dopp eftersom de lämnade kvar sina grejer, men när jag såg att de gick över vägen in i skogen istället, så förstod jag att bada var det sista de tänkte på *ler*. – Kom, sa jag till Jonas, vi smyger efter och ser vad de ska hitta på. – Vad de ska hitta på är väl inte så svårt att räkna ut, svarade han och log brett, men det är klart vi hänger på dem. Vi började följa efter dem på rätt långt avstånd, allt för långt visade det sig, eftersom vi tappade bort dem. – H-e, jag som är så kåt, utbrast jag. – Tyst, jag tycker jag hör nåt, sa Jonas. Då hörde jag oxå det, ett stönande. Vi fann det unga paret rätt snabbt, det var bara att följa ljuden. När vi kom fram låg tjejen på rygg, utan trosor på sig, och killen slickade henne frenetiskt. Ohh, den synen gjorde mig fruktansvärt kåt. Jag kunde inte låta bli att sticka handen innanför mina bikinis och smeka mig lätt längs skåran. Det var blött, mycket blött och det berodde inte på några bad *ler*. Tjejen var väldigt upphetsad och stönade högt samtidigt som hon försökte pressa sitt sköte mot killens ansikte och tunga. Efter en kort stund fick tjejen orgasm. Hon slängde vilt med håret, och hela underlivet och magen spändes, innan hon blev alldeles slapp. Hela tiden hade jag smekt mig själv, och när jag tittade på Jonas, så såg jag att han plockat fram sin kuk och runkade. När jag tittade upp igen hade tjejen kommit till sans, och drog killen till sig. Hon stack handen innanför hans byxlinning, och drog fram hans kuk. Ohh, när jag fick se den så fick jag nästan kåtslag. Det var den största kuk jag någonsin hade sett på riktigt, och jag har aldrig sett en så stor någon gång senare heller. Hon började runka honom i långa tag. När hon greppade med sin lilla hand runt hans väldiga kuk, så såg det helt abnormt ut, och jag blev bara kåtare. Jag kände mina safter rinna ner längs insidan på mina lår. Samtidigt såg jag tjejen suga och runka killen. Efter ett tag ställde sig tjejen upp, lutade sig med händerna mor ett träd, och putade med en underbar häck mot killen. Han var inte sen att följa efter, fumlade lite med kuken, men hittade till slut rätt in i hennes lilla fitta. Hon skrek till lite, men efterhand såg jag att hon svalde mer och mer av hans enorma kuk. Efter ett par tag in och ut, kände jag Jonas bakom mig. Han pressade in sin kuk i mig bakifrån, och knullade mig snart i samma takt som killen knullade tjejen. Efter ett tag, det kändes som en evighet, kände jag att det börja rycka i Jonas, han drog ut kuken och sprutade världens sats ut på min rygg. Jag trodde aldrig att det skulle ta slut. Kort därefter hörde jag killen säga till tjejen att det snart skulle gå för honom, han ökade takten, tog ett par sista juck och sköt satsen rätt upp i henne.

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 röster, snitt: 3.41 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)