Smärtornas Hus

Kapitel 1 – ankomsten

Det hela tilldrog sig i Österrike. På en semesterresa genom landet hade jag kommit till ett ensligt beläget hus, eller var det en herrgård? Huset var vitt, med pelare framför entrén som höll upp en stor balkong. Det påminde lite om ett sydstatshus från “Borta med vinden”.

Bilen hade hackat den sista halvtimmen och det verkade tveksamt om den skulle gå så länge till, så jag svängde in på gårdsplanen och ringde på för att be om assistans.

En otroligt vacker och välväxt blondin i tjugofemårsåldern öppnade och frågade vad det gällde?

Jag förklarade min belägenhet och hon svarade att; “Här finns ingen verkstad på mils avstånd, men kom in, vi har gott om husrum” och med ett brett leende öppnade hon dörren och gjorde en inbjudande gest.

Jag konstaterade att hon var utrustad med en härlig kropp, höga, fasta och stora bröst med kraftiga bröstvårtor. Dessa syntes väl genom hennes tunna klänning, liksom hennes läckra, fasta skinkor som exponerades till fullo genom det tunna tyget, när hon gick före mig in i huset.

Vi gick in i ett stort sällskapsrum och där satt ytterligare två vackra flickor. En mörkhårig, med asiatiska drag och honungsskimrande hy. Även hon bar en tunn djup urringad klänning som visa upp hennes fylliga höga bröst och den djupa klyftan mellan dem.

Bredvid den mörka flickan satt en rödhårig flicka, med den ljusa hy som dessa flickor så ofta har. Även hon var lika välväxt som sina väninnor – stora fast bröst, som hon visade upp genom klänningens skärning.

Värdinnan, Monic, presenterade mig för sina vänner Anna och Betty. Betty var den rödhåriga.

De berättade att de uppskattade det överraskande besöket och hoppades att jag inte hade någon brådska. Jag svarade att jag var på en semesterresa utan fasta planer och när flickorna hörde detta log de belåtet och Monic frågade om jag rent av kunde stanna hos dem någon eller några dagar?

Något förvånat svarade jag att det kanske var tänkbart.

“Jo, förstår Du, vi skall utföra ett par experiment här – och då vore det bra om Du kunde hjälpa oss?” Vad då för experiment undrade jag? “Vi berättar senare i kväll – efter maten” svarade Monic.

“Nu skall jag visa Dig Ditt rum, så Du får duscha och byta om. Vi äter om en timma. ”

Hon ledsagade mig till ett stort och luxuöst rum en trappa upp och försvann. Jag måste säga att jag var något förvirrad. Vilket mottagande – jag som bara ville ha hjälp med bilen. !

Nyduschad och fräsch samt hungrig gick jag ned för trappan till bottenvåningen.

De tre flickorna – alla tre ca 25 år gamla – stod och väntade. De hade bytt till hellånga klänningar i vitt med helt bar rygg. Framtill djupt, djupt urringade och tunna som en andra hud. Jag undrade om de hade något som helst under klänningarna, det såg inte så ut. Inte ens en kant på en lite trosa kunde skönjas, bara släta fasta och runda stjärtar och toppiga bröst.

Jag kunde inte undgå att stirra och märkte att flickorna log belåtet och konspiratoriskt sins emellan.

“Välkommen till bords” hälsade Monic och fattade min arm och ledde in mig i en vackert dukat matsal.

“Du sitter här vid kortsidan, jag mitt emot och Anna och Betty här på sidorna” och med en inbjudande gest från Monic slog vi oss ned runt bordet.

Det var färdigdukat med två tunna skivor rostat bröd och en skaldjurstallrik per person och vid

Monics sida stod en flaska champagne i en kylare.

“Du kanske tycker att vår måltid är väl lätt?” frågade Monic. “Det finns ett alldeles speciellt syfte med detta. Vi tror att vi gissat rätt när vi utgår från att Du är en man av värld och inte främmande för ett litet äventyr?”

