Sexnovell (titel saknas)

Vad var det? Telefonen. Stapplar ur sängen och lyfter luren. Hör en tjej glatt presentera sig och säga: “Du var ju intresserad av att plåtas av mig”. Därför är jag nu med tåg på väg till fotograferingen. Med viss förväntan måste jag erkänna. Känns pirrigt att bli fotograferad av en snygg och läcker tjej. Väl framme hälsar vi på och jag följer med henne hem. Vi småpratar lite. Hon frågar hur jag vill bli fotograferad. Jag svarar att jag gärna tar av mig allt. Okej säger hon. Så hemma hos henne tar jag av mig alla mina kläder. Ser att hon lite extra tittar på min kuk som givetvis rest sig till max. Hon börjar fotografera. Jag kryper omkring på golvet, ligger på rygg, runkar lite lätt. Efter ett tag börjar jag se att hon ser varm ut. Hon tittar på mig och frågar: “Är det okej om jag tar av mig kl ä derna?” Jag bara ler och nickar. Så till slut står hon naken framför mig. Musen helt rakad. Hon fortsätter fotografera. Kryper omkring på alla fyra runt mig där jag ligger på golvet. “Nej, nu får det vara nog”, säger hon och lägger ifrån sig kameran. “Nu ska jag smaka på din kuk och du ska slicka min fitta. ” Hon vänder stjärten mot mitt ansikte samtidigt som hon tar min kuk i munnen. Jag börjar slicka hennes rakade mus, känner hennes kåtdofter. Njuter. Rör fingret runt hennes stjärthål. Känner hur hon rycker till. Så slutar hon och istället gör hon sig redo att börja rida kuken. Hon ä r så våt så det är inget problem. Först sakta, så ökar hon takten. Rider min stenhårda kuk. Jag njuter av hennes kropp. Allt känns overkligt. Hennes ljusa, sköna, lena hud. “Känns underbart”, väser jag fram. “Samma här”, säger hon. “Jag vill ta dig bakifrån”, ber jag. Hon ställer sig på alla fyra och putar med stjärten. Jag särar på hennes skinkor. Fittan och stjärthålet öppnar sig. Nosar först med kuken utanför hennes mus. Retas. Hon stönar. Så in med hela kuken. Stöter. Ökar takten. Känner hur orgasmen närmar sig. Känner hur fittan kramar om min kuk. Hårdare. Hon skakar och rycker till. Jag drar ut kuken och sprutar ut en ordentlig sats säd på hennes rygg och s t järt. Andningen lugnas. Hon tittar på mig och jag säger: “Tack Jotis. “

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 2.50 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)