Sexnovell (titel saknas)

Jag steg in i damaffären Söderhielms på Spiralgatan på jakt efter ett riktigt snyggt nattlinne som jag hade tänkt överraska min man Sten med senare under kvällen. Jag påkallade genast den kvinnliga expeditens uppmärksamhet och talade om mitt ärende, något stressad eftersom jag hade bråttom till ett besök vid en skönhetssalong senare under eftermiddagen. Expediten, hon hette Karin, såg med vana ögon att jag var stressad och talade i lugn takt för att lugna ner mig. Det lyckades hon riktigt bra med, och eftersom det var lugnt i butiken, jag var enda kunden, så kunde Karin ge mig all den hjälp jag behövde. Karin hämtade ett svart sidennattlinne med sirliga broderier, och den såg onekligen mycket sensuell ut. Hon gav mig linnet och jag gick in i provhytten, men dörren gick inte riktigt i lås – en två centimeter bred springa mellan dörr och list gav hyfsad insyn i provhytten, men jag tyckte det spelade en mindre roll. Jag tog av mig mina kläder och hängde upp dem på krokarna som fanns på vägen. Provhytten hade tre speglar som skulle avslöja om linnet skulle passa mig och min kropp. Så stod jag där i bara trosor och drog på mig linnet, den var något för stor så jag bad om en mindre storlek, och Karin räckte mig det nya linnet, samtidigt som hon drog lite på munnen av uppskattning. Jag har en vacker kropp, det har jag fått höra många gånger, men det kändes lite ovant att få en kvinnas blickar på det här sättet. Jag prövade den mindre storleken och den satt verkligen bra, den här vill jag ha tänkte jag, men jag bestämde mig för att pröva linnet utan mina trosor. Kanske gjorde jag det undermedvetet för att provocera Karin som jag såg tjuvkika in genom springan. Jag rörde mig med avsiktligt långsamma rörelser och lät henne få en god titt på mina små men fasta bröst och min välansade fitta. I ögonvrån såg jag henne försvinna. Jag tyckte mig höra att en dörr låstes men det var nog inbillning övertalade jag mig. Och när jag tog av mig nattlinnet igen för att sätta på mig mina kläder så for dörren upp och jag blev alldeles paralyserad. Innan jag visste ordet av så var mina handleder fastgjorda med handklovar i provhyttens stänger där man kunde hänga galgarna. Med ett grin säger Karin att nu gör du som jag säger. Först sätter hon ögonbindel på mig och det gör mig orolig och jag protesterar högljutt men jag förstår efter ett tag att ingen kan höra mig – hon stängde säkert butiken medan jag provade nattlinnet. Jag känner hennes andedräkt och ryggar tillbaka när hon börjar tungkyssa mig, och när hon biter mig lätt på läppen så inser jag att jag kanske borde göra som hon säger så att jag inte blir skadad. När Karin märker att jag slappnade av så blev hon djärvare. Hon gick loss på min kropp med sin erfarna tunga, hon lätt sin tunga virvla runt mina bröstvårtor och fick mig att bli våtare och våtare, och när hon började närma sig min grotta så var jag riktigt våt, nästan så att fittsaften rann längs ljumskarna. När så Karin började bearbeta min fitta med sin underbart lekande tunga så skrek jag rakt ut och jag fick en enorm orgasm – jag tror det var en sån där multipel variant, men Karin nöjde sig inte med detta. Förutom att hon ivrigt slickade i sig all min fittsaft så gick hon loss på min klitta med en sådan frenesi att jag fullkomligt exploderade i två tre orgasmer inom en mycket kort tid. Så blev det tyst. Hon försvann och trots den plöstliga ensamheten kände jag mig riktigt yr och konfunderad. Det här var det bästa som hade hänt mig i sexväg det senaste året. Jag hade aldrig blivit slickad av en kvinna tidigare och jag skulle aldrig ha tillåtit detta om någon hade frågat. Jag skämdes något över att jag hade tyckt om det så mycket. Karin kom tillbaka och jag kände att hon band fast mina ben med ett rep runt mina knän. Hon lossade på handklovarna och satte fast mina armar bakom min rygg och knuffade ut mig på butiksgolvet. Där hamnade jag sittandes på mina knän, Karin dök strax upp bakom mig och sa åt mig att böja mig fram så att ansiktet kom i kontakt med golvet. Hon började därefter slicka min fitta bakifrån. Sen sa hon att nu skulle jag få smaka på löskuk. Hon rännde världen största kuk rakt in till roten så att jag nästan svimmade. Hon pumpade på som den värsta kåtgalning och det dröjde inte lång stund förrän jag fick ännu en orgasm. Precis när jag kommit till sans efter den underbara kicken så hörde jag en röst som sa: Vad gör du Karin, det här är ju inte klokt. -Kom hit Nilla så ska du få det rikigt skönt, sa Karin och forsatte, Lisa ska göra det rikigt skönt för dig förstår du. Ta av dig kläderna. Pernilla gjorde som hon blev tillsagd. Karin bad Pernilla lägga sig ner på rygg och sära på sina ben. Därefter lotsade hon mig till tonåringens väldoftande grotta. Den luktade verkligen gott. Karin beordrade mig att börja slicka henne och jag gjorde det något motvilligt, men kände ändå en upphetsning och jag började bli våt igen. Upplevelsen att slicka den här tonåringens ljuva grotta var verkligen en upplevelse som jag inte ville skulle ta slut. Plötsligt sa Karin att det var dags för omvända upplevelser. Nilla skulle slicka min mogna fitta, som vid det här laget var ganska tilltufsad men fortfarande pulserande av en hetta som jag knappt tror att jag tidigare har upplevt i mitt 39-åriga liv. Efter diverse klumpiga manövrar så kände jag Nillas tungspets leka lite lätt med mina blygdläppar – något trevande men efterhand så blev hon mer och mer djärv. Jag kunde höra och känna att hon slickade i sig all min fittsaft som fått proportionerna av ett niagarafall. Med ett tyst stön så gick det återigen för mig. Nu kände jag mig alldeles slut. Så tog Karin till orda igen. Bäst vi låser fast henne i vilorummet så att vi kan förlusta oss på henne lite senare i kväll – vad säger du om det Nilla frågade Karin. Nilla svarade nästan genast att det hade hon inget emot. De band fast mig i sängen och satte munkavel på mig för att jag inte skulle kunna föra något oväsen när de öppnade butiken igen. Någon satte på radion och så hörde jag dem stänga dörren efter sig. Det gick några timmar och så började det närma sig stängningsdags, och Nilla frågade om hon fick gå och hämta ut ett paket på posten, men försäkrade att hon tänkte komma tillbaka för att njuta. Så hörde jag dörren öppnas och kunde höra en mansröst som sa; men dra åt helvete vad är detta då. och så blev det tyst. Jag kunde höra mannen ta av sig sina byxor, för att sedan börja slicka mig brutalt och fingerpulla mig. Jag blir genast våt, och så säger den okände mannen att nu skulle jag bli knullad som aldrig förr. Jag trodde att han skulle föra in kuken i min fitta men så kände jag att han tänkte analknulla mig då började jag skrika i panik men eftersom jag hade munkavle blev det bara några grymtningar. Mannen körde in sin kuk i mitt anus och jag kände att det sprack, det gjorde fruktansvärt ont till en början men efter ett tag blev det väldigt skönt och mannen verkade inte tappa takten någon gång, snarare ökade han jucken och vi båda kom nästan samtidigt. Och när jag trodde att han hade fått nog så började han att rövknulla mig igen. Och jag tackade och tog emot.

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 1.86 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)