“Det är nog riktigt” replikerade jag, “men det beror på vad slag av äventyr?”

“Låt mig fråga Dig så här; tycker Du vi är vackra?” “Ja, fantastisk vackra” svarade jag.

“Bra, då har Du kanske inte något emot att ha sex med oss alla tre?”

Jag bara stirrade fånigt på dem.

“Låt mig berätta vart Du har kommit” fortsatte Monic “Vi tre tjejer känner varandra sedan många år och vi känner varandra väl, mycket väl. Men nu äter vi, så berättar jag resten efter maten. ”

Vi åt och pratade och jag ägnade mig lika mycket åt att studera dessa vackra kvinnor som åt maten. De var verkligen vackra – perfekta, fulländade. Där de satt runt bordet så tog de varje tillfälle att exponera sina fullmatade bröst och vackra leenden. De såg otroligt förväntansfulla ut och syntes dela en hemlighet. Jag själv blev naturligtvis mer och mer nyfiken.

Efter måltiden ledsagade flickorna mig ut i en liten, intim salong, vi slog oss ned och Monic tog på nytt till orda;

“Nu skall jag berätta och jag hoppas att Du är villig att hjälpa oss i kväll – i natt.

För länge sedan upptäckte vi tre att vi – bli inte chockerad nu – njöt av smärta. Vi fick alla tre smisk på bara stjärten av våra fäder och detta ända upp i tonåren och det var då vi upptäckte det – vi fick orgasm när de slog oss på våra nakna stjärtar!

Efter hand träffade vi killar och började knulla men ingen upplevelse kunde jämföras med att få smisk. Därför har vi skaffat det här huset – ja, Du har nog förstått att vi är förmögna, mycket rika, så vi kan göra vad vi vill. Det har vi gjort – vi har skapat Smärtornas Hus”

Jag bara sade; “Fantastisk! Vad skall ni göra här då?”

“Här” replikerade Anna “skall vi njuta av våra lustar och vår speciella läggning och vi hoppas att Du vill hjälpa oss med det – att knulla oss och skänka oss en ljuvlig smärta – allt på en och samma gång”.

“Du blir inte stött av vårt förslag?” frågade Betty, som nu hade kommit fram till mig och böjt sig ned så jag hade hennes fullmatade bröst tätt inpå mitt ansikte. Hennes ljusa hy var prydd av ett antal pikanta fräknar, även brösten var lite fräkniga, men framför allt var de välmatade.

Hon såg att jag tittade ned i urringningen och frågade; “Skulle Du inte vilja krama, slicka, bita i mina nakna bröst?” Lätt förvirrad svarade jag “Ja – gärna!”

Monic tog ånyo till orda; “Nu när vi hört att Du är villig att hjälpa oss – ja, vi kommer att skänka Dig njutning också – kanske extra mycket njutning, om Du tycker om att göra vad vi vill att Du gör med oss. Följ med här!”

Vi reste oss från salongen och gick genom en tjock dörr in i en kort gång, till ännu en likadan dörr. “Det är ljudisolering i den här delen av huset” sa Monic “därför dessa dörrar. ”

Så öppnade hon dörren framför oss och vi kom in i ett ganska stort rum, klätt med röd sammet på väggarna och speglar, massor av speglar på väggarna. Hela taket var också täckt av spegelglas. I rummets mitt stod en stor säng, klädd med svart glansigt siden.

Till vänster om sängen fanns en underlig träställning, den såg ut som en ram – ca 2 meter bred -med flera läderremmar och stroppar fästa runt ramens kanter.

Till höger om sängen stod en sorts bock, typ gymnastikbock, klädd med skinn och försedd med två handtag stickande ut från ena långsidan. På motsatt långsida fanns två fotplattor eller stigbyglar.

Runt rummets väggar stod skåp och bord, övertäckta med dukar.

Hela rummet lystes upp av indirekt belysning och av massor av levande ljus i kandelabrar av olika höjd och form. Det var ljust, men ändå stämningsfullt i rummet.

