Sexnovell (titel saknas)

Jonte och jag träffades på en fest, vi var båda arton. Han hade en grå tröja och ett par slitna ljusblå jeans jag hade min korta blå favoritklänning. Ingen av oss var full och han presenterade sig själv och jag kommer ihåg att jag mumlade vad hette. Han drog mig tätt intill sig i en tryckare och viskade i mitt öra: ” Vill du vara min för några månader? I sånt fall så vill jag dansa fler nätter med dig. ” Jag tittade in i hans gröna ögon och såg inte som hos andra killar: lögner för att få en i säng utan ärlighet. ” Vadå, friar du eller? ” svarade jag skämtsamt och tryckte mig emot honom. Jonte fingrade i mitt långa ljusa hår och frågade om han fick följa mig hem. Han visste tydligen att mina föräldrar ville att någon skulle följa mig hem efter festerna. Jonte lade sin jacka över mina axlar när vi gick mot huset där jag bodde, jag ville gå så nära honom som möjligt, han märkte tydligen det och slog armen runt mig och mumlade: ” Det är ganska varmt nu på kvällarna. Jag vet att du håll r på med hästar, för jag har sett dig i stallet, min häst Zorro står där. Öh, nu är vi framme vid ditt hus, är dina föräldrar hemma? ” ” Ja, de är hemma. Men kom in så får de träffa dig, de tycker om dig, det vet jag för jag tycker om dig, ” sade jag och drog med honom uppför altantrappan. Det visade sig att jag hade rätt, de tyckte om honom. När han ett par timmar senare kom iväg från mitt hus så gav han mig en kyss och viskade i mitt öra; ” Vi syns i stallet i morgon. ” Så här fortsatte det i flera månader, Jonte visade aldrig någon otålighet om sex, han var fast besluten om att det skulle vara jag som bestämde. Vi sov ofta över hos varandra och våra föräldrar hade inget emot det. När sommaren kom skulle han följa med på mig och min familj till landet i ett par veckor, vi hade tjatat till oss ett eget hus. När vi öppnade dörren så möttes vi av en hemtrevlig miljö. I ett hörn stod min gamla barnsäng. Jonte släppte sin väska på golvet och vi började båda nysa av dammet som rördes upp ” Vi får visst börja med att städa! ” sade Jonte när det värsta dammet lagt sig. När vi den kvällen låg nära varann kände jag att det var dags, jag vände mig om och väckte Jonte med några kyssar. Han slog upp ögonen i dunklet och när han såg uttrycket i mina ögon så sade han att vi borde göra det lite mer romantiskt. Han gick upp och tände de ljus som stod på skåpet, sedan drog han upp mig ur sängen och kysste mig djupt samtidigt som han knäppte upp min pyjamas. När jag började hjälpa honom så protesterade han tyst. ” Nej, Sara, jag vill att du ska njuta så mycket som möjligt av det här. ” Han drog av mig pyjamasbyxorna och skjortan och knådade mina bröst så intensivt och det var så otroligt skönt att jag ville hoppa på honom direkt. Hans tunga lämnade aldrig min mun och när hans ena hand lämnade mitt bröst och vandrade nedåt, smekande började jag gny. Han lyfte upp mig i sin famn, bar ut mig i det andra rummet och satte mig på bordet. Han fortsatte att smeka mig och han kysste mig ortfarande, när han för första gången rörde min clitoris höll jag på att bita honom i läppen. ” Luta dig bakåt Sara. ” Jag lydde och han kysste mina bröst och det svartnade för mina ögon. Jag kände hans tunga som en eld när den rörde sig nedför min mage, när han smakade på min saft så bryggade jag och kved som ett barn. ” Jag vill ha dig nu, Jonte! Snälla! ” Jag kände hur hans kuk nosade på min öppning och hur han försiktigt trängde sig in i mitt sköte och plötsligt blev det en sån smärta så det kändes som om jag skulle gå itu men jag ville att han skulle fortsätta. Han höll mig i sina armar och frågade tyst: ” Gör det för ont? ” ” Nej fortsätt ” Han började röra sig försiktigt inuti mig och jag ville att han skulle fortsätta, han fick mig att röra sig i takt med honom. Ingen av oss kunde hålla sig särskilt länge och när orgasmen kom så sjönk vi båda ihop orkeslösa på bordet. Jag lutade mig emot Jontes axel och viskade i hans öra ord vi inte uppfattade. Jonte lyfte upp mig och bar in mig till sängen, släckte ljusen och kröp ned i sängen där vi somnade totalt utmattade.

Rösta på Sexnovell (titel saknas):
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (1 röster, snitt: 2.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexnovell (titel saknas)