Sexnovell (titel saknas)

Det jag ska berätta nu är faktiskt helt sant! Jag gick i nian och var 18 år. Jag hade varit kär i Maria sen i 6:an och hade ofta fantasier om hur våra kroppar gneds mot varandra i extas och hur jag gav henne fantastiska orgasmer. Nu hade Maria skaffat en pojkvän som var 4 år äldre och hade en kuk på 22 cm så jag tänkte att nu är mina chanser som bortblåsta. Men en dag på i bildsalen så hade Maria “Kukgissning” där hon (med en linjal) ritade upp massa streck från 10 – 22 cm. Sedan sa hon varje kille i klassens namn och gissade på storleken. Först var alla rätt blyga och ingen vågade säja om det var sant eller inte, men tillslut så släppte blygheten och alla killar vågade säja som det var. Jag visste att jag hade rätt stor kuk (19 cm) så när det var min tur så var jag inte så sugen på att svara men när Maria gissade på 18 cm svarade jag stolt att det var längre. Maria tittade på mig och log lite elakt. Dagen gick och inget mer hände. Jag blev allt mer och mer kär i Maria och en dag i skolan hände det som jag drömt om i flera år. Jag och Maria hade SO och vi satt i ett dolt grupprum som man behöver nyckel till och den hade jag den här veckan så jag frågade Maria om hon ville jobba tillsammans med mig. Sagt och gjort det ville hon och vi satt där och småpratade om allt. Vi har alltid vart goda vänner och varit nära att bli tillsammans flera gånger men det hade aldrig blivit nåt. Vi kom osökt in på ämnet kärlek och sex och Maria frågade hur många tjejer jag legat med. Jag hade bara legat med min ex. flickvän och min fd kk men jag sa att jag legat med 5 st tjejer. Maria sa att hon bara legat med sin pojkvän men han var för stor för henne. Min kuk kunde inte hålla sig när jag hörde detta och reste sig i givakt direkt. Sedan frågade Maria om min kuk verkligen va 19 cm? Javisst sa jag. Diskutionen fortsätte och min kuk den slaknade inte direkt när Maria berättade om sina favorit ställningar etc. Maria tittade lite snabbt på min kuk och sa; Nämen Martin, har du stånd? Jag fick fram ett litet ja, och kände att det var nu eller aldrig så jag sa. Jag har drömt om att knulla dig i alla hål i flera år så det är klart man inte blir oberörd när du sitter här och kåtar upp mig. Det måste vi ju göra nåt åt sa Maria och tog tag om bulan som avtecknade sig mot jeanstyget. Vi kysstes lite lätt och började smeka av varandra kläderna och när jag kom till Marias vita stringtrosor som var alldeles dyblöta höll jag på att komma i byxorna av kåthet. Jag var nu naken men Maria hade fortfarande bh och trosorna kvar. Hon tog av sig bh:n och visade de mest läckra bröst jag någonsin skådat. C70 hade hon sa hon och det var hon stolt över. Jag var tvungen att smaka på dem men Maria sa att om vi ska bli klara innan någon annan kommer hit så är det nog dags att knulla nu. sagt och gjort Maria ställde sig med ryggen mot mig och vickade på rumpan lite inbjudande. Ta mig Martin, ta mig hårt bakifrån! Jag tvekade inte utan körde in den i hennes plaskvåta fitta med sån fart att den bottnade direkt. Maria skrek till av kåthet och vi började pumpa på rejält. Ååhhh Martin jag kommer skrek hon i falsett. och hon kom! Jag kände fittmusklerna krama runt min kuk och klarade inte att hålla emot längre utan sprutade hennes fitta full. Vi satte oss i soffan och kysstes lite. När vi hade tagit på oss kläderna så tog ´Maria fram sin mobiltelefon. Vem ska du ringa undrade jag? Min pojvän. Jag ska säja till honom att jag har träffat en ny. Vi var tillsammans 9:an ut men började tyvärr på olika gymnasier. Jag har bara träffat Maria på en klassträff en gång men hon hade gift sig och skaffat barn med killen hon var tillsammans med när vi knullade i skolan. Jag hade bara minnet av Maria kvar.

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (18 röster, snitt: 2.56 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)