“Nu” sa Monic “skall vi visa Dig vad vi har här till vårt förfogande och vi hoppas innerligt att Du låter fantasin flöda när det gäller att använda den utrustning vi skaffat. All utrustning är till för att skänka njutning och smärta. Som sagt, vi vill ha kuk och smärta samtidigt. Låt mig nu visa Dig vad vi har. ”

Hon fattade mig i armen och ledsagade mig fram till ett av skåpen. Hon öppnade dörrarna och där hängde den mest fantastiska samling piskor jag någonsin sett. Piskor av skinn, silke, hampa, tyg. Där fanns även spön av allehanda slag. Ridspön, hundpiskor, rottingspön, björkris.

“Menar Du att ni vill att man skall använda detta på er?” frågade jag.

“Ja, ja för att bli piskade och knullade – det är därför vi byggt allt detta!” svarade Monic med hes röst. ” Men kom, vi har mera jag vill visa och vi vill att Du provar allt på oss i natt. Allt!”

Så gick hon vidare och visade på utrustningen. Där fanns salvor, glidmedel, oljor och massor av underliga burkar. Hon lyfte på en duk på ett av boden, där låg ett schatull och när hon öppnade locket så visade det sig innehålla långa nålar.

“Nålarna är sterila och Du kan tänka Dig vilken underbar smärta de ger när Du sticker in dem i någon av oss. Exempelvis i ett av mina bröst, det är så fullt av känselnerver. Betty brukar tycka om att göra det på mig och jag bara vrålar av smärta. Plus att det går för mig!”

Vi gick vidare och studerade skåpens och bordens innehåll.

Klämmor, remmar, handbojor, löskukar – med och utan batteri, kukar med remmar så någon av flickorna kunde spänna fast dem på sig och vara “man”. Där fanns även en sorts sele i läder med koppartrådar på. Som en del av selen fanns både en löskuk och små klämmor, allt ihopkopplat med elledningar.

“Nu vill jag visa på ännu en finess. Titta här!” Monic gick runt och pekade på små runda perforerade brickor som var monterade överallt. I sängen, på träramen, på läderbockens ena sida. Även i taket och runt väggarna satt dessa små kromade brickor.

“Det är mikrofoner! Vi bandar allt underbart ljud som vi får fram här inne. Och titta här”

Hon pekade på ett tiotal små runda hål i väggar och tak.

“Videokameror! Du anar inte vilken kick man får av att se sig själv bli utsatt för vår specialbehandling. Eller att titta på Anna när hon piskar och slickar fittan på Betty!”

Monic såg på mig att jag var konfunderad och utbrast; “Du har aldrig provat något liknande förstår jag. Men Du kommer att njuta Du med, jag lovar. Nu börjar vi lite försiktigt och när Du provat på kommer Du att ryckas med. ”

Med de orden gick Monic fram till Anna och Betty. De tre flickorna ställde sig i ring och i ett givet ögonblick knöt de upp de band som var knutna bakom nacken och därmed föll klänningarna till golvet. Det enda de hade på sig nu var enormt högklackade skor med sylvassa klackar.

De var magnifika – stora, fasta uppnosiga bröst med bröstvårtor som stod rätt ut. Fitthåret hade de klippt till i hjärtform! Så vände de sig om samtidigt, alla tre och visade upp sina ljuvliga stjärtar. Fasta runda skinkor. De böjde sig som på ett givet tecken framåt och fattade så tag med händerna i sina skinkor och drog isär för att visa mig både blygdläppar och stjärthål.

Därpå kom de tre leende emot mig och Anna frågade så;

“Nå, känner Du för att sätta kuken i oss nu?”

“Ja, verkligen” svarade jag och slog armarna runt Anna och smekte hennes rygg, skinkor och bröst. “Vänta!” utropade Monic ” Vi vill göra på vårt sätt!”

