Skolknull

Jag gillar skolan och är ganska duktig i de flesta ämnen, men dagarna brukar bli långa och tråkiga så redan efter två veckor så beslöt jag mig för att pigga upp det hela. Sista lektionen på onsdagar har jag en ganska ung engelska lärare. Han heter Erik och tränar karate och han är väldigt snygg.

Mot slutet av lektionen började min fitta bli våt och jag kände att efter lektionen så skulle det bli av. Jag tror att Erik är ungefär 18 år äldre än mig, men det brydde jag mig inte om.

Så, tillslut ringde klockan och mina klasskamrater lämnade klassrummet. Jag gick bort mot dörren, stängde och låste den. Nu var det bara han och jag kvar i klassrummet. Han tittade upp från sina papper på mig. Jag hade en kort-kort kjol och en vit åtsittande tröja på mig som man kunde se min BH igenom.

Jag gick fram emot katedern, böjde mig ner och drog av mig mina trosor. Nu började han förstå vad det var frågan om. Han satt lungt kvar i sin stol och tittade. Jag vände mig och och böjde mig ner för att blott mina lår och min fitta bakifrån. Han sa fortfarande ingenting, bara satt där utan att göra en min.

Jag gick fram till honom och knäpte upp han jeans. Hans kuk stog redan och jag kunde se på honom att han var ordentligt kåt. Jag tog tag i hans nu hårda kuk med min hand och började slicka och suga på den. Hans kuk kändes så varm och skön i munnen. Men när jag kände att det var nära att gå för honom så slutatde jag tvärrt.

Jag reste mig upp från golvet och drog av mig min tröja. Sedan tog jag av mig min korta kjol och min BH. Efter det återgick jag till Erik. Jag knäppte upp hans skjorta och tog av hans byxor helt. Sedan satte jag mig på hans stenhårda 20-centimeters kuk och red. Jag red och red och när min orgasm kom så kastade jag huvudet tillbaka och njöt. Först när min orgasm var över så upptäckte jag att det hade gått för oss båda samtidigt.

Efter det så tog jag på mig mina kläder igen och gick därifrån. Nästa vecka gjorde vi om det igen och då band han mina händer på min rygg med tejp och knullade mig analt, men det är en annan historia.

2 svar to “Skolknull”

  1. j:

    ganska kort!

  2. hm:

    Väldigt kort … lite beskrivningar

Kommentera Skolknull