Sexnovell (titel saknas)

Du sitter på en stol när jag kommer in i rummet och ställer mej på knä framför dej. Jag knäpper upp dina byxor och drar ner gylfen – smeker dej med handen utanpå kalsongerna. Drar mina läppar och tunga utanpå tyget, andas varm luft på din kuk som vi det här laget börjar bli ordentligt stor. slickar med min varma tunga längs linningen, precis nedanför naveln. långsamt, långsamt – pillar in ett finger under linningen och snuddar vid ditt nu våldsamt upphetsade kön som reagerar genast genom att försöka resa sej under tyget. Jag drar ner kalsongerna och ger ditt ollon en våt försiktig kyss, tar fram hela kuken ur byxorna och börjar försiktigt smeka dej, med ena handen på pungen och den andra på kuken. Med lugna försiktiga drag eggar jag upp dej och du stönar av välbehag. Dina händer ligger nu på mitt huvud och du pressar mitt ansikte ner mot din kåta kuk för att jag ska ta dej i munnen. Min varma mun omsluter nu försiktigt ditt ollon, jag drar tungan sakta i cirklar runt runt och sedan pressar jag ihop mina läppar runt kuken och suger dej sakta – långt långt ner, så att hela din härliga kuk kommer in i min mun och hals. Jag suger dej hårdare och hårdare men fortfarande långsamt och märker att du blir våldsamt upphetsad. Du stönar och säger åt mej att inte sluta, du har nu ett hårt tag i mitt hår och det är numera du som bestämmer tempot. Men du ska inte tro att du får komma ännu, jag har mer som väntar på dej. Du pressar ditt underliv upp mot mej så att du pressar in kuken i min mun, du upprepar mitt namn stönande flera gånger och jag förstår att du börjar närma dej utlösning. Jag tar dina händer från mitt huvud och låter nu bara ollonet vara kvar i min mun, jag pressar bara läpparna runt kanten – ingenting mera – bara för att du inte ska komma nu men samtidigt ska du vara nära utlösning. Min hand smeker din pung och jag kysser din mage, du andas tungt och vill att jag ska fortsätta suga dej. Jag tar din ena hand och placerar den runt kuken och säger åt dej att smeka dej själv. Att se handen runt din underbara hårda kuk är en underbar syn och den gör mej mycket upphetsad. Du sitter med halvslutna ögon och din hand rör sej rytmiskt upp och ner. Jag börjar knäppa upp min blus, en knapp i taget samtidigt som jag smeker min hals och tittar dej i ögonen. Du öppnar ögonen helt och när jag fortsätter med att smeka mitt ena bröst innanför blusen, tar du tag i min blus med din lediga hand och försöker slita upp de resterande knapparna för att du ska få fri insyn. Du lyckas inte speciellt bra och jag utnyttjar tillfället till att reta dej lite extra. Jag tar åter ditt ollon i min mun och suger och slickar det samtidigt som jag smeker mina bröst. Eftersom jag inte vill att du ska komma ännu så tar jag bort dina händer från dej själv och placerar dem bakom stolsrygen och spänner fast dem med ditt eget bälte. Nu är du verkligen i mitt våld och jag kan totalt kontrollera vad du får göra. Jag återgår till knapparna i min blus och låter blusen falla till golvet. Jag tittar dej djupt i ögonen och smeker mina bröst som nu är styva av upphetsningen jag fått av att suga dej. Jag vet att jag är elak men samtidigt så vet jag också att både du och jag njuter av denna situation. Jag ställer mej upp och lutar mej fram mot dej så att du kan kyssa mitt bröst. Du biter, ganska hårt i min bröstvårta samtidigt som jag smeker mitt andra bröst. Med den andra handen tar jag åter tag i din kuk och runkar dej långsamt. Din tunga mot mitt bröst är varm och kilar runt runt min bröstvårta, den gör mej varm i hela kroppen och jag känner att jag blir våldsamt våt mellan benen och vill bli smekt. Jag sätter mej på bordskanten framför dej och lutar mej bakåt mot min ena arm. Jag sätter fötterna stolskarmen på din stol så att du hamnar mellan mina ben. Jag har kort svart kjol och svarta stay-ups på mej. Så som jag sitter nu kan du se att jag inte har några trosor på mej och jag ser på dej att du upptäckt det. Jag drar min fot mot din kuk samtidigt som jag börjar smeka mina lår – uppåt – mot min kåta fitta som du kan skymta under kjolen. Jag är nu så kåt så jag kan inte vänta längre, jag tar ett finger mot fittan och drar det upp mot klitoris och när jag nuddar den rycker jag till som om jag fått en stöt. Jag drar kjolen längre upp mot midjan och särar mer på mina ben – fortsätter smeka mej själv så att du kan se alla detaljer och det gör mej upphetsad av att du tittar på mej. Nu vill jag inte göra allt jobb själv utan vill att du ska slicka mej så där underbart skönt. Men först vill jag suga dej lite – ställer mej på knä framför dej och börjar åter suga på din kuk som fortfarande är stor och upphetsad. Samtidigt tar jag bort bältet runt dina handleder. Vips är du där med dina händer, du tar ett hårt tag i mitt hår och pressar mitt ansikte nedåt så att hela kuken kommer in i min mun. Med den andra handen tar du tag i mitt ena bröst – nyper i bröstvårtan, smeker bröstet. Du närmar dej åter utlösning, det känner jag, och jag vill inte att du ska komma ännu så jag drar mej undan från dej – nu vill jag bli smekt och slickad. Jag sätter mej åter på bordskanten och du är snabbt där med din underbara mun. Men du retas, låter mej inte få känna munnen och tungan mot fittan, du smeker och slickar istället överallt utom där. Jag kvider och vrider mej så att du ska slicka där det känns som mest men du gör inte som jag vill. Tillslut börjar jag smeka mej själv igen men du tar mort mina händer efter en liten stund och ger mej tillslut vad jag har väntat på så länge. Din tunga och dina läppar är helt underbara, de är överallt och gör det så underbart skönt för mej. Gång på gång är jag nära att komma men du märker det och slutar i precis rätt tid och låter mej lugna ner mej lite innan du åter fortsätter. Jag märker att du samtidigt som du slickar mej så runkar du dej själv, det är upphetsande att se din kuk i din egen hand. Både du och jag börjar närma oss orgasm och jag vill verkligen komma med din mun mot min fitta. Jag lägger mej på golvet så att jag kan suga dej samtidigt som du slickar mej så att jag kan få suga dej tills du kommer samtidigt som jag kan bli slickad till orgasm. mmmmmmm – må så gott! ;)

Kommentera Sexnovell (titel saknas)