Så ledde de mig fram till sängen, drog av mig mina kläder och började bearbeta mig. De var överallt. Anna kysste mig samtidigt som Monic tog min kuk i munnen och började suga. Betty ställde sig på knä vid sidan av mitt ansikte och smekte sin fitta, på så sätt att jag skulle kunna se ordentlig. Hon var rejält kåt. Fittsaften började sippra nedför hennes vackra ljusa lår. Hon stack in två fingrar och visade hur glansiga de var, när hon drog ut dem igen. Anna sträckte då fram sina läppar och Betty lät henne slicka hennes saft från fingrarna. Så lutade hon sig ånyo över mig och lät mig kyssa hennes läppar, nu fuktiga av Bettys safter.

Monic hade under tiden sugit min kuk till ett rejält stånd. En stenhård ståkuk njöt av Monics läppar och tunga. Hon sög hårt och djupt. Jag kände att hon hade kuken inne i sin mun, ända till kukroten. Hon slickade och sög och när hon tyckte att jag var hård nog så tog hon bort sin ljuvliga mun och sa;

“Nu, nu är det vår tur att få det skönt. Men först skall Du få något som gör att Du kan knulla och spruta hela natten, utan att slakna emellan!”

Så hämtade hon en bägare med en vit vätska som hon fick mig att dricka.

“Nu har Du fått Ditt, nu skall vi ha vad vi behöver för att klara natten” Därpå hämtade hon ett krus med en välluktande vätska eller olja.

“Det här gör att våra kroppar tål den behandling vi vill ha, utan att huden spricker. Vätskan bildar ett skyddande skikt över huden – men den gör oss inte mindre känsliga. Bara att vi kan bli piskade utan att få märken. Smärtan gör den inget åt – som väl är. ”

Vi hjälptes åt att smörja in flickorna. Mina fingrar var överallt och kände klämde och nöp.

De hade ju sagt att de ville ha smärta! Jag fattade om Annas ena bröst och började krama.

“Ja, ” utropade hon “hårt, gör mig illa!” Jag kramade hennes fasta bröst tills jag trodde att vårtan skulle lossna, samtidigt som Betty smorde henne med oljan. Mjuka smekningar från Betty och en plåga från mig. Anna njöt!

När alla tre var insmorda och sidenglänsande, vände sig Monic till mig och frågade;

“Vem vill Du börja med?” Jag såg på henne, på hennes utstående bröst, smala midja och den platta magen. Hennes fitta skymtade, då hon ställt sig något bredbent och smekte sig då och över blygdläpparna och klittan. “Jag vill börja med dig, eftersom Du bjöd in mig” svarade jag.

“Vad vill Du ha för redskap?” frågade hon. “Välj Du -och låt Anna bestämma vad och hur jag skall göra” svarade jag. “Då väljer jag en piska” sa Monic och hämtade en kortskaftad läder-piska ur skåpet.

“Anna, var vill Du ha mig?” frågade hon så. “På bocken, lägg Dig på mage över bocken med stjärten i vädret. ” Monic gick fram till bocken, satte skorna i stigbyglarna och lutade sig fram-stupa över bocken och tog tag i handtagen. Anna gick dit och vred på några reglage som gjorde att Monics stjärt kom ännu högre upp och att skinkorna drogs isär.

Det var en ljuvlig syn – Monics stjärthalvor var exponerade till max, hennes fitta glänste och fittsaften hade börjat att sippra nedför hennes en lår. Rövhålet var även det öppet, tack vare stigbyglarnas inverkan. En trång öppning.

“Nu, ” sa Anna “piska hennes stjärt. Och när Du gör det så skall Betty suga Din kuk. Suga i samma takt som Du slår Monic. Ett rapp – ett munjuck. Betty – ställ dig på knä här!”

