Sommarorgien & en fest för tre

Nu hade jag slitit på det där jävla kontoret dag ut och dag in plus varenda helg, för att hinna ifatt all pappersexercis, innan min ledighet på en hel stackars vecka skulle börja.

Med en härlig djup suck samlade jag ihop mina sista saker på bordet och drömmarna for iväg till min och min bästa väninnas cykelsemester. Vi skulle börja tidigt på morgonen. Just när jag satt där och drömde som bäst ringde telefonen.

Det var min cykelsemestrande kompis Karin som berättade att hon brutit foten när hon skulle hoppa av bussen. Suck! Jag bestämde mig att cykla ändå och besviken till tusen stövlade jag hem och kände att det var så typiskt med allt planerande vi gjort i månader. Suck!

Tidigt nästa morgon bar det i alla fall iväg för mig. Solen sken redan och allt var vindstilla och härlig kvittersång. Smått började jag att njuta av cykelfärden. Hela dagen cyklade jag och framåt eftermiddagen nådde jag det första stoppet på kartan, som var vid en liten insjö mitt inne i skogen.

Drypande av svett slängde jag alla grejerna på marken, drog av shortsen som jag hade ovanpå baddräkten jag cyklat i och slängde mig handlöst i det halvkalla vattnet. Jag njöt ändå och märkte inte att tre killar hade cyklat upp bredvid min cykel och stod och pratade sins emellan.

Vi började samspråka och killarna gjorde mig sällskap och vi badade och skojade hela eftermiddagen nakna. Det var ju lika bra tyckte de och det gjorde inte mig något. Jag var stolt över min långa, slanka vackra kropp. På kvällen grillade vi och drack både vin och en massa kalla öl. Mycket berusade dansade vi runt elden och hoppade och skrattade.

Vi ramlade ihop i en stor hög av gapskratt. Givetvis hamnade jag näst underst och killen under mig hade ett jättestånd kände jag ganska snabbt. Micke körde in handen mellan benen på mig och klämde med handen utanpå jeansshortsen. Direkt kände jag hur det rann till mellan benen och det ilade härligt i maggropen.

Snart kände jag hur en av dem började knåda mina nu värkande bröst. Jag hörde mig själv stöna av kåthet. Killarna började ta av sina kläder och nu var vi alla fyra nakna. Micke lade sig ner mellan mina ben och sög och slickade min nu savande fitta. Peter hade ställt sig vid mitt ansikte och tagit fram den största kuk jag skådat och tryckte in den långt in i min dreglande våta mun så jag knappt fick luft.

Johan satt med sin kuk i handen och runkade för fullt och tittade storögd på liveshowen framför sig. Micke slutade slicka min fitta urskönt och jag kände hur han tryckte upp två stycken härliga fingrar i min trånga anal, samtidigt som han körde in tre fingrar i fittan och slickade på min klitoris, som vid det här laget var liten och stenhård.

Stönande med den stora kuken i munnen kände jag hur den första orgasmen sköljde över mig, men än var vi inte färdiga. Peter lade sig på rygg och sa åt mig att grensla hans hyggligt stora stake. Vild av kåthet pressade jag in hans verktyg och riktigt kände hur spetsad jag blev av hans grova påle.

Galopperande på hans kuk kände jag hur Micke greppade mina bröst bakifrån. Jag kände hur han tog plats bakom mig och fumlade och hade sig. Innan jag förstod någonting kände jag hur han tryckte in sin kuk rakt upp i analhålet på mig!

Jag skrek rakt ut av både kåthet och smärta. Johan som hade suttit och tittat på hade nu tryckt in sin kuk i min mun och jag blev nu knullad i alla hålen samtidigt. Först kände jag hur Peter sprutade med ett vrål rakt upp i fittan på mig, sedan kom Micke och sprutade en hel kaskad rakt in i rövhålet på mig.

Sist men inte minst av killarna kom Johan som nu hade grabbat tag om mitt hår och sprutade all sin heta sperma långt ner i halsen på mig. Jag svalde glups alltihopa. Orgasmen rann över min kropp och jag ramlade flämtande ihop bredvid de andra.

-Dags för ett dopp, ropade Johan och kastade sig ner mot vattnet och vi andra var inte sena med att hänga på.

Läser någon av er detta, Johan, Micke eller Peter så vill jag bara tacka er för den bästa veckan på hela sommaren.

En fest för 3!

En sommardag fick jag en upplevelse som jag alltid drömt om och som då denna dag blev sann.

