Sexnovell (titel saknas)

Trots att jag ju visste om att vi skulle få en gäst i huset några par dagar så blev jag ändå lite överraskad när jag kom hem tidigt från jobbet den dagen och fick se ett par okända skor i hallen. Jag gick runt i huset och fick se en resväska i Jonas rum och då gick det upp för mig att det var Louise, en systerdotter till min fru. Louise skulle börja på Mitthögskolan och fick inte tillträde till sin lägenhet än utan skulle få vänta en knapp vecka. Louise var 26 år nu och det var sex år sedan jag såg henne sist och jag minns henne som en mycket välutvecklad ung kvinna. En mörk skönhet med en välformad kropp. Ganska breda höfter med en smal midja och stora fasta bröst. Jag hade väl undrat vilken lycklig djäkel som skulle få utforska hennes alla behag. Ingen Louise syntes till och jag tog en tidning och satte mig i vardagsrummet för att läsa en stund innan jag tänkte ta itu med lite provrättningar. Men så hör jag ljud från dushen intill. Jag förstår att det är Louise. Nästan omedelbart så börjar jag fantisera om hennes kropp. Vetskapen om att hon är naken bara några meter bort gör att kåtheten gör sig gällande. Jag flyttar över till en annan fotölj som gör att jag kan se in i en del av toaletten via en stor spegel som hänger utanför toaletten. Dörren har en liten minimal glipa men jag kan inte se någonting ännu. Louise dushar fortfarande längre in. Förhoppningen om att få en liten skymt av henne gör att jag börjar smeka mig lite utanpå byxorna och nästan omedelbart får jag stånd. Kåtheten gör att jag plötsligt får en vild idé. Jag plockar snabbt fram en P-rulle sätter den i videon, tar av mig byxor och tröja. Har nu bara en uppknäppt skjorta på mig när jag åter slår mig ner i fotöljen. Jag fortsätter att smeka mig själv och sneglar samtidigt mot spegel och toaletten. Det dröjer inte länge förrän jag i ögonvrån ser hur Louise är klar med duschandet och ställer sig framför spegeln och pysslar lite med sitt hår. Tyvärr ser jag dåligt genom springan och hon har redan en stor vit badhanduk svept om sig. Jag vrider lite på fotöljen så att Louise skall få en ordentlig titt på mina förehavanden men helst utan förstå att jag är medveten om henne. Mitt huvud är visserligen riktat mot videon där två tjejer är tätt ihopslingrade men i ögonvrån har jag koll på toaletten. Jag har dragit upp ljudet på videon lite så att även filmens stönanden skall gå fram. När jag plötsligt ser Louise öppna dörren för att komma ut ur toaletten så funkar det precis som jag tänkt. Hon ser mig i spegeln och fryser till is. En liten förskräckt hand förs till en söt lite gapande mun. Sedan tar hon plötsligt ett steg tillbaka och för igen dörren. Tusan!, tänkte jag som satt med ett praktfullt stånd i näven. Det tog bara några sekunder innan dörren öppnas till hälften igen och jag anar hur Louise studerar mig noga. Jag smeker mig, runkar några tag och ser ut att vara helt uppslukad av p-rullen men mitt största intresse gäller förståss Louise. Jag vågar inte titta rakt in i spegeln men ser rätt bra ändå vad som sker och när jag ser hur en av Louise händer förs in under badhanduken blir jag överlycklig. Hon smeker sig samtidigt på sin kant och tittar på mig. Detta gör mig oerhört upphetsad och när jag ser hur hennes badhanduk ramlar av och jag skymtar hennes underbara kropp så vet kåtheten inga gränser. Jag ser att hon med den ena handen smeker sina bröst och med den andra sitt mörka sköte. Jag bestämmer mig för att ta nästa steg och när jag plötsligt reser mig upp ur fotöljen så ser jag hur dörren till toaletten stängs till. Hoppas bara att hon inte låser tänker jag och går snabbt till toaletten innan den tanken skall slå henne. Dörren är olåst och jag tar tag i handtaget och kliver in. – Oj, va ?! vem?, jag spelar förvånad samtidigt som jag står med mitt kraftiga stånd pekandes rakt ut. – Äh, åh, hej var allt hon fick fram samtidigt som hon stirrade på min bultande kuk. – jag tittade på en film och. – jag tittade på dig, jag menade jag råkade se dig, äh jag tjyvkikade lite medgav hon – du är ju fruktansvärt vacker säger jag och tar ett kliv närmare. – Tack säger hon och står kvar när jag tar ännu ett steg fram. När jag trycker fram underlivet lite och känner hur jag stöter till hennes ena hand med ollonet så drar hon sig inte undan utan låter handen hänga kvar. Ja, du får gärna hälsa skrattar jag och nickar mot mitt stånd. Hon ler lite förläget men tar ändå ett fast tag och säger god dag magistern. – Mmm, så skönt säger jag samtidigt som hon ställer sig lite på tå och för med handen min kuk i små roterande rörelser runt sitt sköte. – Jag vill att du knullar mig säger hon och sätter sig upp på en liten vit byrå på toaletten. Hon drar upp benen och hjälper själv till och öppnar den ljuvliga springan. Jag tränger in sakta för att njuta av varenda ögonblick. Louise är plaskvåt och helt underbar att knulla. Hon sitter på kanten och slår sina slanka ben runt min midja. Det dröjer inte länge förrän vi kommer båda två. Jag tömmer mig på hennes mage i många sköna sprut och Louise nästan skriker när det går för henne. Vilket underbart välkomnande säger hon efteråt men så synd att jag bara skall bor här en knapp vecka. Det blev dock en underbar vecka och även många tillfällen efteråt. Louise studerar ju fortfarande här i Sundsvall och vi träffas regelbundet. kanske redan imorgon.

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (10 röster, snitt: 2.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)