Hon sjönk ned på knä och fattade med läpparna tag om min kuk. “Piska Monic nu, hårt!” ropade Anna och jag lät piskan vina i ett första rapp. Monic ryckte till våldsamt och skrek högt. “Mera!” ropade Anna “Piska från andra hållet också!” Än en gång lät jag piskan susa genom luften och landa med ett klatschande på hennes utspärrade skinkor. I samma ögonblick sög Betty hårt och kraftfull in kuken i sin mun igen. Å, vilken uträkning från Anna! Hon hade vetat vad som skulle hända – varje rapp Monic fick resulterade i min belöning – Bettys sköna läppar som sög min kuk! Naturligtvis hade Anna förstått – slagen ven över Monics skinkor – och hon skrek och skrek! Plötsligt skakade hon och Anna och jag såg hur det rann fittsaft ur Monic – det hade gått för henne, en härlig orgasm.

Jag sänkte piskan och tittade frågande på Anna. “Låt henne stå kvar över bocken och kör in kuken i henne. Först i munnen, sedan i fittan och så i hennes anus. Därefter sprutar Du i munnen på henne. OK?” Låter bra tänkte jag och gick fram till Monic.

Hon såg medtagen ut när hon lyfte på huvudet för att se mig i ögonen, men hon log och sa;

“Om Du visste vilken njutning Du gav mig. Att få känna piskan över min stjärt, att få stå så totalt utlämnad och känna Dina blickar rätt in i min fitta och mitt rövhål, det är underbart.

För att inte tala om när piskan viner – smärta är enorm. Att kunna stå kvar och hålla i handtagen är en utmaning. Samtidigt som smärtan utlöser en så våldsam orgasm. Du såg hur det gick för mig. Jag är ju alldeles blöt efter låren.

Vill Du knulla mig nu? ”

“Ja” sade jag och ställde mig bakom henne och stack in först bara ollonet mellan hennes blygdläppar, sedan hela kuken. Jag drog kuken ut och in ett par gånger, så den blev riktigt smord med hennes fittsaft, sedan gick jag runt bocken och drog i Monics hår så hon fick upp munnen.

“Sug, sug en kuk som smakar av Din egen saft!” uppmanade jag Monic. Hon slök villigt min styva kuk och jag körde in den till roten i hennes salivfyllda mun. Hon visste hur hon skulle suga! Mycket spott och sedan suga så hon fick djupa gropar i kinderna! Vilken underbar mun!

“Fittan, jag vill knulla Dig i fittan” sa jag och drog ur min salivglänsande kuk ur hennes mun.

Mer särade än de var kunde inte hennes lår bli, där hon stod med röven i vädret.

Min blöta kuk gled lätt in i hennes våta fitta.

För lätt tyckte jag efter en kort stund. “Anna, jag skall knulla Monic i röven nu. Kan man justera höjden på bocken?” Anna kom fram och vred på ett reglage.

“Ser hon inte ljuvlig ut? Vilket trångt rövhål hon har. Titta, det är knappast det går att få in två fingrar. Ha, det kommer att göra ont i hennes rövhål när Du kör in kuken. Kör in den hårt!

Förresten jag har en idé – det är ju jag som bestämmer hur Du skall knulla, Hi-Hi!.

Betty! Kom hit!”

Betty som stått och smekt sig själv kom fram till bocken med Monic.

“Gör så här – något riktig speciellt – kör in kuken i Monics röv, dra sedan ut den och knulla Betty i munnen! Betty ställ Dig på knä med kinden mot hennes skinka och så kör Du in kuken växelvis i Monics rövhål och Bettys mun. Men när Du skall spruta, spruta i munnen på Monic.

Det är hennes sperma i kväll och hon vill svälja!”

Jag makade mig tillrätta och drog kukhuvudet upp och ned i mellan Monics skinkor. Hon darrade till av förväntan? Rädsla ? Hon var trång i sin anus och här fanns ingen skyddande olja. Bara den rena smärtan. Jag drog kuken ett par gånger till upp och ned i hennes stjärtskåra, sedan satte jag tummarna på hennes skinkor och drog isär dem ännu mera.

Monic stönade och då placerade jag kuken i hennes anus och sakta, sakta tryckte jag in den.

En millimeter i taget, jag ville att hon skulle känna inträngandets smärta så länge som möjligt.

