Sexnovell (titel saknas)

Efter all mat och dryck till maten, ( och full ) så var man tvungen att tömma blåsan. Så jag gick till herrtoaletten, eftersom där var fullt med folk vid pissoaren, så gick jag in på närmaste toalett. När jag öppnade dörren så sitter där en snygg brud. (Även hon full ). Hon har blont axellångt hår, blåa ögon, och en perfekt kropp. – Jag kanske ska gå till en annan toalett, sa jag – Nä, det behövs inte jag har snart kissat klart. -Okej, tänkte jag och väntade. När hon hade gjort sina behov, så reste hon sig rakt upp utan att dölja sitt könsorgan, och drog upp sina stringtrosor helt ogenerat. (Nu började en kroppsdel på mig bli hård. ). När hon gjort detta vände hon sig om och lutade sig över toalettstolen och sa: Hur sitter strigen. -Öhh, bra sa jag. Nu reste hon sig upp och sa: Får jag lov och se på när du kissar. -Ja, svarade jag utan att tveka. (Man är trots allt singel. Jag vet inte om du vet att man inte kan stå upp och kissa när man har stånd, så jag fick sätta mig ner och kissa. ) När jag var klar så bara log hon. Jag frågade vad det var. -Jag ser att du är kåt på mig. -Det är svårt att bli något annat på dig, svarade jag -Jaså, det tycker du, sa Sandra, och började kyssa mig. Sen gick det som det gick, hon tog min snopp i munnen, samtidigt som jag tog av henne den tajta tröjan. Efter det så tog jag av behån. Vilka bröst tänkte jag. Nu stod jag med nerdragna kalsonger och byxor. Hon hade nu bara trosor och kjol. Jag började smeka hennes bröst, samtidigt som hon tog av mig byxorna och kalsongerna helt. Min andra hand stack stack jag inanför trosorna, och börja smeka henne även där nere. Nu var det kört, 5 minuter senare stod vi helt nakna inne på toaletten. Hennes kåta röst sa: Jag vill ha den i mig. Så jag satt mig på toalettstolen, och hon gränsla över mig och gled ner över min snopp. Detta var inte lätt för oss, att njuta så mycket och ändå vara tysta, för att ingen skulle höra oss. Efter ungefär 20 minuter så kände jag hur det kittlade till i snoppen, och släppte ut min sperma i henne. 5 sekunder senare bet hon mig i axeln, och kved: Nu kommer jag också. Jag kände hur hennes blygdläppar klämde hårdare och hårdare om min snopp, och till slut så bara sa hon: Ooooohhhhhååååååå. Nu tvättade jag av hennes organ, medan och slickade av mitt organ. Rena och torra gick vi ut från toaletten, konstiga blickar möttes oss från pissoaren. Vi bara log tillbaka. Vi bytte telefonnummer och adress. På söndagen ringde jag henne, och bjöd henne på middag. Resturang Pumpa, vid Savoy. Detta är en av Malmös dyraste krogar, men vad gör man inte om man är nykär.

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 röster, snitt: 3.33 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)