Min kille och jag tänkte att vi skulle gå ut och fira lite för det var hans födelsedag och jag ville inte banga. Vi bjöd hit våran kompis Thomas på förfest för han var en person som fick alla att skratta och ha roligt. Jag hade då bestämt mig under dagen för att ha på mig något ovanligt, något sexigt för en gång skull så jag tog fram en åtsittande svart klänning för att senare ta på mig.

När jag stod framför spegeln för att räta till håret kom Thomas inspringande in i badrummet. Jag hade då bara ett par svarta string på mig. Först blev jag lite generad men när såg vilken blick jag fick av honom försvann den. Jag började då känna mig väldigt het och jag såg hur hans kuk började synas mer under byxorna, kunde jag inte hjälpa det utan jag gick fram mot honom och satte mig ner på huk och drog ner gylfen för att kunna se bättre. Jag sträckte in handen och drog fram den. Oj vilken stor en! sa jag och log upp mot Thomas.

- Du är väldigt sexigt, vet du om det, sa han.

- Ja, jag vet. för om jag kan få dig att få stånd så måste jag vara det, och så log jag upp.

Jag hade fått reda på av en kompis att han var kräsen när det gällde tjejer. Jag började sakta smeka honom med handen på kulorna och kände hur de var hårda som stenkulor. Jag började slicka honom på ollonet i små cirklar med tungan för att först egga upp honom lite.

- Svälj hela kuken, sa han.

Jag visste att han var otålig på att känna min mun mot hans kuk, så jag slöt mina fylliga röda läppar runt kuken på honom och började få ner den så långt det gick fram och tillbaka. Jag hörde hur han stönade till och det fick min heta fitta att bli våt som en sjö. Han sa plötsligt:

- Vad händer om din kille kommer in?

Jag log upp mot honom och sa:

- Då får han gärna vara med och ha roligt.

Plötsligt så gick dörren till badrummet upp och där stod Johan naken och kuken stod rätt upp på honom. Jag log och sa:

- Så du hade lust att vara med?

- Jag vill ju uppfylla din dröm som du pratat med mig om så länge, sa Johan

Och så kom han fram till mig och jag ställde mig på alla fyra så att han kunde köra upp kuken i den saftiga uppsvullna fittan. Han flyttade på mina stringtrosor och körde upp kuken så hårt att jag bara skrek ut:

- Ooh, så skönt! Fortsätt!

Thomas började då smeka mig på mina kupformade uppsvullna bröst, så att bröstvårtorna stod rakt ut. Jag började då runka kuken med min hand medans min mun svalde kuken ut och in. Johan fortsatte att knulla min fitta fortare och fortare. Jag blev uttråkad efter en stund och reste mig upp och sa med ett leende:

- Jag vill ha er båda i mig, så att det går för mig.

Thomas började då att slicka min våta fitta så att han kunde komma in i baken på mig medan Johan lade sig ner så att jag kunde sätta mig på hans nu jättehårda kuk. Jag satte mig ner och lät Johans kuk glida sakta in i min fitta medan Thomas försiktigt stack in fingret i min bak. Jag började då att stöna högt och sedan stack Thomas försiktigt in sin jättestora kuk i min bak medans jag började rida Johan fortare. Det var det skönaste jag varit med om i mitt liv. Två killar i olika hål och så skönt det var! Jag kunde inte sluta att stöna, och Thomas började knulla mig fortare i baken och plötsligt så kände jag hur mina fittmuskler drog ihop sig och hur en kittlig ström gick ut genom fittan och hur jag blev ännu våtare. Jag skrek ut allt vad jag hade. Den bästa orgasm jag någonsin upplevt.

Sedan kände jag hur Thomas drog ut sin kuk och sprutade en massa sperma över min rygg, och hörde hur han stönade högt. Jag reste mig då upp och böjde ner huvudet och började suga av Johan och till slut sprutade han sin sperma rakt upp i min mun. Jag slickade glatt runt munnen med tungan. Thomas böjde ner huvudet och gav mig en puss på munnen och sa:

- Det här var det bästa jag någonsin varit med om.

Jag började då att skratta och sa:

- Det tycker jag med.

Johan sa:

- Nu har älsklingen äntligen fått sin dröm uppfylld. Alla tre gick sen i duschen för att göra oss rena.

Wow vilken fest. !

Rösta på Sommarorgien & en fest för tre:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 2.53 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sommarorgien & en fest för tre