Långsamt, långsamt sjönk min kuk in i hennes ljuva stjärt. Jag kände hur hon darrade när jag så utstuderat långsamt tryckte in kuken. Hon drog efter andan. Nu var hela ollonet inne.

Betty stirrade fascinerat på hur Monic blev spetsad.

“Lugn” sade jag “Du skall få smaka kuk alldeles strax, jag vill bara att Monic får känna detta så länge som möjligt.

Jag tryckte på hårdare och började även klatscha Monic på stjärten.

Plötsligt, hårt och våldsamt körde jag in kuken till roten i hennes trånga röv. Hon skrek!

“Ooh, det gör så ont! Jag är så trång i anus. Snälla, var försiktig!” kved hon.

Då drog jag ut kuken ur hennes röv och vände den mot Betty; “Sug, sug hårt och så stoppar Du in den i hennes röv igen. Sedan ut med kuken för nytt sug. Förstått?”

Betty förstod.

Gång på gång tvingade jag isär Monics anus och körde in min kuk ända till roten.

Ibland bände jag lite extra för att hon verkligen skulle känna att hon hade en kuk i rövhålet.

Och så ut ur det trånga hålet för att känna på Bettys mjuka blöta mun. Vilken kontrast!

Varje gång jag körde in kuken i Monics röv så kved hon och stönade – och det gick för henne. Gång på gång! Fittsaften sipprade i en strid ström nedför hennes lår.

Till slut kände jag att jag skulle spruta. Först då häpnade jag över att jag hade kunnat knulla så länge. Jag drog ut kuken ur Monics anus och sa till henne;

“Monic, här kommer sprutet. Jag vill att Du suger hårt och med mycket spott i munnen så det blir blött och fint, samtidigt suger Du hårt – så det blir trångt – och Du suger in den ända till roten!”

Med ett fast grepp om hennes blonda hår förde jag in min styva kuk mellan hennes läppar.

Som hon sög, hårt och fort. Jag stötte samtidigt in kuken i henne – knullade henne i munnen.

Så kände jag att jag var på väg. “Anna!” ropade jag “kom, jag vill tacka Dig för fin regi!”

Och i det att jag kysste och slickade Annas läppar, tunga och bröst sprutade jag sperman in i Monics ljuva mun. Jag sprutade och sprutade och Monic var noga med att få i sig allt.

Anna tittade så på mig och sa; “i morgon är det min tur – jag gillar nålarna och selen. ”

Monic hade nu rest sig upp från bocken. Hon var svettig, kladdig på insidan av låren och röd i ansiktet.

“Du tycks gilla vårt sätt att njuta, eller hur? Tack för en härlig behandling, det gick för mig ideligen. Men nu vill jag duscha så jag lämnar er. ”

När hon vände sig om för att gå tittade jag på hennes skinkor. De var röda men inte skadade.

“Anna, hur kommer det sig att Monic kan tåla att bli piskad så hårt och mycket, utan att ta skada. Hennes stjärt är ju bara lite röd?” frågade jag.

“Det är tack vare oljan vi smorde oss med. Den bildar en “hud”, ungefär som om vi skulle sätta på oss en gummidräkt. Känn här!” Jag kände på Annas bröst, och faktiskt, över bröstet låg en hinna, seg och stark. Det var förklaringen till att piskan kunde vina utan att skada, bara plåga. “Vi smörjer oss alltid när vi skall in hit, liksom att vi tar ett lavemang – så vi är helt förberedda på allt!” tillade Anna. “Bara så Du vet – alltid både och. ”

Monic vände sig om borta vid dörren och utropade; “Du hade semester, eller hur? Om Du har tid vill vi gärna att Du stannar ett antal dagar här hos oss. Vi skulle gärna se att Du kunde skänka oss njutning under en längre period?”

Leende svarade jag: “Gärna, jag stannar så länge ni vill. ”

Och med den överenskommelsen tog vi god natt.

Kapitel 2

Rösta på Smärtornas Hus:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 röster, snitt: 3.05 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Smärtornas Hus